Kswiss padelskor

Kswiss padelskor

Kswiss padelskor började tillverkas exklusivt för tennis, idag har det blivit ett varumärke som tillverkar alla typer av produkter för foten och dess verksamhet har fokuserat på padeltennis. Kswiss är ett av de märken som föredras av de flesta padelälskare.

En av de viktigaste egenskaperna hos Kswiss är utan tvekan den komfort som alla dess modeller presenterar, alltid med tanke på skydd och motstånd mot stora ansträngningar, ett amerikanskt sportmärke som har haft stora framgångar sedan det föddes, år 1966.

Filtrera

Det senaste inom padelskor K swiss 2022

K swiss Padel är ett av de märken som satsar mest på att förnya sig inom padel och letar efter maximal komfort, skokatalogen är väldigt bred och har unika egenskaper. Vi har klassificerat alla våra modeller i sortiment, de billiga kSwiss-skorna är oftast av ett högre sortiment än resten av märkena.

  • High Range: Ultrashot, är den högsta modellen i Kswiss-kollektionen och den som inkluderar alla tekniska innovationer. Hypercourt Expres HB är en annan av de modeller som vi gillar mest, en mer klassisk design men med den vanliga komforten och givetvis kunde vi inte utelämna Ultra Express-skon.
  • Mellanklass: Express Light HB, möjligen den mest sålda modellen tack vare dess stora värde för pengarna.
  • Lågt sortiment: På grund av prisklassen tillverkar Kswiss inte billiga och förstklassiga padelskor , det är ett av få märken som kännetecknas av att ha ett minimum av kvalitet eller prestanda, men du kommer ändå ha väldigt bra erbjudanden från K schweiziska .

K-swiss padel skor för män och kvinnor, lika villkor

Som vi har berättat för dig tidigare, innehåller alla K-swiss padelskor för kvinnor samma teknologier som de för män, därför behöver du bara välja en design som du gillar och det bästa priset. K-swiss-skor för kvinnor är som regel i mer pastellfärger eller neutrala färger, så om du gillar en modell i en viss färg behöver du bara välja den storlek du behöver.

Komforten, passformen, vikten och teknologierna hos K-swiss-skorna är desamma, detta är en stor fördel för spelare, om du ska köpa K-swiss-skor är vi säkra på att du inte kommer att vilja byta märke.

Funktioner hos K-Swiss-skorna

Sedan 2013 har K-Swiss och Mondo samarbetat för att ha specifika produkter för utövandet av padeltennis. Mondo är en tillverkare av padelbanor, föreningen av båda märkena har gjort det möjligt att utveckla och förbättra en av de bästa sulor som finns inom padelskors och sportskor för att spela padel, för närvarande har flera typer av sulor:

  • All Court : Utmärkt prestanda på alla underlag. Samma mönsterdjup och grepp som HB med ännu längre varaktighet, lämplig för padel.
  • HB : För konstgräs med sand. Den erbjuder utmärkt hållbarhet och grepp på banor med mycket sand, det är för närvarande en av de bästa paddelsulorna, särskilt de modeller som har en rotationspunkt.
  • Fiskben : Mångsidig sula, för konstgräs och hårda tennisbanor. Det ger en bra längd/halkkompensation. Rekommenderas för padel.
  • Omni : Sula av "taquitos". För användning på konstgräs med sand. Den erbjuder det bästa förhållandet mellan grepp och en kontrollerad och progressiv glidning. Vi rekommenderar det inte att spela padel.

Utöver sulans egenskaper finns det en rad teknologier som skiljer Kswiss padelkatalog från resten av märkena:

  • Durawrap : Gummimaterial som erbjuder en extra försvarslinje mot överdriven friktion eller salt i det främre området av fingrarna.
  • Drylex : Innerfodertyg som möjliggör bättre fukthantering.
  • K-Nit : Hög nötningsgänga. Ger utmärkt hållbarhet samtidigt som den bibehålls och framför allt maximal flexibilitet för utmärkt fotkomfort.

Som du kan se har vi att göra med padelskor av högsta kvalitet, alla våra produkter kan serveras på 24 timmar hemma.

Other Padel Skor Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Storlek

Storlek

Nivå:

Nivå:

Spela:

Spela:

Enda:

Enda:

Spelare:

Spelare:

Color

Color

Pris

Pris

552,00 kr - 1 996,00 kr