Bullpadel rackets

Bullpadel rackets

Varför välja ett Bullpadel racket från 2024 Pro Line-kollektionen? Eftersom varje slag, varje rörelse och varje poäng räknas. För att försäkra dig om att du ger ditt bästa i varje stund av matchen behöver du ett racket som lever upp till dina förväntningar. Pro Line-serien är det valet. Vänta inte längre och upptäck den verkliga betydelsen av att spela med ett högpresterande racket. Med Bull padel ligger segern i dina händer.

Här kan du köpa billiga Bullpadel rack och naturligtvis den mest sålda, som är Bullpadel Vertex 04 med snabb leverans.

Filtrera

Bullpadel 2024 ProLine Kollektion: Excellence i varje slag

Kollektionen Bullpadel 2024 representerar framkanten av padelteknologi, genom att kombinera design, innovation och prestanda i varje modell. Varje racket har noggrant designats för att uppfylla behoven hos de mest krävande spelarna, från proffs till de som vill förbättra sitt spel. Med ett utbud som sträcker sig från kontrollracketar till kraftracketar, är Bullpadel 2024 rackets det perfekta valet för dem som söker excellens på spelplanen.

Skapad för att erbjuda en oöverträffad spelupplevelse, införlivar varje racket i denna kollektion de senaste innovationerna inom material och design. Kombinationen av kolfiber, patenterade teknologier och en noggrann finish gör dessa Bullpadel-racketar till ett mästerverk inom padelvärlden.

 • Hack Hybrid 03 24: En hybridracket med Air React Channel-system och Tricarbon-kärna. Designad för avancerade spelare som söker en balans mellan kontroll och kraft, vilket garanterar ett mångsidigt spel i alla situationer.
 • Hack 03 24: Med sin diamantform erbjuder den maximal kraft utan att offra kontrollen. Perfekt för professionella spelare som vill dominera spelet med kraftfulla och precisa slag. Racket till WPT-spelaren Paquito Navarro.
 • Hack Comfort 03 24: Maximal kraft med diamantform och 3D Grain yta. Avsedd för spelare som vill ha komfort utan att offra kraft i varje slag.
 • Vertex 04 24: Diamantracket med Top Spin grov yta och CURVAKTIV system. Perfekt för spelare som letar efter ren kraft och slag med effekt, samtidigt som de behåller en hög kontrollnivå.
 • Vertex 04 Hybrid 24: Hybridracket som kombinerar kontroll och kraft, med Top Spin grov yta och CURVAKTIV system. Idealisk för mångsidiga spelare som anpassar sig till olika spelstilar.
 • Vertex 04 Comfort 24: Designad för spelare som letar efter en balans mellan kraft och kontroll. Dess diamantform och Top Spin grova yta gör den perfekt för spelare som vill dominera vid nätet och i bakspelet. Racket till Martin Di Nenno.
 • Vertex 04 Woman 24: Lättviktig diamantracket med Top Spin grov yta. Särskilt designad för kvinnliga spelare som letar efter en kombination av kraft och smidighet i sina slag. Den mest sålda kvinnliga Bullpadel racketen.
 • Neuron 24: Hybridracket som lätt accelererar. Har ett Neuron hjärta och Wave-profil. Perfekt för spelare som letar efter ett snabbt och effektivt svar i högtryckssituationer. Racket till Fede Chingoto.
 • Elite Woman 24: Med sin tåreform är denna racket designad för att utveckla ett kraftfullt attackerande spel, racket till spelaren Gemma Triay. Idealisk för professionella kvinnliga spelare som Gemma Triay som vill dominera med precisa och kraftfulla slag.
 • Flow Woman 24: Lättviktig diamantracket med Top Spin grov yta, racket till Alejandra Salazar. Avsedd för kvinnliga spelare som vill ha ett dynamiskt och kraftfullt spel, med garanti för utmärkt grepp och effekt på bollen.

Racketserien Bullpadel Proline är den mest framgångsrika, vilken självklart har en matchande linje av Bullpadel padelväska tillsammans med sina Bullpadel padelskor. Förutom denna modell skulle vi ha en annan klassiker som är Vertex, den bäst säljande modellen just nu 2024, 2023 och 2022 för spelare som söker ett mångsidigt spel.

Hur du väljer rackets från Bullpadel och gör rätt val

Utan tvekan är de mest framstående bland de nya Bullpadel 2023 racketarna dem som Chingoto, Tello och Paquito Navarro använder. De är ett säkert val för alla padelspelare, oavsett om du letar efter kraft eller ett mångsidigt spel. Dessa två alternativ är de bästa på marknaden som butiken rekommenderar.

 • Mångsidiga: här skulle vi ha Bullpadel Indiga och Vertex 03, med en balanserad balans och tårform. De är mycket trevliga att spela med och är idealiska oavsett om du letar efter precision eller kraft.
 • Kraft: här skulle vi ha Bullpadel Hack 02, med en hög balans, diamantform och lite mer tekniska än de tidigare. Generellt rekommenderade för spelare med en avancerad nivå som gillar att spela aggressivt och med kraft. Den svarta limited edition är också ett av de framstående produkterna.
 • Kontroll: här skulle vi ha Ionic Control, med en låg balans och rund form. De erbjuder stor precision och spelare älskar att spela med dem på grund av deras stora sweet spot. Naturligtvis är Bullpadel Hack Control en av de bästa i samlingen.
 • Erbjudanden på Bullpadel rackets: K2 Power, Raider Control från tidigare säsonger eller Raider Power är de mest spektakulära erbjudandena vi har i butiken just nu. Du har också modeller som Raider Control eller Raider Power, två av modellerna som vi rekommenderar just nu.

Kvinnorna 2023 är också mycket väl representerade med Alejandra Salazar, de stjärniga kvinnliga Bullpadel rackets skulle vara Flow och Flow light, den första är välbalanserad, mångsidig och den andra har en stor sweet spot.

Varför välja märket Bullpadel?

Bullpadel är för närvarande det bäst säljande padelmärket. Deras racketar innehåller den senaste tekniken och de har ett R&D-team som ständigt erbjuder nya innovationer varje år. Dessutom, när du köper en Bullpadel racket, får du en tillverkningsgaranti och ett stöd som andra märken inte erbjuder.

Kända racketar från Bullpadel

Som vi nämnde tidigare är de två racketar från Bullpadel som sålt bäst 2022 och 2023 Bullpadel Hack och Bullpadel Vertex 04. Den bästa racketen utan tvekan är den som P. Navarro använder. Den har en diamantform, hög balans och erbjuder stor kraft. Den rekommenderas generellt för spelare med en avancerad nivå eftersom den är mycket teknisk och krävande nära nätet. Dess styrka är BlackEVA-gummit den använder; detta gummi är mycket mjukt, bekvämt att spela med och tenderar att förlåta många misstag.

Ni bör veta att Hack finns i två versioner: kraftversionen, som är den originala som P. Navarro använder, och H. Control. Den senare har samma byggkvalitet som den vanliga men har en rund form, låg balans, använder BlackEVA-gummi och har en större sweet spot.

När vi letar efter billigare produkter är det bästa alternativet att gå till tidigare säsonger, till exempel Bullpadel racketar från 2023, eftersom dessa modeller ofta säljs till ett mycket lägre pris men är mycket lika de aktuella modellerna. Det som huvudsakligen förändras är färger eller små detaljer. Ni bör ha i åtanke att lagersaldon är begränsade och att erbjudanden inte alltid är tillgängliga, eftersom de är rester från lagret som märket erbjuder oss.

Other Padelrackets Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Spela:

Spela:

Nivå:

Nivå:

Spelare:

Spelare:

Rör

Rör

Huvudmaterial

Huvudmaterial

Ojämnhet

Ojämnhet

År:

År:

Pris

Pris

65,00 kr - 5 097,00 kr

Vikt:

Vikt: