Nox padel skor

Nox padel skor

Upptäck den nya kollektionen av Nox-skor för att spela padel , 2022 kollektionen är nu tillgänglig med de mest bekväma modellerna på marknaden. Skorna till spelarna Miguel Lamperti och Agustin Tapia finns nu till försäljning i vår webbutik.

Om du har några frågor när du köper dem kan du ringa oss så rekommenderar vi det alternativ som passar dig bäst.

Filtrera

Nox padel skor 2022

Nox har presenterat sin nya 2022 kollektion av padelskor , skor som är kliniskt godkända för att minimera risken för skador som uppstår på padelbanan. Marta Rueda , fotterapeut vid Centrum för Fotstudier, har testat dessa skor för att uppnå lätta, bekväma skor som passar perfekt till foten.

  • AT10 : Skomodellen i mellanklassen med vilken spelare kan komma in i padelvärlden genom ytterdörren. Den innehåller AGG-tekniken som introducerar en större höjd i droppen för att förbättra starten av spelet och minimera skador.
  • AT10 Luxury : Luxury-modellen är Nox's high-end sneaker, tillgänglig för både män och kvinnor, tre modeller tillgängliga 2022, vit, svart och röd (bästsäljare) och grå och fluor. Inkorporerar lateralt stöd för att uppnå större stabilitet i slitbanan och i spelet.

Alla Nox padelskor har en antibakteriell Ortholite-sula för att förbättra stabiliteten och förhindra deformation av sulan. Naturligtvis har Nox tagit hänsyn till dämpning och alla modeller inkluderar Abraxone- systemet för att skydda lederna hela tiden.

Naturligtvis passar deras skor med Nox padel padelrack och Nox padel racketkollektion, alla dessa padelprodukter är de som bärs av de professionella spelarna på World Padel Tour Miguel Lamperti och Agustín Tapia, därav namnet AT10.

Other Padel Skor Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Storlek

Storlek

Nivå:

Nivå:

Spela:

Spela:

Enda:

Enda:

Spelare:

Spelare:

Color

Color