Drop Shot padelväska

Drop Shot padelväska

Köp i vår Zona de Padel onlinebutik, Drop Shot padelväskor med den senaste tekniken , den officiella väskan av Juan Martín Diaz 2021, designad i svarta och silverfärger, där du kan ta med dig allt du behöver till träning och matcher. I det här fallet pratar vi om dropshot påsarna med vilka varumärket sponsrar elitspelare på World Padel Tour som Juan Martín Díaz, en veteranspelare som har återvänt den här säsongen med mer styrka och lust än någonsin, främst designad för män men den har också modeller för dam.

Drop Shot JMD ryggsäcken är en annan av märkets stjärnmodeller, den är tillverkad i svarta och gula färger och har en stel struktur, den kännetecknas av sitt starka motstånd och maximala lätthet.

Filtrera

Padel väskor från Drop Shot

Den Drop Shot padel väska är en mycket viktig tillbehör som skyddar vår utrustning för att spela padel och framför allt racketen, det oumbärliga verktyget för att tävla i denna sport.

Vi kan ta med allt vi behöver till banan: tekniska kläder, skor, racketar, handdukar, schampo och mindre värdesaker. Beroende på den storlek och egenskaper du letar efter, finns det en padelväska designad för dig eftersom vi erbjuder padelväskor i olika storlekar, designer och ryggsäckar för att du ska kunna förvara allt du behöver för padel.

Samling väskor och ryggsäckar Drop Shot 2023

  • JMD-serien: som namnet antyder, är detta kollektionen riktad till Juan Martín Díaz, som representerar varumärket under åren 2023 och 2022, och självklart kommer han 2023 att fortsätta bära dessa produkter som kännetecknas av att ha en maximal kvalitetsfinish och med vilka han spelar i World Padel Tour.
  • Vulcano: om du letar efter en stor Drop Shot-väska är detta den största högkvalitativa modellen de har, med dubbla fack och oberoende tillgång för skor.
  • Dunkan: En annan modell designad i blått med kapacitet för flera racketar.
  • Om du letar efter billiga padelväskor, tillverkar Drop Shot billigare modeller med lite mindre bredd och inte så många fack, till exempel Draco-serien, som finns i flera färger: Röd, Blå, Gul, Grön och Rosa.
Other Padelväskor Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Pris

Pris

264,00 kr - 1 207,00 kr

Varumärke

Varumärke