Padel Nyheter

Upptäck den mest intima delen av paddeltennisvärlden

Enastående nyheter
Huvudformerna på padelracket

Hur är formerna på padelracket

Upptäck formerna på padelracketar och hur de kan förbättra ditt spel. Hitta rätt padelracketform för dig och höj din spelnivå på banan.

13 | 03 | 2023
Alla nyheter
  • Bästa padelracketarna för barn 2024: de säkraste och mest bekväma

    Bästa padelracketarna för barn 2024: de säkraste och mest bekväma

    Det är viktigt att barn som börjar spela padel gör det med ett racket som är anpassat till deras fysiska egenskaper. Därför har vi samlat en urval av modeller som mest kan gynna dem på 20×10, så att de kan spela säkert och utveckla sin fulla potential.

  • Skillnader mellan padel, pickleball och squash

    Skillnader mellan padel, pickleball och squash

    På Zona de Pádel analyserar vi de viktigaste skillnaderna mellan dessa tre racketsporter. Vi gör en resa som sträcker sig från historien och reglerna för varje sport till de professionella spelarna som varje dag gör att dessa grenar blir allt mer följda av publiken.

  • Javi Garrido, officiell profil för padelspelaren

    Javi Garrido, officiell profil för padelspelaren

    Vi granskar Javi Garridos karriär, en av de främsta spelarna i Premier Padel, känd för sitt kraftfulla spel. Han representerar perfekt rollen som aggressiv backhandspelare och är ett av de framträdande ansiktena för det amerikanska märket Wilson på 20×10-banan.

  • Bästa billiga padelracketar 2024: de mest eftertraktade

    Bästa billiga padelracketar 2024: de mest eftertraktade

    På Zona de Pádel har vi valt ut de tio mest rekommenderade billiga padelracketarna på marknaden. Vi analyserar de mest prisvärda modellerna från de bästa märkena inom 20×10-sporten för att upptäcka deras egenskaper, prestanda och vilken typ av spelare de är designade för.

  • Mike Yanguas: officiell profil för padelspelaren

    Mike Yanguas: officiell profil för padelspelaren

    Vi granskar karriären för Mike Yanguas, en av de mest talangfulla och personliga spelarna i Premier Padel som omdefinierar drive-positionen och tävlar med Lok:s nya racketar, designade för att låta nya generationer bryta barriärer på 20×10-banan.

  • De bästa padelväskorna 2024: utrymme och komfort garanterade för att gå till banan

    De bästa padelväskorna 2024: utrymme och komfort garanterade för att gå till banan

    De mest internationellt erkända märkena har lanserat en serie padelväskor som perfekt anpassar sig till padelspelares behov. Bekvämlighet, rymd och skydd är kännetecknen för dessa modeller som dessutom skiljer sig från mängden genom sina eleganta designer.

  • Sofia Araújo: officiell profil för padelspelaren

    Sofia Araújo: officiell profil för padelspelaren

    Vi granskar karriären för den portugisiska Sofia Araújo, en av de mest passionerade spelarna på kretsen som lovar att ge kamp i många år framöver på grund av den karaktär och personlighet hon utstrålar när bollen börjar rulla.

  • Nya Siux padelracketar 2024: upptäck juvelerna från Sanyo Gutiérrez, Franco Stupaczuk och Patty Llaguno

    Nya Siux padelracketar 2024: upptäck juvelerna från Sanyo Gutiérrez, Franco Stupaczuk och Patty Llaguno

    Det murcianska märket är tillbaka den här säsongen med Pro, Lite, Go och Beat-serierna, som anpassar sig till varje padelspelares behov. Siux racketar är synonymt med kvalitet, därför tävlar några av världens bästa spelare med dem på de viktigaste scenerna i Premier Padel.

  • Nya Enebe Padelracketar 2024: Ett nytt steg i sportens evolution 20×10

    Nya Enebe Padelracketar 2024: Ett nytt steg i sportens evolution 20×10

    Njut av den nya kollektionen av padelracketar som Enebe erbjuder för den nya säsongen 2024, med de senaste teknologierna i sina nya modeller och designar ett brett utbud för alla typer av spelare.