¡¡ CYBER MONDAY | PADEL !!
Star Vie Padel rackets

Star Vie Padel rackets

Star Vie Padel rackets av högsta kvalitet och innovation som har positionerat sig under åren i den professionella kretsen tack vare de fantastiska resultat de har gett, som skiljer tre serier, Universe, Premium och Star.Star Vie har kunnat tillverka med en fantastisk kvalitet till ett mycket konkurrenskraftigt pris med tanke på att tillverkningen sker i Spanien.

Köp din padel racket i vår webbutik och ta den till marknadens billigaste pris med fri frakt och även med presenter.

Filtrera

Star Vie rackets från den nya 2022-kollektionen

padel racket från vårt älskade varumärke klassificeras i två kategorier främst beroende på vilken typ av spelare som kommer att bära dem, kontroll och mångsidig.

Huvudskillnaderna är de material som används som skulle bli serierna, med Star Vie brava 9.1 padel racket som det mest hyllade, även om det 2022 ersattes av Triton Pro och Triton-serierna, skillnaden mellan de två är typen av gummi .

Star Vie padel racketsamling efter serier

  • Mångsidig, Osiris Basalt skulle hittas, som fortsätter ytterligare ett år tillsammans med Dronos Galaxy, de skulle vara den dyraste i sin katalog under 2021.
  • Om du funderar på att köpa ett racket som är mer mångsidigt med bra valuta för pengarna, skulle du ha Aquila, vars största skillnad mot de tidigare är frånvaron av DRS och fluorfärger som premiumserien har.
  • Star Vie Triton-serien är en annan av de mest populära modellerna på grund av dess mångsidighet.
  • Control, den stora nyheten i år är Astrum Eris, som är gjord av högkvalitativt mjukt gummi och presenterar en ny form 2022, det är en utveckling av DRS med metallisk färg.
  • Om du letar efter ett billigt Star Vie padel racket skulle du ha Titania Kepler-serien, som skulle vara väldigt lik de tidigare men den största skillnaden är att de inte inkluderar den berömda diffusorn, därför är de billigare.
  • Alpha-, Beta- och Gamma-serien är Star Fri-modeller i mellanklassen, vanligtvis tillverkade utanför Spanien och i stora upplagor. Riktat till en spelare som spelar lite eller som försöker göra snabba framsteg i världen av padel Outlet, även om dess tillverkning inte utförs i Spanien, har den lyckats uppfinna flera Alpha-, Beta- och Gamma-modeller som har en lägre kostnad än resten i samlingen, För oss är den serie som vi gillar mest Alpha eftersom den har ett stort värde för pengarna och en kontroll med ett bra slag.
  • Star Vie 8.1-, 8.2- och R9.2-serierna har varit helt ute ur katalogen och distribueras inte längre, det är sällsynt att se några enheter online.

StarVie, racket av hög kvalitet

När vi pratar om att köpa ett Star Vie padel racket måste vi ta hänsyn till flera faktorer, eftersom för vad vissa kan vara bra är det möjligt att det för andra kanske inte verkar vara av sådan kvalitet.

Star Vie Metheora 2022 padel racket är gjord i blåa färger som en stor nyhet, det är en av anledningarna till att den inte är billig, eftersom den ökar dess hållbarhet, förutom att den innehåller en grov yta, en droppform och bra kontroll och power. , denna modell är en av de bästa och en av få som tillverkas i sin juniorversion.

Vår rekommendation om du ska välja ett racket är att du först tittar på vilken typ av spel du har, att välja en kontroll eller mångsidig och sedan ska du se nivån på spelet du har, beroende på dessa två variabler kan du titta för racket för avancerade spelare eller medel.

Hårdhet Star Vie Padel rackets : Som huvudregel tillverkas de i två hårdheter, hårda och sedan har vi den mjuka serien som är ett mjukare EVA-gummi, så du har två tydliga alternativ när du ska välja.

Frank Stupas racket, Star Vie Raptor Evolution 2022 , är möjligen en av de bästa modellerna som kommer att ge mest prat den här säsongen, eftersom den stigande raden av spelare nummer 10 på den professionella kretsen är mer än tillräckligt för att katapultera denna modell, med en design i svarta och silverfärger, den har också en bestialisk sweet spot.

Osiris Basalt är en annan av modellerna som ger hållbarhet, förra säsongen gav de mycket att prata om och de gillade den mycket, de är kontrollmodeller som har tillverkningsmaterial som inte brukar ses i produkterna, fast på denna tillfället har de arbetat på basalten ganska bra och uppnått utmärkta resultat.

StarVie varumärket för stjärnan av padel

Stjärnspelare som spelar med StarVie Padel , som Carolina Navarro, Frank Stupa, Fernando Poggi, Cecilia Reiter eller systrarna Alayeto med flera.

Under tidigare år har dessa spelare spelat med Soft 2018 eftersom den är idealisk för kvinnor på grund av känslan den har och för att den är bekvämare för tjejer.

Carbon Pro har varit en annan av modellerna som de alltid gillar eftersom de har kol på hela ytan de gillar det mycket och de ger ifrån sig mycket.

Även om StarVie Padel-racket är svåra att hitta i någon onlinebutik, har den i vårt fall de senaste säsongserbjudandena, när de tar slut kommer det inte att finnas fler enheter i lager. Om du är intresserad rekommenderar vi därför att du köper den så snart som möjligt eftersom lagret tar slut snabbt.

Kom ihåg att för köp av ett säsongsbetonat padel racket ger vi dig en skjorta och en burk med bollar, självklart har de flesta modeller ett överdrag, men om du har några tvivel är det bästa du kan göra att ringa butiken så kommer en rådgivare lösa alla dina tvivel. har, samt rekommendera det bästa alternativet baserat på din spelnivå.

Other Padelrackets Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Pris

Pris

544,00 kr - 4 140,00 kr

Spela:

Spela:

Nivå:

Nivå:

Form:

Form:

År:

År:

Spelare:

Spelare: