Adidas Padel rack

Adidas Padel rack

Köp Adidas Padelrack till bästa pris och med rabatter, produkter som kombinerar en perfekt blandning av tradition och teknik för alla typer av spelare. De bästa tillverkningsmaterialen i kombination med märkets stora erfarenhet kommer att göra dessa racket unika på paddelbanorna. Professionella spelare som Alejandro Galan, Marta Ortega, Alba Galan eller Seba Nerone spelar med dem på den professionella padelbanan.

Den nya kollektionen av Adidas 2022 racket går ett steg längre och fortsätter att utvecklas till att bli en av årets viktigaste, nu kan du söka efter erbjudanden och köpa i vår webbutik .

Filtrera
 

Nya Adidas Padel-kollektionen 2024

Adidas Padel har presenterat sin nya kollektion för 2024 med stora nyheter. Deras alternativ fortsätter i linje med 2023 och 2022, men de har många tekniska förbättringar, särskilt när det gäller material.

Adidas racketserie delas in i flera serier, där Metalbone skulle vara den bästa racketen i kollektionen och där Adidas har infört alla innovationer. Det är de som används av WPT-spelare, inklusive ALEJANDRO GALAN. Adipower är mellanklassmodeller med hög kvalitet och utmärkt konstruktion, använda av SEBA NERONE.

Kollektionen 2024 är en blandning av stil, funktionalitet och spetsteknik som kompletteras med Adidas padelsko-kollektionen padelskor Adidas. Varje Adidas Padelracket är designad för att uppfylla de specifika behoven hos spelare, från nybörjare till proffs, och säkerställer att varje slag räknas.

 • Kraft-Racket: För spelare som söker maximera sin styrka i spelet. Dessa racketar erbjuder utmärkt slagförmåga och är idealiska för en offensiv spelstil. Några modeller skulle vara METALBONE 3.3, METALBONE HRD+, ADIPOWER MULTIWEIGHT 3.3, METALBONE CARBON 3.3, CROSS IT.
 • Kontroll-Racket: Designade för spelare som värderar precision och kontroll över kraft. Dessa racketar är perfekta för ett taktiskt och strategiskt spel. Modeller: METALBONE CTRL 3.3, ADIPOWER MULTIWEIGHT CTRL 3.3, CROSS IT CTRL.
 • Racketar för kvinnor: Speciellt designade för kvinnliga spelare, dessa racketar kombinerar lättvikt och manövrerbarhet, anpassade till de specifika behoven i kvinnligt spel. Modeller: CROSS IT LIGHT, ADIPOWER LIGHT 3.3.

Adidas Metalbone 2024 Rack

Kollektionen Adidas Padel 2024 representerar en unik fusion av innovation och tradition, vilket sätter en ny standard inom padelvärlden. Med modeller som METALBONE och ADIPOWER är denna kollektion inte bara ett val, utan ett uttalande om excellens. Integrationen av Weight & Balance System i rackar som METALBONE 3.3 och METALBONE HRD+ visar Adidas engagemang för anpassning och prestanda. Dessa teknologier möjliggör för spelarna att justera vikten och balansen på sina rackar, vilket ger ett verktyg som passar perfekt till deras spelstil.

Dessutom erbjuder introduktionen av avancerade material som Kolfiber och EVA High Memory gummi i modeller som ADIPOWER MULTIWEIGHT 3.3 en oöverträffad styvhet och en kraftfull slagförmåga, vilket gör varje rack till ett mästerverk i termer av ingenjörskonst och design som skyddas perfekt med Adidas padelväskor, tillgängliga i ett brett utbud av färger som matchar den nya kollektionen.

Anledningen till att välja Adidas Padel 2024 går utöver överlägsen kvalitet; det handlar om en transformativ spelupplevelse. Rackar som CROSS IT och METALBONE CARBON 3.3, använda av professionella som Pablo Cardona, är vittnesmål om Adidas förmåga att kombinera funktionalitet och estetik. Tekniken Dynamic Air Flow i CROSS IT representerar ett betydande framsteg, och erbjuder förbättrad aerodynamik och ökad rörelsehastighet.

Denna innovation, tillsammans med placeringen av Smart Holes Curve hålen, ökar hållbarheten och förbättrar prestandan på banan. Spelare som söker kontroll och precision kommer att hitta i modeller som METALBONE CTRL 3.3 och ADIPOWER MULTIWEIGHT CTRL 3.3 de perfekta verktygen för att behärska spelet.

