Drop Shot Padelrackets

Drop Shot Padelrackets

Drop Shot Padel racketsna har lyckats positionera sig bland de stora padelmärkena tack vare deras omfattande katalog och vet hur man anpassar sig till behoven hos en mycket krävande publik, de är mestadels kraftfulla och mångsidiga Padel rackets, de är allmänt accepterade av allmänheten tack vare deras gummiband och unika design. Varumärkets ambassadör är Juan Martín Díaz, en av nummer 1 på World Padel Tour professionella padelbana som spelar med Conqueror 9.0 eller Limited edition.

I vår webbutik kan du köpa billiga Drop Shot Padel rackets från tidigare säsonger, med ditt onlineköp en present och fri frakt inom 24/48 timmar.

Filtrera

Drop Shot 2023 padel racketkollektion

Drop Shot har presenterat sin nya kollektion och vi har redan alla nyheter redo för 2023 , Drop Shot Conqueror 10.0 fortsätter att vara en av Drop Shot-fixturerna och den överlägset bästsäljande modellen, tack vare sin stora kraft och mångsidighet den har bli ett riktmärke i padelvärlden.

Drop Shot Kanyon-modellen är Pablo Limas racket 2022, en kraftmodul som kommer att ge mycket att prata om i år och som kan bli den värdiga efterträdaren till Conqueror, denna version av märkets nya spelare kommer att göras i både mjukt gummi och hård.

The Legend och Heritage är märkets två flaggskeppsprodukter, med exponerade kolfinishar och ett mycket mångsidigt set. Han är en av de modeller vi ser på sistone när Real Madrid-spelare som Michel Salgado gör framträdanden.

Om du letar efter en annan med stor kraft har du Wizard som intar andraplatsen och i år kommer de i en version i blå och röda färger. Power 2.0 , å andra sidan, har inget hjärta, tack vare den egenskapen gör den att den brinner mer. Om det vi letar efter är kontroll, är Explorer pro vanligtvis det föredragna alternativet av de flesta spelare eller till och med Vanguard, båda modellerna är mycket populära för sin fantastiska söta plats och deras spel baserat på kontroll.

Upptäck Drop Shot 2023 kollektionen

När du köper ditt Drop Shot padel racket kommer vi att ge dig en rad grundläggande rekommendationer för att göra ditt köp väldigt enkelt, vi måste initialt definiera vilken typ av modell vi vill ha beroende på vilket spel vi har, om det är kraft, kontroll eller mångsidig, kommer budgeten också att spela en viktig roll i vårt val, så med dessa två variabler kommer vi att avsevärt minska alternativen till högst 1 eller 2 modeller, modellerna som vi har i vår onlinebutik är bästsäljarna, och de som mer acceptans de har bland allmänheten.

  • Power : Conqueror 10, Okaido , Power 2.0, med diamantform och hög balans med mycket kraft och fantastisk touch tack vare dess gummi.
  • Kontroll : Premium 2.0, Vanguard, Versus, med rund form och låg balans med bra kontroll och mycket bra bollutbyte.
  • Mångsidig : Conqueror, Explorer Pro, Doppel, med droppform och medium balans, som sammanför det bästa från två världar tack vare sin mångsidighet.
  • Billiga racket : Sakura, de är försäljningar från tidigare säsonger, Limited edition eller 2021-modeller med mycket låg lager.
I damracket skulle du ha Drop Shot 10 Soft med mjukt gummi med högsta kvalitet och mycket bra komfort.

Kom också ihåg att om du köper din Drop Shot padel racket i vår webbutik så får du en present om den är säsong och självklart kan vi skicka hem den inom 24/48 timmar, alla våra produkter finns i lager. Om du är tveksam kan du ringa oss så hjälper vi dig med ditt val och vi kan ge dig ett erbjudande.

Drop Shot de bästsäljande spadarna

För närvarande det bästa racket som Drop Shot har i sin katalog och bästsäljaren är Conqueror, den nya modellen som kommer är 9.0, en modell som har funnits på marknaden i många år och som förnyas år efter år inklusive den senaste teknologier och Den är mycket aerodynamisk, Conqueror är den som Juan Martín Díaz har burit i alla sina matcher sedan han skrev på för Drop Shot, den har en diamantform och hög balans, med tillräckligt med kraft och bra kontroll, dess EVA-gummi är semi -hård.

En av de stora nyheterna som den har inkluderat är tillverkningen med hjälp av CURV-teknik , det är materialet som används av skottsäkra västar och gör det mycket motståndskraftigt mot stötar och brott, det ger också extra styvhet över hela ytan, vilket gör att den har mycket bra bolleffekt och kraft.

Other Padelrackets Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Spela:

Spela:

Nivå:

Nivå:

Spelare:

Spelare:

Rör

Rör

Huvudmaterial

Huvudmaterial

Ojämnhet

Ojämnhet

År:

År:

Pris

Pris

109,00 kr - 3 919,00 kr

Vikt:

Vikt: