Wilson Padel Skor

Wilson Padel Skor

Att välja Wilson-produkter innebär att lita på ett märke med en historia av innovation inom tennis och padel. Upptäck spelets framtid med vårt sortiment av Wilson padelskor, där varje steg räknas. Innovativa teknologier ger dig oöverträffat stöd och explosiv acceleration, designade för att ta din prestation till högsta nivå.

Hos Wilson vet vi att detaljerna gör skillnaden. Därför är våra padelskor utrustade med det senaste inom sportteknologi, vilket säkerställer att varje rörelse översätts till ett steg mot segern. Att välja Wilson padelskor är att välja ett skodon som inte bara förbättrar ditt spel, utan också speglar ditt åtagande för kvalitet och överlägsen prestanda.

Filtrera

Upptäck Wilson Padel Skor: Skor för Mästare

Köp i vår butik den nya kollektionen av Wilson skor, noggrant designade för att ta ditt spel till nivån av de bästa spelarna i Premier Padel, skor för att spela med Wilson padel rackets, Tennis eller Pickleball. Varje par kombinerar spetsteknologi och exceptionell komfort, vilket säkerställer en oöverträffad upplevelse på planen. Oavsett om du söker Wilson tennisskor eller specifikt Wilson padelskor, är vårt sortiment speciellt utvalt för att uppfylla behoven hos alla typer av spelare, från nybörjare till professionella.

Med modeller som Rush Pro Tour och Kaos Swift, föredragna av professionella spelare som Paquito Navarro, erbjuder Wilson skor som inte bara lovar att förbättra din rörlighet utan också skydda dina steg i varje spel. Upptäck hur varje modell av Wilson skor kan transformera ditt spel, genom att erbjuda stabilitet och smidighet som behövs för att dominera planen.

I vår butik hittar du Wilson tennisskor och padelskor som är synonymt med kvalitet och hållbarhet. Med innovativa teknologier som 4D Support Chassis och Energy Cell, blir varje steg en möjlighet att överträffa dina motståndare. Gör dig redo att dominera planen med stil och effektivitet.

 • Wilson RUSH PRO TOUR: Idealisk för spelare som söker kraft och stabilitet. Dess avancerade design ger en snabb viktförskjutning, idealisk för aggressiva tennisspelare och professionella padelspelare som Alejandro Galán.
 • Wilson RUSH PRO 4.0 Clay: Perfekt för dynamisk rörelse på planer, innehåller innovationer som förbättrar drivkraft och stabilitet. Föredragen av spelare som värdesätter överlägsen prestanda på specifika underlag.
 • Wilson RUSH PRO LITE: Det perfekta valet för spelare som föredrar en bekväm passform och extra stöd under spelet. Dess lätta design underlättar snabba rörelser och är idealisk för de som vill kombinera stil och funktionalitet.
 • Wilson KAOS SWIFT 1.5: Avsedd för spelare som behöver snabbhet åt alla håll. Med Kaos Chassis erbjuder den flexibilitet och stöd, idealiskt för snabba sidorörelser och dynamiska spelare.
 • Wilson KAOS DEVO 2.0: Den mest dämpade och stabila i Kaos-linjen, perfekt för nybörjare och fritidsspelare som söker komfort utan att kompromissa med prestanda. Dess design säkerställer långvarigt spel med total komfort.

Genom att välja Wilson skor för padel, ansluter du dig till en elit av spelare som litar på märket för att nå nya nivåer av excellens. Wilson är känt för sitt åtagande till innovation och kvalitet, och säkerställer att varje spelare, från amatörer till professionella, hittar den perfekta skon för sin spelstil.

Gå med i mästare som Fernando Belasteguín, som litar på Wilson för att förbli på toppen av världspadel. Upptäck ditt idealiska par idag och förvandla d

Teknologi och Komfort i Wilson Skor för tennis och padel

Genom att välja Wilson skor väljer du en unik fusion av avancerad teknologi och överlägsen komfort, som förenas med alla teknologier från Wilson kläder i deras tillverkning. Varje sko förbättrar prestandan på planen och ger en oslagbar spelupplevelse. Med Wilson utrustar du dig för att vinna, och njuter av skor som anpassar sig till din takt och spelstil.

 • 4D Support Chassis 2.0: Förbättrar stödet och drivkraften, idealiskt för spelare som söker en balans mellan snabbhet och stabilitet. Används av proffs som värderar kontroll i dynamiska rörelser.
 • Sensifeel 2.0: Erbjuder en perfekt passform och exceptionell andningsförmåga, föredragen av spelare som prioriterar komfort och en känsla av lätthet i sina fötter.
 • Endofit: Innersko-design för överlägsen komfort och en intuitiv passform, vald av padel- och tennisspelare som önskar extra stabilitet vid varje steg.
 • Medial Rubber Drag Pad: Ger extra hållbarhet och skydd vid fotdragning, rekommenderat för intensiva spelare som kräver det mesta av sin utrustning.
 • OrthoLite EVA Molded: Hög densitet stoppning för spelare som söker långvarig komfort under långa matcher eller träningar.
 • DF2: Idealiskt för de som önskar en kompromiss mellan prestanda och komfort, gynnar ett snabbt men stabilt spel.
 • Duralast: Erbjuder överlägsen slitstyrka och utmärkt grepp, perfekt för spelare som spelar på olika underlag.
 • R-DST+: Kombinerar dämpning och studs för en mer dynamisk prestanda, rekommenderas för idrottare som vill förbättra sin smidighet på banan.
 • Energy Cell: Lätt skum för explosiv acceleration, idealisk för aggressiva spelare som söker en extra boost i sina rörelser.

Wilson skor representerar toppen av innovation inom sportsskor, och ger spelare på alla nivåer en märkbar konkurrensfördel. Med en kombination av spetsteknologi och högkvalitativa material garanterar Wilson en oöverträffad spelupplevelse, och gör skillnad i kritiska ögonblick i matchen.

Att köpa Wilson skor är inte bara ett val av kvalitet, lita på märket som följer med mästare runt om i världen och känna effekten av skor designade för vinnare. Det är dags att uppleva prestanda, hållbarhet och stil som bara Wilson kan erbjuda.

Other Padel Skor Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Storlek

Storlek

Nivå:

Nivå:

Spela:

Spela:

Enda:

Enda:

Spelare:

Spelare:

Color

Color