Wilson Padelrackets

Wilson Padelrackets

Köp ditt Wilson padel racket till bästa pris med maximal prestanda. Sedan 1914 utrustar Wilson de bästa atleterna i världen, 100 år efter att ha kommit till racketvärlden går han in i paddeln. Billiga padelracket är av högsta kvalitet och har finish som klarar svåra kvalitetskontroller.
Filtrera

Wilson Padel till bästa pris

Wilson Padel rackets tillverkas med den senaste tekniken på marknaden tack vare deras goda koppling till tennisvärlden. De flesta av modellerna i dess kollektion, praktiskt taget alla de avancerade, innehåller kol under hela tillverkningen, en av favoritmodellerna är Carbon Force, en storsäljare år efter år som Wilson alltid fortsätter att släppa, det är ett padel racket med en fantastisk touch och mycket väl kompenserad både i kraft och kontroll, med en stor sweet spot som hjälper oss att vinna de svåraste poängen.

Wilson Padel rackets för all publik

  • Mångsidig: padel rackete-serien är bäst kompenserad när det gäller kraft och kontroll, de har ett droppformat, de två modellerna som sticker ut är padel rackete och padel rackete Tour, nya modeller för 2019 som innehåller en grov yta genom hela den dyra.
  • Kontroll: Kontrollserierna är runda, med låg balans och en fantastisk sweetspot, de kommer att glädja alla spelare, både Wilson Force padel racket och Carbon Force Lite, lättare i vikt, är racket som passar alla spelare som vill ha noggrannhet över andra funktioner.

Om du behöver hjälp med att köpa någon Wilson Padel-produkt i vår webbutik, kom ihåg att du har ett telefonnummer där en expert kan ge dig råd så att du kan göra det bästa valet för ditt köp.

Wilson 2022 racket

Att välja ett Wilson-racket tar precis tillräckligt med tid för att hitta din typ av spel. Hos Zona de Padel, din betrodda padelbutik, har vi förberett ett stort urval av padelprodukter, Wilson padel padelrack, overgrips och många fler tillbehör där det kommer att vara mycket enkelt för dig att köpa enligt dina preferenser.

Other Padelrackets Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Spela:

Spela:

Nivå:

Nivå:

Spelare:

Spelare:

Tacto

Tacto

Material Principal

Material Principal

Rugosidad

Rugosidad

År:

År:

Pris

Pris

0,00 kr - 4 169,00 kr

Vikt:

Vikt: