Wristbands Bidi Badu Lil Move vitt
  • Wristbands Bidi Badu Lil Move vitt

Wristbands Bidi Badu Lil Move vitt

PVP: 164,00 kr
109,15 kr
-34% Bidi Badu
Wristbands Bidi Badu Lil Move vit kort storlek | Lider inte av handledsskador tack vare de nya Lil Move padelarmbanden i vitt och Bidi Badu varumärkeslogotyp i svart
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Wristbands padel Bidi Badu Lil Move vitt

För de mest otåliga har vi redan tillgänglig den kompletta katalogen av Bidi Badú 2023 för padel. Förutom kläder erbjuder den också ett brett utbud av tillbehör, som det vita Lil Move padelarmbandet, perfekt för att ta bort svett från våra ansikten medan vi spelar.

Bomull och latex har använts för deras tillverkning, så de är elastiska och erbjuder även stor uppsugningsförmåga, så de förhindrar att fukt från armar eller händer spelar dig ett spratt vid den avgörande punkten. De bibehåller också sina egenskaper med användning och tvätt.

Wristbands Bidi Badu Lil Move Vita Korta Funktioner

  • De vita Bidi Badu Lil Move-armbanden är mindre i storlek.
  • Du kommer att ha en för varje hand eftersom det finns 2 i varje paket.
  • Tekniska och motståndskraftiga material för att inte förlora egenskaper med tiden.
  • De absorberar överflödig svettning så det stör dig inte.
  • Det håller leden skyddad och undviker på så sätt skador.
  • Ingår i Bidi Badu Pádel 2023 tillbehörskollektion.

Vem är det till? För idrottare som letar efter mer handledsstöd, antingen för att de kommer ur en skada eller helt enkelt för att undvika obehag, eftersom Bidi Badú-armbanden håller värmen i området och förhindrar dåliga gester vid slag.

Varför kommer du att gilla det? För vi har dem inte bara tillgängliga i vitt med svart logotyp, utan du kan även få dem i en mängd olika färger. Du bestämmer vilken du gillar bäst att använda i var och en av dina matcher!

Ta reda på mer om varumärket Bidi Badu

Upptäck det nya tyska sportklädesmärket Bidi Badu, som har ett stort antal plagg för sporter som tennis eller padel. Deras kläder har tillverkats med högsta kvalitet för att ge dig tyger som står emot samtidigt som du kan spela bekvämt.

Dessutom kännetecknas hans design av att vara den mest slående eftersom de är inspirerade av den afrikanska livsstilen och hans mer avslappnade mentalitet, detta är mycket närvarande i alla hans kläder. Du kan nu hitta i vår padelbutik den nya kollektionen av kläder för både dam och män av märket Bidi Badu, du kommer att älska det!

Features År: 2023
Våra bästa produkter