Star Vie padelväska

Star Vie padelväska

Du kan hitta Star Vie glasspåsar i vår webbutik med en mängd olika funktioner, design och storlekar. Star vie varumärke padelväskor är idealiska för att kunna bära och förvara allt som behövs till padelbanan och att spelaren inte saknar någonting. Missa inte produkterna från detta padelmärke och få de bästa erbjudandena på marknaden bara här.

Filtrera

Star Vie padelväskor och ryggsäckar

Dessa padelväskor delar på funktionen att skydda utrustningen, speciellt racket, och resten av utrustningen, förutom att ha allt vi behöver "mer till hands" och att vi inte saknar något när vi spelar padeltennis. År 2022 är stjärnpalteron Raptor eller Metheora som, som du kan se, är blå och svart.

Naturligtvis är Star Vie ryggsäckarna mycket hanterbara produkter för att gå snabbt till banan, med precis tillräckligt och utan att behöva bära de där stora väskorna som ibland inte är nödvändiga, de har alla en speciell avdelning för att förvara racket, vadderade rygg och många fickor. De nya 2019 modellerna tillverkas i svarta och röda, gula och gula färger, många alternativ så att vem som helst kan hitta sin favoritdesign.

Other Padelväskor Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Pris

Pris

318,00 kr - 933,00 kr

Varumärke

Varumärke