Padel Nyheter

Upptäck den mest intima delen av paddeltennisvärlden

Enastående nyheter
Huvudformerna på padelracket

Hur är formerna på padelracket

Upptäck formerna på padelracketar och hur de kan förbättra ditt spel. Hitta rätt padelracketform för dig och höj din spelnivå på banan.

13 | 03 | 2023
Alla nyheter
 • Lätta padelracketar 2024: Vilken ska man välja?

  Lätta padelracketar 2024: Vilken ska man välja?

  På Zona de Pádel presenterar vi en lista med lätta padelracketar som erbjuder de bästa prestanda till padelspelare denna säsong. De kännetecknas av sin låga vikt och är ett utmärkt alternativ för att förhindra muskelöverbelastning och skador som epikondylit tack vare deras hanterbarhet på banan.

 • Vilka är de bästa bollarna för att spela padel?

  Vilka är de bästa bollarna för att spela padel?

  Vi lägger så mycket fokus på andra faktorer att vi glömmer bort padelbollen. Kvaliteten och skicket på bollen avgör hur roligt spelet blir. Här presenterar vi vår jämförelse av de bästa padelbollarna som för närvarande finns på marknaden.

 • Premier Padel, World Padel Tour och A1 Padel: Hur skiljer de sig åt?

  Premier Padel, World Padel Tour och A1 Padel: Hur skiljer de sig åt?

  I artikeln idag avkodar vi skillnaderna mellan de tre professionella padelcirkuiterna som har flest följare och som har gjort en viktig satsning på internationaliseringen av padel. Vi granskar deras ursprung, de bästa spelarna som tävlar i dem och var man kan se matcherna live.

 • Nya Dunlop 2024 padelracketar: designade för effektivt spel

  Nya Dunlop 2024 padelracketar: designade för effektivt spel

  Vi analyserar de nya modeller som det brittiska märket har designat för denna säsong och går igenom några av 2023 års racketar som för närvarande används av elit spelare som Ramiro Moyano eller Teresa Navarro i Premier Padel.

 • Nya Royal Padel 2024 padelracketar: Kraft och hållbarhet garanterade

  Nya Royal Padel 2024 padelracketar: Kraft och hållbarhet garanterade

  Royal Padel, ett av de banbrytande padelmärkena i Spanien, presenterar sin nya kollektion av racketar för denna säsong. Design, balans, hållbarhet, kraft och säkerhet för att förebygga skador är de egenskaper som utmärker dessa modeller, designade för olika typer av spelare.

 • Skillnader mellan padel, pickleball och squash

  Skillnader mellan padel, pickleball och squash

  På Zona de Pádel analyserar vi de viktigaste skillnaderna mellan dessa tre racketsporter. Vi gör en resa som sträcker sig från historien och reglerna för varje sport till de professionella spelarna som varje dag gör att dessa grenar blir allt mer följda av publiken.

 • Javi Garrido, officiell profil för padelspelaren

  Javi Garrido, officiell profil för padelspelaren

  Vi granskar Javi Garridos karriär, en av de främsta spelarna i Premier Padel, känd för sitt kraftfulla spel. Han representerar perfekt rollen som aggressiv backhandspelare och är ett av de framträdande ansiktena för det amerikanska märket Wilson på 20×10-banan.

 • Bästa billiga padelracketar 2024: de mest eftertraktade

  Bästa billiga padelracketar 2024: de mest eftertraktade

  På Zona de Pádel har vi valt ut de tio mest rekommenderade billiga padelracketarna på marknaden. Vi analyserar de mest prisvärda modellerna från de bästa märkena inom 20×10-sporten för att upptäcka deras egenskaper, prestanda och vilken typ av spelare de är designade för.

 • Mike Yanguas: officiell profil för padelspelaren

  Mike Yanguas: officiell profil för padelspelaren

  Vi granskar karriären för Mike Yanguas, en av de mest talangfulla och personliga spelarna i Premier Padel som omdefinierar drive-positionen och tävlar med Lok:s nya racketar, designade för att låta nya generationer bryta barriärer på 20×10-banan.