Head Graphene 360+ Alpha Power LTD 2023
 • Head Graphene 360+ Alpha Power LTD 2023

Head Graphene 360+ Alpha Power LTD 2023

PVP: 2 742,50 kr
1 096,59 kr
-61% Head Padel
padelracket de pádel Head Graphene 360+ Alpha Power LTD 2023 | Utmärkt prestanda i attack och försvar med detta mångsidiga racket, den nya Head Alpha Power som återkommer med förbättrad teknologi och design
Skriv en recension
 • Recibelo antes de
  Köp idag och ta emot det Torsdag, 20 Juni, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Head Graphene 360+ Alpha Power LTD 2023 padelracket

Upptäck de mest exklusiva racket i vår webbutik för att kunna få ut ditt bästa spel på banan. Skaffa den senaste utgåvan av Graphene 360+ Alpha Power padelracket, en modell med fantastiska funktioner som anpassar sig till alla spelstilar på grund av dess droppformat kombinerat med medelbalansen.

När det gäller strukturen kombinerar den glasfiber med ytor förstärkta med Graphene 360+-teknik för att göra den mer motståndskraftig. Den har också en ny hjärtdesign som förbättrar dess stabilitet och minskar vibrationer. Slutligen innehåller den kraftskumgummi för att ge bollen fart men utan att tappa effekt på långsammare bollar.

Head Alpha Power, egenskaper

 • Head Graphene 360+ Alpha Power 2023 är ett mångsidigt racket på grund av dess överdimensionerade form och medelbalans.
 • Konstruktion med graphene 360+-teknik som förbättrar dess prestanda.
 • Glasfiberyta som ger den en mer elastisk touch.
 • Bra bolleffekt och träff tack vare kraftskumgummit inuti.
 • Hjärtområde förstärkt med smart broteknik.
 • Skräddarsydd Ramförstärkning som ökar dess hållbarhet och motståndskraft mot slag.
 • Bred sweet spot tack vare Optimized Sweet Spot-systemet som förlåter våra misstag.
 • En av Head 2023-racket i begränsad upplaga.

Vem är det till? Vi tycker att den är lämplig för spelare på avancerad nivå men också för medelnivåer eftersom den är mycket väl kompenserad och erbjuder en snabb anpassning till atleten eftersom materialen i dess sammansättning inte gör det överdrivet tekniskt.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det har gjorts med mer flexibla material, så är det inget tekniskt racket och det är väldigt lätt att spela med det. Dessutom återkommer den i den här utgåvan med en totalt förnyad och coolaste look: en kombination av svarta, vinröda detaljer och en glänsande finish!

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Head Sport har på senare år blivit ett av de varumärken som föredrar paddelspelare, sedan man varje säsong lanserar en komplett kollektion av padelracket, skor, kläder, ryggsäckar och accessoarer anpassade för alla målgrupper och fickor.

Så mycket att den har en stor representation i WPT. Ari Sánchez eller Arturo Coelho är några av dess främsta representanter. Vänta inte längre och njut av de bästa upplevelserna på banan med Head-produkter för padel.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter