Padel Wilson kläder

Padel Wilson kläder

Upptäck den nya kollektionen av Wilson 2023 klädtyger , andningsbara, snabbtorkande tyger med solskydd, de är högkvalitativa plagg som ger dig unik rörelsefrihet, samtidigt som de är mycket eleganta plagg.

Ta Wilson Bela Clothing- kollektionen för första gången, den första kollektionen av spelaren Fernando Belasteguin för 2023, som består av polo shirt padel, t-shirts och shorts att köpa och skicka snabbt till vilken plats som helst på planeten.

Filtrera

Wilson Bela klädkollektion

Upptäck de nya plaggen designade av Fernando Belasteguin för ett av de ledande varumärkena i världen av racket, t-shirts, shorts och polo shirt padel med högkvalitativa tyger, i svarta och röda färger, vilket gör Wilson Bela-kollektionen till en av de mest eftertraktade av 2023.

Varje plagg är designat med padelspelare i åtanke och har specifika egenskaper för att förbättra prestandan på banan. Till exempel har Bela-tröjan nanoWik-teknik , som hjälper till att hålla huden torr och bekväm under lek, medan Bela-shortsen har en justerbar midja för en anpassad passform.

Wilsons tröjor är idealiska plagg för vintern eller mellan säsonger och för att värma upp innan du spelar matchen håller de vår överkropp alltid varm och redo att slå till planen.

Wilson padelkläder, märkeskvalitet

Wilson är ett sportklädesmärke känt över hela världen för sin höga kvalitet och hållbarhet. Wilson padelkläder är designade för att erbjuda komfort och prestanda , utan att ge avkall på kvalitet. Varumärket använder högkvalitativa material för sina plagg, såsom polyester, bomull och spandex, som ger utmärkt andningsförmåga och flexibilitet.

Dessutom är Wilsons kläder lätta att tvätta och underhålla , vilket gör att de kan hålla länge utan att förlora sin form eller kvalitet.

Wilson padelkläder är ett utmärkt alternativ för padelspelare som letar efter kvalitet och prestanda. Med högkvalitativa material, elegant design och specifika prestandahöjande funktioner är Bela-kollektionen ett idealiskt val för padelspelare som letar efter det bästa. Om du letar efter högkvalitativa padelkläder, leta inte längre än till Wilson och deras nya Bela-kollektion.

Other Padelkläder Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Pris

Pris

153,00 kr - 1 043,00 kr

Storlek

Storlek

Spelare:

Spelare:

Color

Color