Wilson padelväskor

Wilson padelväskor

Upptäck det breda urvalet av Wilson padel padelväskor i vår padelproduktbutik, Padel Zone. Wilson väskor är av hög kvalitet och design och kombinerar de bästa materialen och teknologierna på marknaden. Wilson är ett tennismärke som har varit en referens inom sporten i mer än 100 år, under flera år har man tillverkat padelprodukter.

Filtrera

Billiga Wilson padelväskor

padelväskorna av märket Wilson är specialväskor för att lagra alla paddelprodukter som vi behöver skydda och ta med till träningen. Glöm bort att bära Wilson racket i handen och få dem att råka ut för "en liten olycka" på grund av någon repa, repa eller onödigt slag.

Dessutom är Wilson Pro Tour padel padelrackna förberedda tack vare sin stora kapacitet och olika fickor och fack så att även de minsta föremålen, som Wilson padelovergrips, förvaras säkert. Wilson är ett riktmärke inom tennis och sponsrar till exempel spelare av Rafa Nadals statur. I det här avsnittet kan du upptäcka alla Wilson Team padelväskor av högsta kvalitet och med design som passar målvakter.

Köp kvalitet Wilson Ryggsäckar

Wilson Padel, som är en tennistillverkare, har tillämpat all teknik på vår sport, ett exempel på detta är den svarta Wilson-ryggsäcken , med kapacitet för ett racket och med vadderade fack för att skydda den hela tiden.

Den andra stjärnprodukten är Wilson Tour V-ryggsäcken, en väska som väljs av de flesta spelare, den är tillverkad i svarta och gråa färger och en annan version i marinblått och ljusblått, designen är karakteristisk då den har stela ytor i sidorna, ett första pris med en otrolig priskvalitet.

Other Padelväskor Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Pris

Pris

98,00 kr - 1 536,00 kr

Varumärke

Varumärke