¡¡ CYBER MONDAY | PADEL !!
Dunlop padelväskor

Dunlop padelväskor

I vår Zona de Padel webbutik kan du hitta den bästa dunlop padel racketväskan att ta med till padeltennisbanan, allt du behöver för att träna och spela padel. Som officiell distributör av ledande padeltennismärken erbjuder vi padelväskor och padelväskor gjorda med de bästa materialen och egenskaperna på marknaden. I det här avsnittet hittar du dunlop padelväskor för den här säsongen .

Filtrera

Stor kapacitet och bästa pris i Dunlop padel padelväskor

Dunlops padel racketväska är en artikel speciellt utvecklad för att skydda och bära vår utrustning till padelbanan. Den är designad så att du kan förvara både Dunlop Padel rackets och skor, tekniska kläder, handdukar, en necessär och till exempel små värdefulla produkter som annars skulle gå förlorade.

  • Dunlop Elite padel Bag: Utan tvekan bästsäljaren av hela kollektionen, det höga sortimentet av Dunlop, mycket stort och med exceptionella finish, i orange och gula färger. Det är padelväskorn som Juani Mieres bär.
  • Dunlop Elite Thermo padel racketväska: Den har för närvarande utgått och ersatts av Dunlop PRO-serien.

Med en Dunlop padelväska eller ryggsäck händer det inte eftersom märkena sysslar med att tillverka olika fack för att separera och lagra alla våra tillhörigheter. Här kan du hitta olika padelväskor med olika storlekar, stora som små, och kvaliteter utan att glömma de spektakulära designerna.

Dunlops padelväskor och ryggsäckar, stora och billiga

Dunlop Padel är ett varumärke som har utvecklat racketsportväskor av högsta kvalitet i mer än 20 år, med de bästa materialen och funktionerna på marknaden och framför allt med banbrytande design och det senaste modet. Framför allt sticker de ut för sin stora kapacitet.

Om du är i vår webbutik beror det på att du kanske är intresserad av att hitta en padelväskor, den som bäst passar dina behov och smaker, upptäck vår sort och utrusta dig som de sanna mästarna.

Other Padelväskor Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Pris

Pris

271,00 kr - 983,00 kr

Varumärke

Varumärke