Adidas Padel rack

Adidas Padel rack

Köp Adidas Padelrack till bästa pris och med rabatter, produkter som kombinerar en perfekt blandning av tradition och teknik för alla typer av spelare. De bästa tillverkningsmaterialen i kombination med märkets stora erfarenhet kommer att göra dessa racket unika på paddelbanorna. Professionella spelare som Alejandro Galan, Marta Ortega, Alba Galan eller Seba Nerone spelar med dem på den professionella padelbanan.

Den nya kollektionen av Adidas 2022 racket går ett steg längre och fortsätter att utvecklas till att bli en av årets viktigaste, nu kan du söka efter erbjudanden och köpa i vår webbutik .

Filtrera

Ny Adidas Padel 2023 padelracket kollektion

Adidas Pádel har presenterat sin nya 2023 kollektion med fantastiska nyheter, dess alternativ följer kontinuitetslinjen med avseende på år 2022 och 2021, men de ger många tekniska förbättringar, särskilt i material. De höga intervallen utmärker sig för sin design, grova yta och inblandning av kol under hela tillverkningen, som en generell regel är de på hög nivå.

Adidas racketserien är uppdelad i flera serier , Metalbone skulle vara den bästa racket i kollektionen och där Adidas har introducerat alla innovationer är det de som bärs av WPT-spelarna, inklusive ALEJANDRO GALAN . Adipower är de avancerade mellanmodellerna med en fantastisk konstruktion och bärs av SEBA NERONE.

Under dessa skulle vi redan ha Match eller RX-serien, som är fokuserad på en initierings eller mellannivå av Adidas. Dessutom har du Adidas padel racketväskor med liknande färger och stor kapacitet, som perfekt kompletterar Adidas Pádel 2023 kollektionen .

De är mest älskade av alla, inte bara på grund av kvaliteten på materialen, utan också för att de är de som har bäst valuta för pengarna och prestanda av alla padel racket, 2022 har vi många alternativ, särskilt i Adipower serien vi kommer att ha två versioner, EVA gummiversionen och EVA SOFT gummiversionen som är mer bekväm att spela på, och där Adidas har presenterat den med den försiktiga estetiken.

 • Kontroll : Metalbone Control, Adipower control 3.2, Adipower Lite kontroll, Adipower Light 3.1 är det professionella Adidas padel racket som orsakar de bästa sensationerna bland kvinnor.
 • Kraft : En dipower 3.2, Metalbone 3.2 , Adidas Metalbone 3.1 Hard med hårt gummi, Essnova Carbon 3.1, RX 300, Adipower Lite.
 • Billiga Adidas Padel rackets : RX 100, R X200, Drive 3.2, Match 3.2, Match Light 3.2. rackets rekommenderas för dem som är mindre oerfarna.
 • Adidas Metalbone presenteras både i kontroll och attack och de är det högsta utbudet, på så sätt täcker de perfekt alla behov hos den mest krävande allmänheten, det är padel racket som ALE GALAN bär.
 • Adidas Green Padel är det racket som är mest engagerat i miljön, om du köper det kommer du att hjälpa miljön, eftersom dess yta är gjord av linfibermaterial, helt återvunnet material.

Adidas Metalbone 2023 serien

Det nya sortimentet av Adidas Metalbone 2023 racket består av flera modeller, av alla möjliga priser och kvaliteter.

 • Metalbone 3.2: Stjärnracket i samlingen, ett racket med bra slag och som Ale Galán spelar med.
 • Metalbone 3.2 Hard: Som den föregående men med en hårdare touch.
 • Metalbone 3.2 Control: Det skulle vara versionen för spelare som gillar kontroll och har en utsökt bollkänsla, perfekt för att spela på baksidan av banan.
 • Metalbone Green Padel : Med samma egenskaper som originalversionen, men gjord av hållbara material som linfiber, bra bollutbyte, en stor sweet spot och framför allt hjälper det miljön.
 • Metalbone Lite : Den ekonomiska versionen av Metalbone, skillnaden mot de tidigare är att ytan är gjord av glasfiber och den har större spelbarhet.
 • Metalbone Woman Lite : Lättare i vikt och med en feminin estetik, idealisk för tjejer som letar efter ett damracket av mycket god kvalitet, med låg vikt och stor komfort att slå det.
 • Metalbone Youth: För de yngsta dyker juniorversionen upp med vilken du kommer att glädja barnpubliken.

