Padel strumpor

Padel strumpor

Padelstrumpor från de främsta märkena på marknaden, skydda din fot med den specifika Asics-strumpan eller köp ett paket strumpor för att få bästa pris. Vi arbetar med de bästa märkena på marknaden, Head Padel, Varlion, Asics Padel .

De bästa sockorna för att spela padel är de som anpassar sig perfekt till spelarens fot, vi har exklusiva, kompressions-, ankel- eller halvrunda modeller, idealiska för alla typer av spelare och underlag.

Filtrera

Typer av strumpor för att skydda din fot på banan

På marknaden hittar vi många modeller av strumpor och typer, nedan förklarar vi de huvudsakliga skillnaderna i typerna av strumpor så att du vet hur du ska välja och köpa dem rätt.

  • Padel kompressionsstrumpor: De är väldigt lika kompressionsstrumpor, de påskyndar återhämtningen och förbättrar cirkulationen.
  • Padelstrumpor för män: Även om normalt alla modeller är unisex, är de för män något bredare än resten.
  • Långa strumpor: De är mest använda på grund av sin längd, eftersom de förhindrar att sanden från banan kommer in i din fot och orsakar nötning på fotsulan.
  • Halvrunda: På sommaren är de allas favorit, eftersom de inte ger en känsla av värme, tyget och tjockleken är i allmänhet lik sjön eller kort.

Märken av padelstrumpor, allt på ett ställe

Nedan listar vi de bästa märkena av strumpor som har modeller för utövandet av padel.

  • Asics Padel Socks : Skotillverkaren tillverkar långa modeller , som är lämpliga för tennis, mid-cut modeller som är de mest använda för att spela padel och som även har fotledsstöd som förblir i fotledshöjd, även om de inte rekommenderas eftersom salt kan vara införs i foten.
  • Head Padel Socks : Mycket bra kvalitet, i svart eller vitt, de är ett säkert kort.
  • Bullpadel Socks: För närvarande, på grund av den framgång som Bullpadel har, är de de mest efterfrågade, de utmärker sig för sitt stora värde för pengarna. Den har många färger och har några väldigt roliga modeller i sin katalog.
  • Babolat strumpor: Ett annat av veteranmärkena, i sobra färger men gjorda med tyger av högsta kvalitet.
  • Nox strumpor: Det finns bara en modell på marknaden just nu, de är långa strumpor som perfekt fyller sin funktion.
Other Padelkläder Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Pris

Pris

0,00 kr - 306,00 kr

Storlek

Storlek

Spelare:

Spelare:

Color

Color