Wristband Bidi Badu Lil Move svart
  • Wristband Bidi Badu Lil Move svart

Wristband Bidi Badu Lil Move svart

PVP: 164,00 kr
109,15 kr
-34% Bidi Badu
Wristband Bidi Badu Lil Move Svarta Korta | Njut av padel under de hetaste dagarna med de korta Lil Move-armbanden i svart, ett Bidi Badu-tillbehör tillverkat av kvalitetstyger
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Wristband Bidi Badu Lil Move svart

Vi är först med att presentera de senaste padeltillbehören från Bidi Badu 2023. I dess katalog hittar du det svarta Lil Move padelarmbandet i svart, en av publikens favoriter för sin mer klassiska design och även för sin stora absorptionsförmåga.

Och det är att de har tillverkats med tekniska och elastiska tyger, med vilka deras prestanda är enastående. De hjälper också till att hålla värmen i handlederna och på så sätt undviker skador på grund av dåliga gester. Som avslutning garanterar vi att svett inte kommer in i dina händer, så du kommer att ha ett perfekt grepp om racket.

Wristband Bidi Badu Lil Move Korta Svarta Funktioner

  • Den svarta Bidi Badu Lil Move är ganska kort i storleken.
  • Transpiration och absorption garanteras tack vare de använda tygerna.
  • Säljes i förpackningar om 2 enheter.
  • De erbjuder en lång varaktighet.
  • Perfekt för att tävla under de varmaste dagarna.
  • Samling av tillbehör för att spela padel Bidi Badu 2023

Vem är det till? Oumbärligt för spelare som inte vill ha den obekväma känslan av svett på händerna, så de behöver transporterande armband för att hålla fukten under kontroll och njuta av ett torrt grepp.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla dem för hur bekväma de är eftersom de har gjorts med elastiska fibrer för att ge bra stöd men utan att klämma. Eftersom de är svarta kombineras de med allt, även om vi även har dem i andra färger om du är ute efter något mer vågat.

Ta reda på mer om varumärket Bidi Badu

Upptäck det nya tyska sportklädesmärket Bidi Badu, som har ett stort antal plagg för sporter som tennis eller padel. Deras kläder har tillverkats med högsta kvalitet för att ge dig tyger som står emot samtidigt som du kan spela bekvämt.

Dessutom kännetecknas hans design av att vara den mest slående eftersom de är inspirerade av den afrikanska livsstilen och hans mer avslappnade mentalitet, detta är mycket närvarande i alla hans kläder. Du kan nu hitta i vår padelbutik den nya kollektionen av kläder för både dam och män av märket Bidi Badu, du kommer att älska det!

Features År: 2023
Våra bästa produkter