WristbandBidi Badu Lil Move rött
  • WristbandBidi Badu Lil Move rött

WristbandBidi Badu Lil Move rött

PVP: 164,00 kr
109,15 kr
-34% Bidi Badu
Wristband Pack 2 Bidi Badu Lil Move röd | Bekämpa överflödig svett med Bidi Badu Lil Move korta armband i röd och vit logotyp, de erbjuder bra stöd och absorption för ett torrt grepp
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Wristband padel Bidi Badu Lil Move rött

Håll armar och händer i schack med de nya röda Lil Move padelarmbanden, ett kvalitetstillbehör som du hittar tillgängligt på Bidi Badu 2023. De har en kortare design och säljs i förpackningar om 2 enheter, så du kan ha en för varje hand.

Med dem kommer du att kunna hålla padelracket hårt och på så sätt förhindra att den glider och gör att du förlorar spelet. Den kombinerar också kvalitetstyger för att ge god hållbarhet och inte förlora egenskaper vid användning. För att avsluta kan du få dem i olika färger, så att du kan välja din favoritfärg.

Wristband Bidi Badu Lil Move Röda Funktioner

  • Den röda Bidi Badu Lil Move finns i förpackningar om 2 enheter.
  • Mindre dimensioner, så att de inte är i vägen när de väl är på.
  • Ge utmärkt stöd och skydd av leden.
  • Huvudtyg bomull kombinerat med elastiska fibrer.
  • De kombinerar rött med en vit logotyp men du kan även få dem i fler färger.
  • Tillbehör för att spela padel Bidi Badu 2023.

Vem är det till? Designad för både män och dam som utövar någon typ av racketsport och inte gillar att svett stör dem, eftersom de nya Bidi Badú-armbanden är mycket absorberande och förhindrar svettdroppar från att hamna på händerna.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom kvalitetstyger har använts för dess beredning, vilket garanterar maximal absorption såväl som lång livslängd. Slutligen kommer du att njuta av dess slående röda design och vita logotyp, så du kommer att vara i centrum för uppmärksamheten.

Ta reda på mer om varumärket Bidi Badu

Upptäck det nya tyska sportklädesmärket Bidi Badu, som har ett stort antal plagg för sporter som tennis eller padel. Deras kläder har tillverkats med högsta kvalitet för att ge dig tyger som står emot samtidigt som du kan spela bekvämt.

Dessutom kännetecknas hans design av att vara den mest slående eftersom de är inspirerade av den afrikanska livsstilen och hans mer avslappnade mentalitet, detta är mycket närvarande i alla hans kläder. Du kan nu hitta i vår padelbutik den nya kollektionen av kläder för både dam och män av märket Bidi Badu, du kommer att älska det!

Features År: 2023
Våra bästa produkter