Enebe Padelrackets

Enebe Padelrackets

Namnet ENEBE är synonymt med respekt och förtroende bland kunder som har satsat på detta alicantinska varumärke. Kollektionen av padelracketar NB är bred och har mycket konkurrenskraftiga priser, där kol är ett av materialen som används i konstruktionen av de flesta racketarna.

Upptäck kollektionen av padelracketar Enebe 2024, ett urval som förenar kvalitet, innovation och stil som är karakteristiska för det prestigefyllda padelmärket. Racketar som erbjuder en exceptionell upplevelse på banan, Enebe-racketarna är det perfekta valet för dem som söker prestanda och design i varje slag.

Filtrera
 

Modeller Enebe Padel 2024

Efter att ha gått igenom modellerna som var så omtyckta för några år sedan är det dags att gå igenom modellerna från 2023 som har mest framgång och uppskattning, vilket är racketar som har blivit storsäljare på kort tid.

  • Enebe Spitfire 12K 2024: Ett racket som utmärker sig genom sin förnyade design och subtila förändringar som förbättrar dess närvaro på banan. Perfekt för spelare som söker excellens och effektivitet i varje slag. Används av Javi Rico.
  • Enebe Response 3K 2024: Balans mellan kontroll och kraft, idealiskt för avancerade spelare. Utan att glömma dess höga återhämtningsgummi och gröna finish.
  • Enebe Supra 3K 2024: Tårform och idealisk balans mellan kraft och kontroll. Ett mångsidigt alternativ för avancerade spelare.
  • Enebe Response 24K 2024: Banbrytande design med röda avslut. Utmärker sig genom sitt exceptionella höga återhämtningsgummi och kombinationen av estetik och funktionalitet.
  • Enebe Massive 2024: Rack som kombinerar kraft, precision och en unik stil. Perfekt för dem som vill sticka ut på banan.
  • Enebe Mustang 2024: Elegans och prestanda i ett racket. Utmärkt för sitt kärna av GOMA EVA HR7 och ansikten av CARBONO 12K, perfekt för att förbättra spelet.
  • Enebe Response Fiber Blue 2024: Modern design med en iriserande glansig finish. Utmärker sig genom sin sammansättning av glasfiber och balans mellan motstånd och precision.
  • Enebe Combat 7.1 2024: Innovation och design i ett racket. Kombinerar kontroll och kraft i varje slag, med en hybridform och en stor sötfläck.
Och dessa är våra favoritracketar från 2022, kollektionen är bred, men vi ville bara nämna de toppsäljande rackarna från Enebe så att ni vet vilka ni kan välja om ni vill ge bort dem, eller om ni vill greppa ett av de märken som många föredrar.

Nyheter och teknologier från Enebe

Med fokus på innovation och excellens utmärker sig Enebe padelrack genom sin användning av toppmoderna teknologier som revolutionerar spelet på banan. Från kärnan Black EVA HR3 till ansiktena av Carbono 24K är varje komponent utformad för att erbjuda optimal prestanda och enastående hållbarhet.

Dessa avancerade teknologier garanterar inte bara en dynamisk respons i varje slag, utan ger också en oöverträffad känsla i varje rörelse, vilket gör att spelarna kan nå sin fulla potential med självförtroende och stil.

Varför välja märket Enebe?

Enebe gick igenom svåra tider för några år sedan, men år 2024 har det lyckats återvända till samma punkt som det lämnade tidigare, främst tack vare de nya utgåvorna som har släppts på marknaden med samma egenskaper och känslor som dess föregångare.

I år har det äntligen presenterat nya modeller med nya teknologier och lanserat över 15 nya rack för att försöka placera ENEBE på den plats den förtjänar.

Other Padelrackets Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Spela:

Spela:

Nivå:

Nivå:

Spelare:

Spelare:

Rör

Rör

Huvudmaterial

Huvudmaterial

Ojämnhet

Ojämnhet

År:

År:

Pris

Pris

54,00 kr - 3 252,00 kr

Vikt:

Vikt: