Padel kjolar och klänningar

Padel kjolar och klänningar

Paddelkjolar och klänningar av huvudmärkena, vi arbetar med marknadens främsta märken inom paddelkjolar , Asics, Bullpadel, Drop shot, Adidas, Head, få även dina padelklänningar hemskickade gratis.

Filtrera

Original paddel kjol

Vi har en stor kollektion av padelkjolar för dam, från toppmärken på marknaden. Adidas-kjolen utmärker sig till exempel för att ha exklusiv design av designern Stella McCartney med unika perforeringar, det är original paddelkjolar som du kan se på få banor, men som får dig att känna dig unik.

Endless kjolar är väldigt moderiktiga nu, efter Endless försvinnande verkar det som att vittnet har tagits av detta märke som tillverkar sin produkt efter högsta tillverkningskontroll för att uppnå maximal komfort. Nox-, Head- eller Bullpadel-kjolen är mer designade för klubbar eller lag eftersom deras tyger är polyesterfibrer mer fokuserade på tävling.

Om du letar efter billiga padelkjolar har vi även många alternativ i produkter från andra säsonger eller på rea, så du kan köpa det oavsett pris.

Paddelklänningar för dam

Padel klänningar är idealiska för alla årstider, både sommar och vinter, du kan hitta den bekväma klänningen som passar perfekt till din kropp. dams padelklänningar idealiska för att du ska känna dig bekväm och fri på banan, Endless, Head, Asics, Nafta, är bara några av de märken som har den här typen av produkter.

Other Padelkläder Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Pris

Pris

0,00 kr - 1 189,00 kr

Storlek

Storlek

Spelare:

Spelare:

Color

Color