Wilson Padelrackets

Wilson Padelrackets

Köp ditt Wilson padel racket till bästa pris med maximal prestanda. Sedan 1914 utrustar Wilson de bästa atleterna i världen, 100 år efter att ha kommit till racketvärlden går han in i paddeln. Billiga padelracket är av högsta kvalitet och har finish som klarar svåra kvalitetskontroller.
Filtrera

Wilson Padel till bästa pris

Wilson padelrack tillverkas med den senaste marknadsteknologin tack vare deras starka koppling till tennisvärlden och framför allt till Wilson padelskor. De flesta modeller i deras kollektion, nästan alla högkvalitativa, inkluderar kolfiber i hela tillverkningen, där Carbon Force är en av favoritmodellerna, en försäljningssuccé år efter år som Wilson alltid fortsätter att producera, det är ett padelracket med fantastisk känsla och mycket välbalanserad både vad gäller kraft och kontroll, med en stor sweet spot som hjälper oss att vinna de svåraste poängen.

Wilson padelrack för alla

  • Mångsidig: Blade-serien, är den mest välbalanserade när det gäller kraft och kontroll, de har en droppform, de två modeller som sticker ut är Blade och Blade Tour, nya modeller för 2019 som inkluderar en grov yta över hela racketen.
  • Kraft: Utan tvekan, är Wilson Bela padel racket den ultimata kraftracketen, V2.5 2024, racketen av Fernando Belasteguin
  • Kontroll: Pro Staff-serien är rund, med låg balans och en stor sweet spot, de kommer att glädja alla spelare, både Wilson Force padelracket och Carbon Force Lite, som är lättare, är racketar lämpliga för alla spelare som söker precision över andra egenskaper.

Om du behöver hjälp när du köper någon Wilson Padel-produkt i vår onlinebutik, kom ihåg att du har ett telefonnummer där en expert kan ge dig råd så att du gör det bästa valet i ditt köp.

Wilson padel Rackets 2024

Att välja en Wilson padel racket kräver rätt tid för att hitta din speltyp. På Zona de Padel, din pålitliga padelbutik har vi förberett ett stort urval av padelprodukter, Wilson padelväskor, overgrips och många fler tillbehör där det blir mycket enkelt att handla enligt dina preferenser.

Förbättra ditt spel med Bela-serien av padelracketar, designad för att höja din prestanda på padelbanan. Varje modell, utvald och använd av den legendariske Fernando Belasteguín, lovar kraft, precision och ett oöverträffat spel. Utforska vårt urval och hitta det perfekta racket som passar din spelstil.

  • Wilson Bela Pro V2.5 2024: Idealisk för aggressiva angripare, denna modell erbjuder oöverträffad kraft och precision. Med en utökad sweet spot och Primero Carbon-teknik, är det Fernando Belasteguins val för spelare som vill dominera spelet.
  • Wilson Bela Elite V2.5 2024: Med vävda kolfiber och en kärna av mjukt EVA-skum, är detta racket perfekt för tävlingsspelare som söker överlägsen prestanda vid varje slag. Spin Effect-tekniken säkerställer mer konsekventa effekter.
  • Wilson Bela LT V2.5 2024: Det lättaste alternativet, designat för att maximera komforten utan att offra prestanda. Med sin kärna av Soft EVA och kolfiber, är det idealiskt för spelare som föredrar ett dämpat men kraftfullt spel.
Other Padelrackets Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Spela:

Spela:

Nivå:

Nivå:

Spelare:

Spelare:

Rör

Rör

Huvudmaterial

Huvudmaterial

Ojämnhet

Ojämnhet

År:

År:

Pris

Pris

0,00 kr - 4 169,00 kr

Vikt:

Vikt: