¡¡ BLACK FRIDAY | PADEL !!
Star Vie Padel rackets

Star Vie Padel rackets

StarVie Padel rackets av högsta kvalitet och innovation som har positionerat sig under åren i den professionella kretsen tack vare de fantastiska resultat de har gett, som skiljer tre serier, Universe, Premium och Star Vie har kunnat tillverka med en fantastisk kvalitet till ett mycket konkurrenskraftigt pris med tanke på att tillverkningen sker i Spanien.

Köp din padel racket i vår webbutik och ta den till marknadens billigaste pris med fri frakt och även med presenter.

Filtrera

Star Vie rackets från den nya 2023 kollektionen

padel racket från vårt älskade varumärke klassificeras i två kategorier främst beroende på vilken typ av spelare som kommer att bära dem, kontroll och mångsidig.

Huvudskillnaderna är de material som används som skulle bli serierna, med Star Vie Metheora Dual padel racket som det mest hyllade, även om det 2023 ersattes av Triton Pro och Triton-serierna, skillnaden mellan de två är typen av gummi .

Star Vie padel racketsamling efter serier

  • Premium utbud av Star Vie racketar: Här hittar vi märkets toppracketar, Astrum Eris, Metheora Dual (olika densiteter i kärnan för att ge dig komfort och kraft) och Raptor Evolution, Star Vie Triton Pro 2.0, den bästa allierade för attackspelare..
  • Universums utbud av Star Vie padelracket: Star Vie Dronos Galaxy Speed ????2.0 (den sticker ut för sin balans, är ett mycket mångsidigt blad som är idealiskt för idrottare med hög nivå), Star Vie Basalto Osiris 2.0 (mycket välkompenserat racket), Basalto Osiris Pro 2.0 (samma som ovan men med hårdare gummi)..
  • Star sortiment av Star Vie racketar: Star Vie Aquila Space Pro 2.0, ett mångsidigt racket, ger extra kraft, presenterar 2 anpassningar av dessa modeller för den som letar efter en mjukare touch: Aquila Space 2.0 med mjukt eva-gummi och Aquila Space Speed ???2.0 med ultramjukt eva-gummi. Star Vie Titania Kepler Pro 2.0, kontrollracket med en stor sweet spot. Vi kan hitta 2 modeller av Titania med samma egenskaper men mjukare, Titania Kepler 2.0 som kombinerar glasfiber på planen och eva V30 gummi. Slutligen är Titania Kepler Speed ????2.0 tillgänglig med glasfiber och ultrasnabbt mjukt gummi, det mjukaste av märket.
  • Gravity sortiment av Star Vie racketar: Star Vie Corvus Column, för spelare på mellannivå med en mångsidig spelstil. Star Vie Raydium Columns, kraftfull eftersom dess form är överdimensionerad och kombinerar den med en hög balans.
  • Upptäck utbudet av Star Vie padelrackets: Det är den mest grundläggande serien, perfekt för spelare som har spelat Star Vie Spika 2.0, Vesta 2.0 eller Arcadia 2.0 under en kort tid..

StarVie, racket av hög kvalitet

När vi pratar om att köpa ett Star Vie padel racket måste vi ta hänsyn till flera faktorer, eftersom för vad vissa kan vara bra är det möjligt att det för andra kanske inte verkar vara av sådan kvalitet.

Star Vie Metheora Dual 2023 padel racket är gjord i blåa färger som en stor nyhet, det är en av anledningarna till att den inte är billig, eftersom den ökar dess hållbarhet, förutom att den innehåller en grov yta, en droppform och bra kontroll och power. , denna modell är en av de bästa och en av få som tillverkas i sin juniorversion.

Vår rekommendation om du ska välja ett racket är att du först tittar på vilken typ av spel du har, att välja en kontroll eller mångsidig och sedan ska du se nivån på spelet du har, beroende på dessa två variabler kan du titta för racket för avancerade spelare eller medel.

Hårdhet Star Vie Padel rackets : Som huvudregel tillverkas de i två hårdheter, hårda och sedan har vi den mjuka serien som är ett mjukare EVA-gummi, så du har två tydliga alternativ när du ska välja.

Star Vie Astrum Eris Black Edition 2023 padel racket, möjligen en av de bästa modellerna som kommer att ge mest prat den här säsongen, är en specialutgåva av Madrid Master Final, med en design i svarta och guldfärger samt har en sweet spot mycket bra.

Osiris Basalt är en annan av modellerna som ger hållbarhet, förra säsongen gav de mycket att prata om och de gillade den mycket, de är kontrollmodeller som har tillverkningsmaterial som inte brukar ses i produkterna, fast på denna tillfället har de arbetat på basalten ganska bra och uppnått utmärkta resultat.

StarVie varumärket för stjärnan av padel

Stjärnspelare som spelar med StarVie Padel , som Carolina Navarro, Frank Stupa, Fernando Poggi, Cecilia Reiter eller systrarna Alayeto med flera.

Under tidigare år har dessa spelare spelat med Soft 2018 eftersom den är idealisk för kvinnor på grund av känslan den har och för att den är bekvämare för tjejer.

Carbon Pro har varit en annan av modellerna som de alltid gillar eftersom de har kol på hela ytan de gillar det mycket och de ger ifrån sig mycket.

Även om StarVie Padel-racket är svåra att hitta i någon onlinebutik, har den i vårt fall de senaste säsongserbjudandena, när de tar slut kommer det inte att finnas fler enheter i lager. Om du är intresserad rekommenderar vi därför att du köper den så snart som möjligt eftersom lagret tar slut snabbt.

Kom ihåg att för köp av ett säsongsbetonat padel racket ger vi dig en skjorta och en burk med bollar, självklart har de flesta modeller ett överdrag, men om du har några tvivel är det bästa du kan göra att ringa butiken så kommer en rådgivare lösa alla dina tvivel. har, samt rekommendera det bästa alternativet baserat på din spelnivå.

Other Padelrackets Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Spela:

Spela:

Nivå:

Nivå:

Spelare:

Spelare:

Tacto

Tacto

Material Principal

Material Principal

Rugosidad

Rugosidad

År:

År:

Pris

Pris

76,00 kr - 4 169,00 kr

Vikt:

Vikt: