Padelkläder

Padelkläder är inspirerade av de bästa padelspelarna i världen. Materialen är av högsta kvalitet och plaggen sticker ut för sin nuvarande design. Dessutom, under lågsäsong har vi padelset , så att du kan utrusta dig själv som de riktiga mästarna. Vi arbetar med de viktigaste varumärkena inom sektorn, Asics, Nox, Bullpadel, Enebe, Varlion, Drop Shot...

PADELUTRUSTNING TILL BÄSTA PRIS

ESSENTIAL PADELSET

Billiga paddelkläder av alla märken

Om du funderar på att köpa padelkläder online har du tur för i vår butik har vi padelkläder till bästa och billigaste pris, letar alltid efter design och märken som Head, Nox, Asics, Adidas. Det är viktigt att veta hur man väljer kläder för att spela padeltennis på vintern eftersom de normalt sett är långa plagg och har ett bra skydd mot kyla och dåligt väder.

Naturligtvis är det bättre att välja billiga Padelkläder på rea, eftersom erbjudandena vi erbjuder är mycket större än under resten av året, om det är för ett barn händer samma sak eftersom vi vanligtvis köper Padelkläder endast på mycket punktlig och alltid på jakt efter första priset är det viktigt att vänja sig vid att köpa kvalitetsprodukter över priset.

  • Asics
  • Babolat
  • Bullpadel
  • droppskott
  • Adidas
  • Wilson
  • Nox Paddel
  • Stjärna fre

Officiella padelsatser

World Padel Tour Clothes är ett av de varumärken som registrerats av Bullpadel som officiell sponsor, även om du har kit för att spela padel utan banans anagram , om du väljer dem har du möjlighet att ha personliga paddelkläder med ditt namn eller antal, ett alternativ som de senaste åren både klubbar och lag väljer för alla sina spelare.

Vi gillar också alternativet att köpa Nox padelkläder som ett bra alternativ eftersom det är mycket billigare och eftersom Miguel Lamperti bär det kan det vara så att du gillar repliken av denna spelare som under 2019 och 2018 har varit en försäljningssuccé och det har varit ett av de mest sålda plaggen.

Rea Sportkläder för padel

Du har många alternativ, från de ledande varumärkena och av olika kvalitet, i svart, vitt, blått, gult, vilken färg du tror att du kan leta efter, det har vi säkert, självklart helt ny textil, vi säljer inte begagnat padelkläder av hygienskäl, alla våra produkter är nya.

Filtrera

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Pris

Pris

0,00 kr - 1 328,00 kr

Storlek

Storlek

Spelare:

Spelare:

Color

Color