Wristband Bidi Badu Lil Move blå
  • Wristband Bidi Badu Lil Move blå

Wristband Bidi Badu Lil Move blå

PVP: 164,00 kr
109,15 kr
-34% Bidi Badu
wristbrands paket 2 enheter Bidi Badu Lil Move blå | Njut av padel på varma dagar med Bidi Badu Lil Move korta armband i blå och vit logotyp, de kännetecknas av sin stora absorption
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 6 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Wristband padel Bidi Badu Lil Move blått

Låt inte fukt bli din värsta fiende med de nya blå Lil Move padelarmbanden, en av nyheterna som presenteras av varumärket Bidi Badú 2023. Det är din bästa allierade under varma dagar, eftersom de låter dig torka dig i ansiktet och förhindrar svett från att hamna på dina händer.

Tack vare dess elastiska fibrer kommer du inte att märka något obehag med dem på, vilket håller området skyddat för att undvika dåliga gester medan du spelar. För att avsluta försäkrar vi dig om att de inte förlorar sin kvalitet med tiden och du kommer att ha möjlighet att få dem i olika färgkombinationer.

Wristband Bidi Badu Lil Move i kort storlek i blå funktioner

  • De blå Bidi Badu Lil Move-armbanden har en kortare design.
  • Säljes i förpackningar om 2 enheter.
  • De förhindrar skador eftersom de ger värme över leden.
  • Kvalitetsmaterial för att inte förlora egenskaper.
  • Lätt, bekväm och mjuk.
  • Nya tillbehör till padel Bidi Badu 2023.

Vem är det till? Perfekt för pojkar eller tjejer som gillar att komplettera sin paddellook med absorberande armband eftersom inte en droppe svett rinner ur armarna, så att du har ett garanterat perfekt grepp om ditt padelracket.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom du kommer att ha perfekt handledsstöd, så du kommer att kunna spela i timmar utan att sluta med ledbesvär. Dessutom är dess elektriska blå färg väldigt cool, även om vi även har dem tillgängliga i många fler färgkombinationer och längre storlekar.

Ta reda på mer om varumärket Bidi Badu

Upptäck det nya tyska sportklädesmärket Bidi Badu, som har ett stort antal plagg för sporter som tennis eller padel. Deras kläder har tillverkats med högsta kvalitet för att ge dig tyger som står emot samtidigt som du kan spela bekvämt.

Dessutom kännetecknas hans design av att vara den mest slående eftersom de är inspirerade av den afrikanska livsstilen och hans mer avslappnade mentalitet, detta är mycket närvarande i alla hans kläder. Du kan nu hitta i vår padelbutik den nya kollektionen av kläder för både dam och män av märket Bidi Badu, du kommer att älska det!

Features År: 2023
Våra bästa produkter