Varför välja ett Adidas padel racket?

Om du har idén om att köpa ett Adidas padel racket bör du veta att All For Padel är företaget bakom denna firma med ett globalt rykte och stort globalt erkännande.

Adidas padel racket Åsikter : Att köpa Adidas är att köpa en produkt av högsta kvalitet och med maximal kvalitetskontroll, du kommer också att ha en garanti på alla dina köp, så att i händelse av problem bakom dig, kommer du att ha en fantastisk firma som kommer att kunna svara.

Bästa Adidas rackets för män och kvinnor

Adidas Adipower padel racket tillsammans med Metalbone föredras av de flesta spelare.

De Adidas racket för damer som sticker ut mest under 2022 fortsätter att vara Adidas Adipower Light 3.2, racket som Maritta Ortega spelar med den här säsongen och den bästsäljande Adidas padelrack för damer .

Den typiska dammodellen är Adipower Light 3.2 som bärs av Martita Ortega , en av de mest sålda racket och mest uppskattad av kvinnor, det är den typiska Adidas padelrack, en storsäljare, som i år även har matchande Adidas padelskor .

Möjligen för att det är den mest balanserade padel racket och med de bästa slagsensationerna, beter den sig på ett extraordinärt sätt både längst ner på banan och nära nätet, den har exceptionella finish och material, eftersom den innehåller Exoskeleton, kolfiberram, grov yta och en finish värdig de bästa spelarna på World Padel Tour.

Adidas Adipower Woman Lite är en annan av modellerna som är helt fokuserade på att få kvinnor att trivas på banan, med ett billigare pris men med en liknande balans.

Det senaste Adidas padel racket för kvinnor som den har i sin kollektion för de tjejer som precis har börjat är Adidas Match Light, ett initieringpadel racketlracket , med mycket kraft och med en lättare vikt än resten av medel/låg nivå Padel rackets.

Nyheter och erbjudanden om Adidas padel rackets

Adidas presenterar alla sina nyheter nästan alltid i slutet av året, då lanseras high-end racket, detta innebär att butikerna kan ha rester av den nuvarande kollektionen och vi kan göra erbjudanden på Adidas Padel rackets i slutet av säsongen.

Resten av mellanklass- och initieringskollektionen dyker vanligtvis upp under årets första månader, efter julfestligheterna.

Adidas Padel, teknik och innovation

Varumärket Adidas har presenterat många nyheter under de senaste åren, särskilt när det gäller tekniken som det tillämpar på sina padel racket, tack vare sin forskning anses det vara det mest innovativa padelföretaget.

 • EVA SOFT PERFORMANCE , är den typ av gummi som du bär på alla dina racket, med en mjuk touch som ger utmärkt komfort när du slår.
 • WEIGHT & BALANCE SYSTEM , är skruvar som innehåller METALBONE- och METALBONE CONTROL-serien i hjärtat, vilket gör att vi kan modifiera padel racketets balans genom att variera dess vikt.
 • CARBON ALUMINIZED , är en typ av kol blandat med aluminium som ger större styvhet till padel racketet, vi får mer kraft och hållbarhet.
 • EXoskeleton: Denna teknik appliceras på racketramen, nära handtaget, den ger större styvhet, racket böjer sig mindre och extra kraft uppnås.
Other Padelrackets Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Spela:

Spela:

Nivå:

Nivå:

Spelare:

Spelare:

Tacto

Tacto

Material Principal

Material Principal

Rugosidad

Rugosidad

År:

År:

Pris

Pris

496,00 kr - 4 937,00 kr

Vikt:

Vikt: