Drop Shot padelväskor

Drop Shot padelväskor

Köp i vår Zona de Padel onlinebutik, Drop Shot padelväskor med den senaste tekniken , den officiella väskan av Juan Martín Diaz 2021, designad i svarta och silverfärger, där du kan ta med dig allt du behöver till träning och matcher. I det här fallet pratar vi om dropshot påsarna med vilka varumärket sponsrar elitspelare på World Padel Tour som Juan Martín Díaz, en veteranspelare som har återvänt den här säsongen med mer styrka och lust än någonsin, främst designad för män men den har också modeller för dam.

Drop Shot JMD ryggsäcken är en annan av märkets stjärnmodeller, den är tillverkad i svarta och gula färger och har en stel struktur, den kännetecknas av sitt starka motstånd och maximala lätthet.

Filtrera

 Drop Shot padelväskor

padelväskor är ett mycket viktigt tillbehör som skyddar vår utrustning för att spela padel och speciellt racket, det väsentliga verktyget för att spela denna sport. Vi kan ta med oss allt vi behöver till banan: tekniska kläder, skor, racket, handdukar, schampon och mindre värdesaker. Beroende på storlek och egenskaper du letar efter finns det en racketväska designad för dig eftersom vi erbjuder padelrack i olika storlekar, design och ryggsäckar så att du kan förvara allt du behöver för padel.

Drop Shot Bags Collection 2022

  • JMD-serien : som namnet indikerar är det kollektionen riktad till Juan Martín Díaz , som representerar varumärket 2021 och 2020, och naturligtvis kommer den under 2019 att fortsätta att bära dessa produkter som kännetecknas av att ha några av de högsta kvalitetsfinisherna och med vem han spelar på World Padel Tour .
  • Vulcano: om du letar efter en stor Drop Shot-väska är detta den största avancerade modellen som den har, med ett dubbelt fack och oberoende åtkomst för skor.
  • Dunkan: Ytterligare en modell designad i blått och med kapacitet för flera padel racket.
  • Letar du efter billiga padel padelrack så tillverkar Drop Shot billigare modeller med lite mindre utrymme och utan lika många fack som till exempel Draco-serien som tillverkas i olika färger: Röd, Blå, Gul, Grön och Rosa.
Other Padelväskor Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Pris

Pris

264,00 kr - 1 241,00 kr

Varumärke

Varumärke