Padel bollar

Padel bollar

Köp online de bästa padel bollar på erbjudandet , vi har de viktigaste varumärkena inom bollar, bland vilka vi kan lyfta fram Head Pro padelbollar , de officiella på World Padel Tour med en snabb studs och lång varaktighet. Du kan köpa paddelbollarna både i båtar och i lådor, eftersom de är billigare i låda.

Head Pro Wpt padelbollen är möjligen den mest sålda för närvarande tack vare sin sponsring med den professionella kretsen och för att vara den gladaste bollen i sitt spel, med den bästa studsen och den längsta varaktigheten.

Filtrera

Padelbollar av alla märken

När du letar efter ett bra märke av bollar att spela, hittar du många erbjudanden att köpa i vilken nätbutik som helst, så vi förklarar med denna lilla guide vad de bästa funktionerna är och det bästa sättet att köpa bollar i grossistledet.

  • Head padel balls: Head är det ledande varumärket och de mest sålda bollarna, Head Pro-bollarna är utan tvekan de senaste årens bästa bollar, de släppte nyligen Head Pro S som ökar farten något.
  • Bullpadelbollar: För närvarande finns det två modeller som sticker ut över resten, Bullpadel Gold-bollen och Premium-bollen, båda med snabb båt och som brukar vara väldigt populära.
  • Varlionbollar: De kännetecknas främst av orange paddelbollar, för närvarande är de inte en av de mest sålda modellerna.
  • Drop Shot paddelbollar: Även om de inte är tillverkare på toppnivå, har de sin publik, medelhastighet och medelhög hållbarhet.
  • Babolat padelbollar : Den har introducerats på paddelmarknaden tack vare sponsringen av den nationella serien, båten är livlig och har en medium hållbarhet, en annan av de stora inom racketvärlden och speciellt tennis.
  • Penn Padel balls : De har mycket erfarenhet av tennis och racketboll, hittills har de inte kunnat presentera sig själva i denna racketsport på ett framgångsrikt sätt.
  • Drop Shot padelbollar: De är mindre kända än resten av märkena men de har en extraordinär kvalitet, de har en inte särskilt snabb studs eftersom håret på bollen är lite längre.
  • Det finns också en flaska på marknaden för att trycksätta bollarna, såsom Pascal, som har bevisat effektivitet för att öka deras hållbarhet.

Padelbolllådor i grossistledet

Att köpa en burk med paddelbollar är vanligtvis inte lika billigt som att köpa en låda, eftersom lådan vanligtvis innehåller 12 eller 24 burkar med bollar, så utbudet av denna produkt är större, det är inte samma sak att köpa en låda än 5 lådor med bollar, priset som en generell regel är vanligtvis reducerat och det är det billigaste , normalt är det vanligtvis en produkt inriktad på klubbor eller padelinstruktörer.

  • Bullpadel padel bolllar : På grund av framgångarna med Bullpadel de senaste åren har de lyckats introducera sina bollar på en regelbunden basis, de kännetecknas av att vara bollar med mycket snabb studs och muntert spel
  • Head CS ball box : CS padelbollarna är träningsbollarna, riktade mot klubb och instruktörer, på grund av deras typ av snabb studs, lång hållbarhet för att hålla trycket, och framför allt för att de är billigast har denna typ av boll varit introducerades i många padelklubbar för att spela.

Erbjudanden på padelbollar

Om du letar efter de bästa priserna på erbjudanden om bollar för att spela padel så har vi erbjudandet du letar efter, eftersom våra priser inte har någon konkurrens, det bästa av allt är att vi arbetar med de främsta varumärkena på marknaden och garanterar den maximala hållbarheten som garanteras av alla tillverkare toppnivå i padelvärlden.

Other padeltillbehör Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Pris

Pris

0,00 kr - 2 195,00 kr

Varumärke

Varumärke