Sammanfattningsvis innebär att köpa en rack från kollektionen Adidas Padel 2024 att investera i spetsteknologi, innovativ design och, viktigast av allt, i din egen potential som padelspelare.

 • METALBONE 3.3 - ALE GALÁN: Kraftfullt padelracket idealiskt för aggressiva spelare, används av Ale Galán. Med sitt Weight & Balance System maximerar det kraftfulla och kontrollerade slag.
 • METALBONE HRD+ ALE GALÁN: Avsett för spelare som söker precision och styrka, detta racket erbjuder en perfekt balans mellan kontroll och kraft.
 • ADIPOWER MULTIWEIGHT 3.3: Mångsidigt för att anpassa sig till olika spelstilar, perfekt för dem som vill anpassa sin upplevelse på banan.
 • METALBONE CARBON 3.3: Används av Pablo Cardona, detta racket är idealiskt för avancerade spelare som söker en kombination av styvhet och kraft.
 • METALBONE CTRL 3.3 - LORENA RUFFO: Med fokus på kontroll och kraft, är det Lorena Rufos val, anpassningsbart till olika spelstilar.
 • CROSS IT: Innovativt och kraftfullt, detta racket är för spelare som söker ett dynamiskt och högpresterande spel.
 • ADIPOWER MULTIWEIGHT CTRL 3.3 - ÁLEX RUIZ: Álex Ruiz racket erbjuder exceptionell spelbarhet, idealiskt för högpresterande spelare som söker kontroll och kraft.
 • CROSS IT LIGHT - MARTA ORTEGA: Lätt och manövrerbar, detta racket är perfekt för spelare som söker snabbhet och smidighet.
 • CROSS IT CTRL: Detta racket kombinerar enastående hantering och kraft, idealiskt för ett strategiskt och kontrollerat spel.
 • ADIPOWER LIGHT 3.3: Speciellt utformad för ett snabbt och smidigt spel, kombinerar detta racket lätthet och kraft för optimal prestanda.

Genom att välja ett Adidas padelracket ansluter du dig till en elit av spelare som Ale Galán och Marta Ortega. Adidas-märket garanterar inte bara överlägsen kvalitet, utan också enastående prestanda som återspeglas i varje modell i 2024-kollektionen.

Modeller som Adidas Metalbone och Martita Ortega 2024 racket är utformade för att ta ditt spel till nästa nivå. Oavsett din spelstil finns det en perfekt Adidas Padelracket för dig, stödd av de mest avancerade teknologierna och förtroendet från professionella spelare.

Varför välja ett Adidas padelrack?

Om du tänker köpa ett Adidas padelracket bör du veta att All For Padel är företaget bakom detta världsberömda och välkända märke.

Omdömen om Adidas padelracketar: Att köpa Adidas innebär att välja en produkt av högsta kvalitet och med maximala kvalitetskontroller, dessutom får du garanti på alla dina köp, så vid eventuella problem har du stöd från ett stort företag.

Möjligtvis för att det är den mest balanserade padelracketen med de bästa känslorna vid slag, den presterar enastående både i botten av banan och nära nätet, med enastående finish och material, eftersom den innehåller Exoskeleton, kolfiberram, ruggad yta och en finish värdig de bästa spelarna i World Padel Tour.

Adidas Padel, teknologi och innovation

Adidas har presenterat många nyheter under de senaste åren, framför allt när det gäller teknologi som tillämpas på dess padelracketar, tack vare sin forskning anses det vara det mest innovativa padelmärket.

 • EVA SOFT PERFORMANCE, är typen av gummi som används i alla deras racketar, med ett mjukt grepp som ger utmärkt komfort vid slag.
 • WEIGHT & BALANCE SYSTEM, är skruvar som ingår i kärnan av METALBONE- och METALBONE CONTROL-serien, vilket möjliggör att man kan modifiera racketens balans genom att ändra dess vikt.
 • CARBON ALUMINIZED, är en typ av kolfiber blandat med aluminium som ger större styvhet till racketen, vilket ger mer kraft och hållbarhet.
 • EXoskeleton: Denna teknologi är applicerad på racketens ram, nära handtaget, vilket ger större styvhet, racketen flexar mindre och ger extra kraft.
Other Padelrackets Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Spela:

Spela:

Nivå:

Nivå:

Spelare:

Spelare:

Rör

Rör

Huvudmaterial

Huvudmaterial

Ojämnhet

Ojämnhet

År:

År:

Pris

Pris

54,00 kr - 4 937,00 kr

Vikt:

Vikt: