StarVie Padel rackets

StarVie Padel rackets

Upplev excellens i varje slag med den nya Star Vie 2024 kollektionen. Designade för mästare, kombinerar Starvie padelrackets avancerad teknologi och expert hantverk, helt handgjorda i Spanien, och varje paddel säkrar dig en seger!!

Säkra din framgång på banan med en Star Vie paddel, Triton, Astrum, Metheora, Dronos, var och en en synonym för kvalitet och excellens.

Filtrera

Nyheter i StarVie padelrackets 2024: Innovation och Prestanda

Oavsett om du söker kontroll, kraft eller en kombination av båda, har StarVie padel 2024-kollektionen något för varje spelare. Med modeller som sträcker sig från det balanserade Star Vie Kenta till den mångsidiga Star Vie Astrum, är vi stolta över att erbjuda paddlar som är favoriter bland både proffs och entusiaster, tillsammans med deras samling av StarVie padelväska.

    • STAR VIE KENTA PRO 2024: Designad för avancerade spelare som söker en perfekt balans mellan kontroll (100%) och kraft (98,5%). Idealisk för ett anfallsspel med en bollutgång på 95%. Används av högkvalificerade tekniska spelare.
    • STAR VIE ASTRUM 2024: Perfekt för de som värderar komfort och kontroll (100%) utan att offra kraft (97,5%). Dess bollutgång på 97,5% gör det till ett mångsidigt favoritalternativ bland spelare som föredrar lite mer kontroll.
    • STAR VIE TRITON PRO 2024: Med en tårformad design, erbjuder den överlägsen balans och 92,5% kontroll. Dess maximala kraft (100%) är idealisk för avancerade spelare som söker ett offensivt, kraftfullt spel nära nätet.
    • STAR VIE Metheora Dual 2024: Denna paddel är för krävande spelare som önskar anpassningsbarhet i sitt spel. Den erbjuder total kontroll (100%) och en kraft på 98,5%, med en känsla av komfort i varje slag.
    • Star Vie Basalto Pro 2024: Utmärker sig med sin kombination av attack och kontroll, med 95% kraft och kontroll. Dess tårformade design och höga balans gör den idealisk för avancerade spelare som vill förbättra sin attack.

Att välja en Star Vie paddel är att besluta att spela med det bästa. Kollektionen 2024 fortsätter traditionen att erbjuda produkter av oöverträffad kvalitet, där varje detalj räknas. Från den perfekta balansen till den precisa taktila responsen, utmärker sig Star Vie i varje aspekt.

Förstklassiga material, tillsammans med konstant innovation, gör dessa paddlar till ett föredraget val för både professionella spelare och entusiaster. Gå med i padelchampions med Star Vie och känn skillnaden från det första slaget.

StarVie: Ett Arv av Kvalitet och Passion i Padel

Hos Star Vie är varje paddel en kärlek och engagemang för padelsporten, smidd med skicklighet och hängivenhet i Azuqueca de Henares, Guadalajara. Detta engagemang för lokal produktion främjar inte bara regionens ekonomi utan säkerställer också paddlar av högsta kvalitet. Från nybörjare till proffs, hittar varje spelare i Star Vie en perfekt allierad på planen.

Framstående figurer som Coki Nieto, Bea González och Lucas Bergamini representerar Star Vies excellens i den nya säsongen. De är inte bara ansiktena för vårt varumärke, utan också bevis på det förtroende som de bästa spelarna sätter i våra paddlar.

Här kommer vår nya kollektion: Noene Inside-tekniken. Mer än en teknisk framsteg, är det en revolution inom världen av padel. Denna teknik, närvarande i hela vår Premium och Universe-serie, absorberar upp till 96% av negativ energi från stötar och vibrationer, vilket garanterar en oöverträffad spelbarhet, minskar risken för skador och förbättrar din upplevelse i varje match.

Varför välja Star Vie? Att välja en Star Vie paddel innebär att välja mer än ett varumärke; det är att välja en spel filosofi. Våra paddlar, tillverkade för hand i SPANIEN och testade av de bästa, garanterar en kvalitet och prestanda som kommer att transformera ditt sätt att spela. Varje slag, varje match, blir en förbättrad upplevelse, som tar din passion för padel till nya höjder.

Varje Star Vie paddel är resultatet av en noggrann forsknings- och utvecklingsprocess, utformad för att erbjuda en optimal kombination av kraft, kontroll och komfort. Dessutom, genom att välja Star Vie, går du med i en gemenskap av passionerade och professionella spelare, inklusive stjärnor som Coki Nieto och Bea González, som litar på dessa paddlar för sina tävlingar.

Att välja Star Vie är att välja samma excellens och engagemang för framgång som definierar världens bästa spelare

Other Padelrackets Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Spela:

Spela:

Nivå:

Nivå:

Spelare:

Spelare:

Rör

Rör

Huvudmaterial

Huvudmaterial

Ojämnhet

Ojämnhet

År:

År:

Pris

Pris

54,00 kr - 4 169,00 kr

Vikt:

Vikt: