Wilson padelskor

Wilson padelskor

Köp billiga Wilson Shoes , sök igenom hela kollektionen och förbered dig för att spela årets bästa spel. Vi har den nya 2022 års kollektion av skor, perfekta för både tennis och padel.

I vår webbutik hittar du de bästa erbjudandena på Wilson padelskors och skor , du behöver bara hitta den som passar din spelstil och din ficka bäst. Leta efter de mest sålda modellerna, Kaos eller Rush Pro är de som valts av de flesta utövare.

Filtrera

Wilson tennis och padelskor

Wilson skor har många teknologier som gör dem mycket lämpliga både för att träna padel och för att spela tennis, nedan listar vi några av egenskaperna hos Wilson-modellerna som gör dem unika.

  • D-F2-teknik för att förbättra skons stabilitet och komfort.
  • Fiskbenslera Duralast-sula, den bästa på marknaden, bättre grepp och hållbarhet.
  • 2D-FS stoppning för större komfort.
  • R-DST-dämpning i hälen för att skydda lederna.
Alla dessa teknologier anpassar sig perfekt till alla paddel- och tennisspelare, självklart passar Wilson padelskor som har en lersula för lerytor, å andra sidan om du spelar padel är de giltiga för alla typer av gräs och även för betong ytor, om du inte är säker kan du också välja All court-sulan.

Köp kvalitet Wilson skor

Wilson Kaos-skorna är en av modellerna som valts ut av majoriteten av spelarna eftersom de är i toppen av sortimentet och en av de mest bekväma modellerna som de har i sin kollektion, modellerna 2018 och 2019 är väldigt lika, de har bara en färg uppdatering. Wilson Kaos padel 2019 är tillverkad i grönt med fiskbenssula och gäller för alla underlag, perfekt för både tennis och padel.
Om du är kvinna bör du veta att skorna är praktiskt taget desamma som för män, eftersom wilson padelskorna för kvinnor är lika, samma vikt, samma fördelar, den enda skillnaden som du hittar är att färgerna är mer riktade hos den kvinnliga allmänheten i rosa, fuchsia, korall, röda färger.
En annan av modellerna som har fungerat väldigt bra sedan 2022 är Wilson Rush Pro padelskorna, de har en mer klassisk design och har varit en försäljningssuccé under dessa år, i år har du den i blått och vitt, det är en av modellerna som valts för de spelare som letar efter en modell som är mycket stabil.

Det här är bara några av de bästa egenskaperna hos Wilson-skor, om du inte är säker gå till Zona de Padel, auktoriserad Wilson-återförsäljare och köp dina skor efter att ha provat dem.

Other Padel Skor Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Storlek

Storlek

Nivå:

Nivå:

Spela:

Spela:

Enda:

Enda:

Spelare:

Spelare:

Color

Color

Pris

Pris

602,00 kr - 1 756,00 kr