Wristbands Bidi Badu Lil Move marinblå
  • Wristbands Bidi Badu Lil Move marinblå

Wristbands Bidi Badu Lil Move marinblå

PVP: 164,00 kr
109,15 kr
-34% Bidi Badu
Wristbands Bidi Badu Lil Move Blå Korta | Låt inte svetten begränsa dig med de nya Bidi Badu korta armbanden i marinblått, ett tillbehör designat för att absorbera överflödig fukt i armarna
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Wristbands padel Bidi Badu Lil Move i marinblått

Om du behöver ett tillbehör för att spela padel, hittar du det i vår specialiserade webbutik. Köp Lil Move padelarmband i marinblått, en av nyheterna i Bidi Badu katalogen 2023. Det säljs i förpackningar om 2 enheter och finns i en mängd olika färger.

Den sticker inte ut för sin stora storlek, snarare med korta, men dess material erbjuder stor absorptionsförmåga. Så den kombinerar bomull med latex för att uppnå en lös passform såväl som lång livslängd. För att avsluta tror vi att de är lämpliga för att utöva alla typer av sport.

Wristbands Bidi Badu Lil Move Korta Mörkblå Egenskaper

  • De är kortare i storlek men Bidi Badu Lil Move i marinblått erbjuder bra absorptionsförmåga.
  • Paket med 2 enheter.
  • Dess material förlorar inte egenskaper.
  • I marinblå och vit logotyp.
  • De förhindrar eventuella skador eller dåliga gester.
  • Ny kollektion av Bidi Badu Padel 2023 tillbehör.

Vem är det till? Vi rekommenderar den till alla spelare som letar efter ett kortare armband när man sportar, ett som ger bra stöd men framför allt ett som tål intensiv användning och hjälper till att torka ut svett från ansikte och armar.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare kombinationen av material drar de inte åt när de väl sätts på, så du kommer att märka en perfekt passform. Du kommer också att älska dess eleganta design i marinblått med vit logga, även om vi även har dem tillgängliga i andra färger.

Ta reda på mer om varumärket Bidi Badu

Upptäck det nya tyska sportklädesmärket Bidi Badu, som har ett stort antal plagg för sporter som tennis eller padel. Deras kläder har tillverkats med högsta kvalitet för att ge dig tyger som står emot samtidigt som du kan spela bekvämt.

Dessutom kännetecknas hans design av att vara den mest slående eftersom de är inspirerade av den afrikanska livsstilen och hans mer avslappnade mentalitet, detta är mycket närvarande i alla hans kläder. Du kan nu hitta i vår padelbutik den nya kollektionen av kläder för både dam och män av märket Bidi Badu, du kommer att älska det!

Features År: 2023
Våra bästa produkter