Dunlop padelväska

Dunlop padelväska

I vår Zona de Padel webbutik kan du hitta den bästa dunlop padel racketväskan att ta med till padeltennisbanan, allt du behöver för att träna och spela padel. Som officiell distributör av ledande padeltennismärken erbjuder vi padelväskor och padelväskor gjorda med de bästa materialen och egenskaperna på marknaden. I det här avsnittet hittar du dunlop padelväskor för den här säsongen .

Filtrera

Stor kapacitet och bästa pris för Dunlop padelväska

Dunlop padelväska är en artikel som specifikt utvecklats för att skydda och bära vår padelutrustning till banan. Den är utformad så att du kan förvara både Dunlop padelracketar och skor, tekniska kläder, handdukar, nödvändigheter och till exempel små värdefulla föremål som annars skulle försvinna.

  • Dunlop Elite Padelväska: Utan tvekan den mest sålda i hela samlingen, Dunlops toppmodell, mycket stor och med exceptionell finish, i orange och gula färger. Det är väskan som Juani Mieres använder.
  • Dunlop Elite Thermo Padelväska: För närvarande är den utgången och ersätts av Dunlop PRO-serien.

Med en väska eller en Dunlop Padel ryggsäck händer inte det, eftersom märken jobbar hårt med att tillverka olika fack för att separera och förvara alla våra tillhörigheter. Här kan du hitta olika padelväskor i olika storlekar, stora och små, och egenskaper utan att glömma de spektakulära designerna.

Dunlop padelväskor och ryggsäckar, stora och billiga

Dunlop är ett märke som i över 20 år har utvecklat väskor för racket sporter, av högsta kvalitet, med de bästa materialen och prestanda på marknaden och framför allt med banbrytande och trendiga designer. De utmärker sig särskilt för sin stora kapacitet.

Om du är i vår onlinebutik kan det vara för att du är intresserad av att hitta en padelväska, den som bäst passar dina behov och smak, upptäck vårt sortiment och utrusta dig som de riktiga mästarna.

Other Padelväskor Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Pris

Pris

207,00 kr - 1 429,00 kr

Varumärke

Varumärke