armband Bullpadel BPMU-243 kolsvart vitt
  • armband Bullpadel BPMU-243 kolsvart vitt

armband Bullpadel BPMU-243 kolsvart vitt

PVP: 131,64 kr
109,15 kr
-18% Bullpadel
Bullpadel BPMU-243 kolsvart vitt | Höj din stil och prestation med Handledsbandet Bullpadel BPMU-243 i kolsvart och vitt. Överlägsen absorption och elegant design för den sofistikerade spelaren
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Armband padel Bullpadel BPMU-243 kolsvart vitt

Utforska elegans och funktionalitet med armband Bullpadel BPMU-243 i kolsvart och vitt. Detta väsentliga tillbehör för padel kombinerar sofistikerad design med oöverträffad effektivitet i svettabsorption, vilket garanterar att du håller dig fokuserad och bekväm under dina mest intensiva matcher.

Tillverkad med en ideal blandning av bomull och polyester, är detta armband lätt men slitstarkt, kapabelt att tåla spelets slitage utan att förlora sin absorptionsförmåga eller komfort. Varje paket innehåller två handledsband, ett i en djup kolsvart ton och det andra i rent vitt, perfekta för att komplettera vilken Bullpadel outfit som helst.

Egenskaper för armband Bullpadel BPMU-243 kolsvart och vitt

  • Materialblandning av 85% bomull och 15% polyester.
  • Kolsvarta och vita färger för en klassisk kontrast som förhöjer din sportiga stil.
  • Frottétextur för en mjuk och behaglig känsla mot huden, även vid långvarigt bruk.
  • Hög hållbarhet och motståndskraft mot sträckning, idealisk för alla typer av spelare.
  • Utmärkt värmebehållning för att skydda leder utan att kompromissa med komforten.
  • Ingår i Bullpadels exklusiva tillbehörskollektion 2024.

Vem är den för?

Designad för spelare som värdesätter kvalitet och stil, är armband Bullpadel BPMU-243 i kolsvart och vitt perfekt för de som önskar sticka ut på planen med ett tillbehör som är både funktionellt och elegant.

Varför kommer du att gilla det?

För dess tidlösa design och färgkombinationen av kolsvart och vitt, är detta handledsband inte bara en stilikon utan också en symbol för prestation, vilket ger dig förtroende och komfort som behövs för att övervinna alla utmaningar på planen.

Lär dig mer om varumärket Bullpadel

Känd för sin innovation och kvalitet, fortsätter Bullpadel att vara det ledande varumärket för padelentusiaster som söker överlägsen utrustning. Varje produkt, inklusive armband BPMU-243, vittnar om deras engagemang för excellens och funktionell design.

Med Bullpadel går du med i en gemenskap av spelare som inte bara föredrar att spela bra utan också se bra ut, tack vare tillbehör som är designade för att erbjuda den bästa upplevelsen på planen tillsammans med professionella spelare som Paquito Navarro eller Juan Tello.

Features Spelare: Man År: 2024
Våra bästa produkter