Babolat PadelSkor

Babolat PadelSkor

Upptäck det nya urvalet av Babolat padelskor för utövande av alla racketsporter, främst tennis och padel, både för män och kvinnor, alltid till det billigaste möjliga priset i vår webbutik.

Babolat footwear är den officiella skon för World Padel Tour, unik design med material av högsta kvalitet som gör foten bekväm hela tiden, naturligtvis, och drar nytta av märkets erfarenhet av tennis.

Filtrera

Det senaste inom Babolat-padelskors för män

Babolat-skor har en lång historia i tennisvärlden , resultatet av den erfarenheten har lett till tillverkning av padelskor . De kännetecknas av att ha en högkvalitativ konstruktion och genom att ha ett utmärkt dämpningssystem, eftersom de har ett avtal med Michelin, som är den som tillverkar mellansulorna till dem, därför är det ett av de bästa alternativen om du vill köpa Babolat padelskors för padel

  • Babolat Jet Padel: Jet-serien är en sko som kom ut för år 2020, 2021 fortsatte linjen med Jet Match, men 2022 har de konsoliderats med Jet Premura, som verkar bli en försäljningssuccé och det går normalt ihop med alla Babolat Padel rackets .
  • Babolat Jet Premura : De specifika skorna som Babolat har lanserat för att spela padel, toppsortimentet och med alla de bästa egenskaperna från märket, de sticker ut för sin flexibilitet, delade sula för att förbättra stabiliteten och michelin-dämpning för att förbättra stötdämpningen . Det är en av modellerna som du kommer att se på nästan alla padeltennisbanor.

Det bästa av Babolat damskor, allt för den kvinnliga publiken

Om något kännetecknar Babolat padelskor så är det deras stabilitet och komfort, även om du hittar dem på rea, på rea eller i likvidationer från andra säsonger, anser vi att det är ett av de bästa alternativen som finns för närvarande att köpa i vår online Lagra.

Framför allt anpassar sig de damskor som Babolat tillverkar efter foten och kännetecknas av exklusiv design som kommer att glädja den kvinnliga publiken.

  • Babolat Jet Padel Woman: Babolat padelskomodellerna för kvinnor är väldigt lika de för män, samma konstruktion, samma sula, men med skillnaden att de tillverkas i mindre storlekar och mer neutrala färger.
  • Babolat Ritma skor: Det är stjärnmodellen 2022 för kvinnor i Babolat-kollektionen, de ersätter Premura för tjejer och blir toppmodellen i sortimentet, mycket andningsförmåga, komfort och framför allt med en design som du kommer att älska

Babolat skoteknik

Babolat använder Matryx-teknik i alla sina skor , vilket gör att de är mycket bekvämare, med bra motstånd och framför allt mycket lätta tack vare Kevlar med polyamid-blandning.

Alla high-end padelskor av märket Babolat har Michelin-teknologi, det är ett material som används i skons mellansula för att förbättra dämpningen och skydda lederna.

Muguruza, Nadal, Pete Sampras, Miguel Lamperti, Majo Alayeto, Mapi Alayeto, Jordi Muñoz, är bara några av de stora professionella spelarna inom tennis- och padelvärlden som bär Babolat padelskors på professionella banor.

Other Padel Skor Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Storlek

Storlek

Nivå:

Nivå:

Spela:

Spela:

Enda:

Enda:

Spelare:

Spelare:

Color

Color