Munich Padelrackets

Munich Padelrackets

Vi presenterar den nya Munich 2022 padel racketkollektionen , som lite i taget har erövrat tusentals spelare. Alla padel racket är gjorda med de bästa materialen på marknaden förutom oklanderlig design, vilket ger bra prestanda på banan som ett slutresultat.

Skaffa toppmodellerna i vår webbutik för padel: Fission, Atomik eller Magneto, modellerna riktade till professionella spelare som redan börjar synas på de bästa banornas banor. Nu kan du få dem till bästa pris i vår padelbutik online.

Filtrera

Komplett Munichpadellsamling

Den här säsongen lanserar varumärket en komplett kollektion av racket för att spela padel där vi kan hitta högpresterande formar och även andra mer prisvärda sådana för nybörjarnivåer. Även om det är ett varumärke som har fokuserat mer på sport snörning, har det lyckats öppna en lucka bland de stora konkurrenterna tack vare sitt arbete och innovation.

Välj din bästa allierade efter din spelstil:

  • München kraftracket: du kan välja mellan Electro eller Magneto, 2 modeller för avancerade spelare, 100% kol men med olika gummin, Electro är hårdare än Magneto.
  • Münchens mångsidiga racket: dominera alla områden på banan med Atomik, en balanserad racket med vilken du kan försvara och gå till attack tack vare dess format och balans.
  • München-kontrollracket: inkluderar den nya Fission för professionella spelare samt Atmosphere och Ungravity för idrottare på mellannivå eftersom de är gjorda av mer flexibla material.

Material och teknik från Munich

I den nya kollektionen har den använt material av högsta kvalitet, som till exempel interlaced 12k eller 3k kolfibertyg som ger alla dess padel racket stort motstånd. Eva-gummi har även använts i olika grader av densitet för att uppnå en hårdare eller mjukare touch, beroende på varje spelares behov.

När det gäller dess teknologier, innehåller denna säsong:

  • Rough Surface: sista lagret med relief för att uppnå en grov textur och ha större kontakt med bollen. Denna typ av finish försvinner inte vid användning och förbättrar effekterna.
  • Comfort Hit Area: system som vidgar rackets sweet spot för att inte tappa kontrollen på off-center bollar, vilket minskar otvingade fel.
  • X-grip Ergonomic: ny greppdesign som förbättrar greppet, eliminerar vibrationer för att njuta av ett säkrare spel.

Munich historia i padel

München är ett varumärke med erkänd prestige inom sportvärlden. Om vi ser tillbaka så skapades företaget under namnet Berneda 1939 av Luis Berneda, baserat i San Feliu de Llobregat. Redan från början har man specialiserat sig på sportskor för bland annat rugby, futsal, handboll, friidrott och boxning.

Det är inte förrän 2017 som han lanserar sin första kollektion av padelskor, uppbyggd av 4 modeller och som blev en fullständig succé. Sedan dess har det utökat sin katalog tills det lyckades tillverka sin första kollektion av Padel rackets, textilier för män och kvinnor, samt padelväskor och andra tillbehör för att öppna en lucka på marknaden.

Tack vare deras ansträngning och engagemang litar fler och fler idrottare på varumärket eftersom alla dess produkter är synonymt med kvalitet. Till slut har alla dess produkter blivit omisskännliga tack vare dess välkända X-logotyp, mer än en symbol för företagets identitet.

Other Padelrackets Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Spela:

Spela:

Nivå:

Nivå:

Spelare:

Spelare:

Rör

Rör

Huvudmaterial

Huvudmaterial

Ojämnhet

Ojämnhet

År:

År:

Pris

Pris

986,00 kr - 2 524,00 kr

Vikt:

Vikt: