Head Padelrackets

Head Padelrackets

Köp billigare Head rackets med presenter , vi hjälper dig välja den modell du behöver. Head bygger mycket högkvalitativa racketar för World Padel Tour spelare, Fernando Belasteguin och Sanyo Gutiérrez är några av spelarna som det har behållit, och är de modeller som har varit mest framgångsrika de senaste åren med Head Graphene 360 ​​Alpha och Speed ​​​​Pro X..

Racketkollektionerna som Head tar fram är bland de bästa i padelvärlden eftersom de har utmärkta finish, de tillverkar EVA-kärnor, men nästan alla har FOAM-gummi.

Filtrera

Köp billiga Head Padel rackets

Kollektionen underhåller modeller från tidigare år med nya Alpha Pro 2021 , Alpha Elite och Alpha Motion eftersom det är versioner som har fungerat perfekt under den gångna säsongen. I år är power-serien de som har presenterats som huvudnyheter, inklusive Head Graphene Touch Delta Hybrid och Graphene Touch Delta Pro.

Graphene Touch Delta Hybrid Bela är riktmärket och stjärnan i kollektionen under tidigare år, som Fernando Belasteguin spelar med och som också kommer att fortsätta under hela året. Det är en kraftmodell, diamantformat, med hög balans, avsedd för avancerade spelare.

Om du funderar på att köpa billigare Padel rackets med liknande kvaliteter, skulle vi ha Delta Pro , en annan Head power-modell men med ett billigare pris. Under detta skulle det finnas Delta Elite, lillasystern av de tre padel racket som gör den billigare genom att inte inkludera grafen i ansiktet eftersom den är gjord av glasfiber.

Rea Head Padel 2023

Favoritprodukten för majoriteten av spelarna är Head Speed Pro X, som har varit kvar på marknaden under 2022 och 2023 som flaggskeppsprodukten för varumärket. Den sticker ut framför allt för touchen den har, den breda sweetspot och hur bra den spelar både på baksidan av banan och nära nätet, den är ersättningen för Alpha Pro.

Alpha Pro är modellen som Sanyo Gutiérrez spelade med på den professionella banan, eftersom han är en av spelarna med den bästa handleden och tekniken på banan, egenskaper som naturligtvis överförs till Speed Pro.

För att fortsätta med Speed serien finns det 3 racketar, Speed Motion, med funktioner som liknar sin äldre syster, men med en lägre vikt, vilket gör den idealisk för kvinnor eller spelare som letar efter ett lättare racket med stor kontroll..

Under detta skulle vi ha Speed Elite, som skiljer sig från de andra två, genom att den inte innehåller grafen i sin ram eller på ansiktet, tvärtom har den glasfiber, vilket gör den mer hanterbar, snabb och med vilken det är väldigt lätt att gå vidare och gå upp i nivå..

Nedan skulle vara Zephyr Pro, som har ett runt format, lätt, med utmärkt kontroll som tillverkas i 3 versioner, en för kvinnor och två versioner med två olika vikter, de 3 innehåller grafen i sin konstruktion så kvalitetsförhållandet priset är utmärkt .

Huvud - rackets med sina egenskaper i detalj:

 • Grafen för att öka hållbarheten.
 • Mjukt gummi för att förbättra prestandan på banan.
 • C-ring , förbättring tillämpas för att förbättra sweet spot och förlåta våra misstag. Förutom att ha en form som bryter mot reglerna i skapelseprocessen, ha en prismaform.
 • Head Graphene XT , materialet som används av padel racket, ökar hållbarheten och absorberar vibrationer bättre.
 • Power Foam , är det invändiga gummit som high-end-modellerna har, dess gummi är mjukt och hårdheten uppnås med grafen, kol eller glasfiber.
 • Smart Bridge , är den brygga som nya Alpha har, det gör det väldigt bekvämt att leka med denna typ av modeller då de förlåter fel och absorberar vibrationer, det är de modeller som har mest komfort.

En annan av Heads stora framgångar och den bästsäljande modellen utan tvekan är Alpha Pro , ett racket designat för all publik, väl kompenserad. Fullt kompenserad i kraft och kontroll, vilket kommer att passa alla spelare och racket som spelaren Sanyo Gutiérrez spelar med i år, förutom att bära de matchande Head padelskor.

Det damracket som vanligtvis rekommenderas i dessa fall skulle vara Zephyr Ultra light , eftersom dess vikt är mycket låg och den anpassar sig perfekt till den kvinnliga publiken eller kvinnors sortiment.

Head Padel 2023, katalog tillgänglig

WPT-spelare som Sanyo Gutiérrez, Andoni Bardasco, Alejandra Salazar, Eli Amatriain använder dem för sina matcher.

Precis som övriga märken följer alla Head modeller för padel samma mönster som övriga märken och delar in dem i tre typer av racket beroende på typ av spel och nivå på spelaren.

Kontroll, kraft eller mångsidighet, även om kontrollerna försöker att inte tillverka dem på djupet:

 • Kontroll: Graphene Touch Zephyr 2022, Graphene Touch Zephyr Ultra Light, de är väldigt lätta med låg balans och en bra sweet spot, de med bäst precision.
 • Mångsidig: Head Speed Pro X och Speed Pro, naturligtvis från samma serie, nyheten är Speed Motion och Speed Elite, fortsättningsvis med Graphene Gamma Pro och Gamma Motion, de är droppformade racketar, mycket balanserade i både kraft och kontroll.
 • Kraft: Graphene Touch Delta Pro, Graphene Touch Delta Hybrid, Graphene Touch Delta Elite, de har en diamantform, mer tekniska racket som fungerar väldigt bra på banan. Den här säsongen har Head Graphene Touch Delta Motion Blue kommit ut, ett nytt padel racket som är lättare än det Bela bar men med samma egenskaper.
 • Billigt: Graphene Touch Alpha Elite , Graphene Delta Camo, Flash, den perfekta tiden att köpa erbjudanden från Head är i slutet av säsongen eller exklusiva. Head Evolution Bela är märkets första pris för alla de spelare som börjar spela padeltennis och letar efter ett initieringpadel racketlracket.
 • Juniorserien har även tagits i beaktande av Head , till exempel med Head Bela Junior. Tornado kan vara en annan av de billiga produkterna, mot vilken det är en mycket gammal mögel.

Dessa är de mest efterfrågade produkterna, närmare bestämt Head padel padelväska och som du kan hitta med fantastiska rabatter till bästa pris.

Naturligtvis kan du välja de racket som du har i vår webbutik beroende på din typ av spel, alltid godkänd av din betrodda butik, där du kan köpa säkert och pålitligt, förutom att ha gratis frakt och presenter på alla dina köp. .

Other Padelrackets Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Spela:

Spela:

Nivå:

Nivå:

Spelare:

Spelare:

Rör

Rör

Huvudmaterial

Huvudmaterial

Ojämnhet

Ojämnhet

År:

År:

Pris

Pris

76,00 kr - 4 169,00 kr

Vikt:

Vikt: