Herr Padelkläder

Herr Padelkläder

Vi har de bästa kläderna för att spela padel för män , från sweatshirts, byxor, tekniska skjortor eller shorts för den manliga allmänheten, du kan hitta det i vår webbutik till bästa pris.

Vi har de senaste padelkollektionerna för män från de bästa märkena, redo att utrusta de bästa spelarna, tåliga, bekväma plagg med andningsbara tyger för att täcka alla mäns behov.

Filtrera

Maximal komfort i padelkläder för män i dina matcher

Om du letar efter ett padelkit för män bör du leta efter herrbyxor och en skjorta från samma märke, eftersom det är det bästa erbjudandet som märken brukar få. Generellt sett är ett padellset för män ett av de element som vi alltid kommer att bära när vi spelar, så det är mycket viktigt att det är av högsta kvalitet och andas så att vi är så bekväma som möjligt på banan och kan uppnå fri rörlighet.

Herrpadellkläderna är uppbyggda av byxor och skjortor till bästa möjliga pris, gjorda av mycket elastiska tyger som polyester och elastan med mycket prisvärdhet, de är ett bra alternativ för att få billigast möjliga pris.

Design i herrkläder med de bästa tygerna

Klädseln är anpassad för att förbättra vår prestation på padeltennisbanan, i vissa fall är padelkläder för den manliga publiken ett bra exempel på hur de bästa märkena fortsätter att arbeta för att erbjuda de bästa tygerna att spela på till bästa möjliga pris.

Herrkläder kännetecknas av att ha mer neutrala färger, generellt i svart, grått eller vitt, även om trenden på senare tid håller på att förändras och man kan se många fluorfärger i de viktigaste märkena som tillverkar paddelkläder, det har varit en trend i några år . år fluorescerande orange, gröna eller gula färger i de viktigaste plaggen för World Padel Tour-spelarna.

Alla plagg för att spela padel för män är i allmänhet gjorda med tekniskt material som är väldigt fokuserat på klubbar och skolor som vill ha en väldigt cool design, med andningsbara tyger och samtidigt som de är sköna att leka med stor frihet av rörelse.

Other Padelkläder Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Pris

Pris

0,00 kr - 1 328,00 kr

Storlek

Storlek

Spelare:

Spelare:

Color

Color