Hydrogen cloting brand

Hydrogen cloting brand

Hydrogen Brand anses vara det första lyxiga sportklädesmärket , skull märket utvecklar kläder för tennis och padel av högsta kvalitet och följer alltid modetrender.

Hydrogens tennisklädeslinjer består av t-shirts, shorts, långbyxor och jackor med höga kontraster där skallen alltid är närvarande på ett mycket synligt sätt.

Filtrera

Hydrogen tenniskläder till lägsta pris

Upptäck vårt urval av plagg för säsongen 2022 från vätefasta , andningsbara, bekväma och flexibla plagg som passar kroppen med tyger av högsta kvalitet och otroliga och unika mönster som är verkliga konstverk.

Hydrogen har dessutom exklusiva samarbeten med andra märken som producerar mycket begränsade designs och körningar, till exempel med Laborghini, Alfa Romeo, Prince , Fiat, Lotus, etc.

Bland de enastående spelarna som räknas i deras led har vi den spanske tennisspelaren Feliciano López , och andra tennisspelare från ATP:s proffskrets som Tomas Berdych, Alejandro Davidovich, Filippo Baldi, Marton Fucsovics, Aslan Karatsev... Eller WTA spelarna Polona Hercog, Vitalia Diatchenko, Anastasia Pivovarova eller Maria Masini.

Hydrogen, lyxmärket för att spela padel

Hydrogen grundades 2003 av den italiensk-baserade designern Alberto Bresci och började tillverka sportkläder för män med tyger av utmärkt kvalitet.

Idag är hans klädkollektioner fokuserade på både dam och män, och kompletteras av urbana kläder som markerar en differentierande livsstil, där Alberto Bresci har velat visa sin kärlek till Italien.

Den har kommit till padelvärlden senare än andra av sina konkurrenter, men det är klart att skull märket snart kommer att synas på många padelbanor och att vi tack vare dess karaktäristiska design kommer att kunna skilja detta märke från resten.

Other Padelkläder Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Pris

Pris

471,00 kr - 1 328,00 kr

Storlek

Storlek

Spelare:

Spelare:

Color

Color