Enebe Padelrackets

Enebe Padelrackets

Namnet ENEBE är synonymt med respekt och förtroende bland kunder som har valt detta varumärke från Alicante. NB padel racketkollektionen är omfattande och med mycket konkurrenskraftiga priser, kol är ett av materialen som används i konstruktionen av de flesta av dess racket.
Två Enebe Padel rackets som är allmänt accepterade av våra kunder är RSX Grapheno och Combat Ultrasoft. Javi Rico, professionell padelspelare på World Padel Tour bär NB-racket.
Filtrera

Enebe Padel 2022 modeller

Efter att ha gått igenom modellerna som de gillade så mycket för år sedan, är det dags att se över de 2022-modeller som har störst framgång och som gillas mycket, eftersom det är rackets som har blivit bästsäljare på kort tid.

  • Enebe Aerox Revolution , den nya modellen av den mytomspunna Aerox är nu tillbaka med en 24k kolfiberversion och spektakulära finish, som om det inte vore nog, dess spelbarhet är otrolig eftersom den innehåller HR3 gummiteknologi.
  • OBS Responsskyffel: Karakteristisk padel racket för sitt karaktäristiska hjärta, droppformad och 24k kol på hela ytan.
  • OBS Supra Carbon Pro , en annan av racket som är mest omtyckta 2021, är racket som spelaren Javi Rico spelar med, den sticker ut för sin kraft, och den karakteristiska bryggan som den har i gult, mycket kraft med en stor komfort.
  • Enebe Spitfire Pro Carbon , en annan av favoritmodellerna för många, vi vet inte om det är på grund av dess svarta färger eller på grund av dess fantastiska spel, mycket komplett både i kontroll och kraft, med samma design som den tidigare men för all publik.
  • OBS Massive Attack Carbon Pro , den mest kraftfulla modellen av märket och en av favoriterna för spelare som letar efter ett anfallsspel.
Och det här är våra favoritracket 2021, kollektionen är omfattande, men vi ville bara nämna Enebes bästsäljande racket så att du vet vilka du kan välja om du vill ge bort dem, eller, om du vill hämta ett av de märken som många föredrar.

Nyheter och billiga Enebe rackets

Återuppkomsten av ENEBE padelmärket har äntligen kommit 2022 , en nyutgivning av märkets mytomspunna racket med sina tre bästsäljande modeller och som passar perfekt med alla typer av spelare, eftersom vi kommer att ha det bästa med var och en av dem kontroll, kraft och båda typerna av spel.

  • Aerox Carbon , den mångsidiga modellen par excellence av NB, padel racket med EVA HR3-gummi med hög densitet för ett mycket bekvämt spel, blått och svart tillsammans med den grova ytan sticker ut från denna modell.
  • RSX Graphene, Enebes mest framgångsrika powerracket, med sina karakteristiska röda och svarta färger.
  • Combat Ultrasoft, modellen mer fokuserad på kontroll men utan att tappa kraft, kännetecknas av sin design i blått och svart.

Varför välja varumärket Enebe?

Enebe gick igenom svåra tider för år sedan, men 2022 har den lyckats komma tillbaka till samma punkt som den lämnade den för flera år sedan, särskilt tack vare de återutgivningar som den har fört till marknaden med samma funktioner och sensationer som sina föregångare.

I år presenterade den äntligen nya modeller med ny teknik och presenterade mer än 20 nya padel racket för att försöka placera ENEBE på den plats den förtjänar .

Som det officiella ENEBE-försäljningsstället i Valencia är vi mycket stolta över att kunna presentera vårt system med testpadel racket så att du kan prova de avancerade modellerna som intresserar dig mest.

Other Padelrackets Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Spela:

Spela:

Nivå:

Nivå:

Spelare:

Spelare:

Tacto

Tacto

Material Principal

Material Principal

Rugosidad

Rugosidad

År:

År:

Pris

Pris

533,00 kr - 3 252,00 kr

Vikt:

Vikt: