Bullpadel rack

Bullpadel rack

Köp Bullpadel-racket till bästa pris online, ett av märkena som anses vara en av huvudtillverkarna nationellt och internationellt, för närvarande är dess produkter bästsäljare. Spelare som Maxi Sánchez eller Paquito Navarro är bara några av dem som bär Bullpadel för att spela sina officiella matcher på World Padel Tour.

Här kan du köpa billiga Bullpadel Padel rackets och givetvis de mest sålda, som till exempel Bullpadel Vertex 03 med leverans i Peninsular Spain med expressfrakt mellan 24/48 timmar och med present ingår.

Filtrera

Bullpadel 2023 padel rackets Collection

Bland de nya modellerna som har släppts 2023 måste vi lyfta fram serien av Bullpadel Control Padel rackets , både V. Control och H. Control, två modeller i motsats till två av bästsäljarna. Båda har samma form och typ av gummi, och som alltid bibehåller de höga nivåer av kvalitet och spelbarhet som Bullpadel har vant oss vid i alla sina modeller, som givetvis de bästa spelarna bär.

Bullpadel Padel racketsna kan klassificeras i tre kategorier, främst beroende på vilken typ av man som ska bära dem, kraft, kontroll och mångsidighet, eftersom de är en av de mest sålda modellerna av märket, Bullpadel Vertex Comfort-serien och Hack Komfort med en fantastisk sweet spot, alla med svart eva-gummi.

Bullpadel Proline racketserien är den som har mest framgång, som givetvis har samma linje av Bullpadel Padelväska för att matcha sina Bullpadel padelskor , utöver denna modell skulle vi ha en annan av klassikerna som Vertex, den mest sålda för närvarande 20232, 2021 och 2020 för spelare som letar efter ett mångsidigt spel.

Billiga Padel rackets Bullpadel

De mest framstående av de nya Bullpadel 2023 racket är utan tvekan de som bärs av Maxi Sánchez och Paquito, de är ett säkert kort för alla paddelspelare, oavsett om du letar efter kraft eller om du letar efter ett mångsidigt spel, dessa två alternativ är de bästa på marknaden som butiken rekommenderar.

  • Mångsidig: Bullpadel Indiga och Vertex 03 skulle hittas, med en medium balans och rivform, de är mycket uppskattade i spelet, de idealiska oavsett om du letar efter precision eller kraft.
  • Kraft: Bullpadel Hack 02 skulle hittas, med en hög balans, diamantform och lite mer teknisk än de tidigare, generellt indikerad för spelare med en avancerad nivå som gillar att spela aggressivt och med kraft. Den begränsade upplagan i svart är en annan av de enastående produkterna.
  • Kontroll, du skulle hitta Ionic Control, med en låg balans och runt format, de har stor precision och du gillar att leka med dem på grund av deras stora sweet spot, naturligtvis Bullpadel Hack Control som en av de bästa i samlingen.
  • Erbjudanden på Bullpadel Padel rackets : K2 Power, Raider Control från tidigare säsonger eller Raider Power, är de mest spektakulära erbjudandena som vi har just nu i vår butik. Du har även modeller som Raider Control eller Raider Power, två av modellerna som vi rekommenderar för tillfället.

Kvinnan 2022 är också mycket väl representerad med Alejandra Salazar, Bullpadel racket för stjärnkvinnor skulle vara Flow and the Flow-ljuset, den första mycket väl kompenserade, mångsidig och den andra med en fantastisk sweet spot.

Varför välja varumärket Bullpadel?

Bullpadel är för närvarande det mest sålda padelföretaget , dess padel racket innehåller den senaste teknologin och bakom det finns ett FoU-team som erbjuder fantastiska innovationer år efter år. Även när du köper ett Bullpadel-racket säkerställer du en tillverknings- och supportgaranti som andra märken inte har.

Kända racket av märket Bullpadel

För närvarande, som vi hade berättat för dig tidigare, har de två Bullpadel-racket som har sålt bäst 2021 och 2022 varit Hack 03 och Vertex 03 , den bästa skulle utan tvekan vara den som bärs av P. Navarro, med en diamantformat, hög balans och som har stor kraft, rekommenderas generellt för spelare som har en avancerad, hög nivå, eftersom de är väldigt nervösa nära nätet och därför väldigt tekniska, som en dygd gillar vi BlackEVA-gummit som det har, detta gummi är ett gummi med en mycket mjuk touch, mycket bekväm att spela på och som i hög grad tenderar att förlåta de misstag vi gör.

Du ska veta att Hacken också tillverkas i två versioner, den power one, som är den ursprungliga som bärs av P. Navarro, och sedan har den H. Control-versionen, som har samma konstruktionskvalitet som den vanliga men i en rund form och låg balans. , med BlackEva-gummi och med en bredare sweet spot.

När vi letar efter billiga produkter är det bästa alternativet att ta till tidigare säsonger, till exempel Bullpadel 2023 Padel rackets , eftersom de är modeller som sjunker mycket i pris och är väldigt lika säsongens, vad som främst förändras är färger eller små ytbehandlingar. Du måste tänka på att enheterna är begränsade och att erbjudandena inte alltid är tillgängliga, eftersom de är rester från det lager som varumärket erbjuder oss.

Other Padelrackets Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Spela:

Spela:

Nivå:

Nivå:

Spelare:

Spelare:

Tacto

Tacto

Material Principal

Material Principal

Rugosidad

Rugosidad

År:

År:

Pris

Pris

162,00 kr - 5 097,00 kr

Vikt:

Vikt: