Vibora padel rackets

Vibora padel rackets

Om du funderar på att köpa ett Vibora-racket är du på rätt plats, de är designade för professionella eller semi-professionella spelare, Yarara Edition eller Black Mamba Edition har varit en storsäljare de senaste åren.

Stora spelare från den professionella kretsen av World Padel Tour beväpnar sina armar med Vibora, Maxi Gabriel, Belen Montes eller Cynthia Perez är bara några av namnen på detta fantastiska märke som också tillverkar Vibora padel padelrack med samma färger som racket.

Filtrera

Ny Vibora 2022 kollektion

Varumärket Vibora Padel är ett av de föredragna varumärkena av manliga och kvinnliga paddelspelare. Och det är att alla dess produkter är av högsta kvalitet och erbjuder enastående prestanda på banan såväl som fantastiska finish. Vi berättar hur du väljer ditt toppklassiga Vibor-a padel racket för 2022 .

Bästa Vibora padel racket

I denna 2021-kollektion återkommer vätskekonceptet i tillverkningen. Det är inte första gången vi ser det, och det är att varumärket återvinner denna teknik för att förbättra prestandan för sina padel racket på banan. Så de erbjuder ett mer flytande och bekvämt spel för idrottaren.

En annan nyhet är ShockOut-tekniken, den mest avancerade antivibrationstekniken på marknaden. Alla racket har ett speciellt grepp för att minska vibrationer under spelet, vilket gör det bekvämare och eliminerar det fruktade obehaget i armbågen. Dessutom kan du få detta grepp individuellt i vår butik, så att du kan använda det på vilket racket som helst.

  • Vibor-a King Cobra Edition : Den här säsongen återkommer med små förändringar jämfört med sin föregångare. Först och främst har 1K-fibern på deras ansikten ersatts av 12K-koltyg . Denna fiber är mer solid, vilket ökar dess kraft och gynnar de mest kraftfulla spelarna. Den innehåller en dubbelrörformig Kevlar , som förbättrar motståndet mot stötar . Och en annan av förändringarna är att den här säsongen återställer den grova finishen för att ge bollen mer snurr.
  • Vibor-a Black Mamba Liquid Edition 2021 : Ändrar 1k-tyget från sin föregångare mot 12K-tyget , en mer solid fiber som ger en hårdare touch för att kunna utföra mer kraftfulla bilder nära nätet. Trots att den har förbättrat sin kraft är Black Mamba ett mångsidigt padel racket , med rivformat och medel-låg balans , vilket hjälper oss att placera bollen med absolut precision.

Nyheter och erbjudanden rackets Vibor-a

  • Vibor-a Yarara Edition 2021 : Liksom de andra modellerna är dess viktigaste förändring i 12K kolfibern och den grova strukturen på ytan, så vi kommer att ha en torrare touch och vi kommer att kunna skriva ut större effekter. Den bibehåller konstruktionen av ramen med dubbelrörformig Kevlar utöver den svarta Eva Soft-kärnan för större sötma vid beröringen. Den behåller droppformatet men vi märkte den lite höga balansen, så enligt vår mening är det ett racket fokuserat mer på attackspelet eftersom det ger spelaren extra kraft att vinna de avgörande poängen.
  • Vibor-a Assasin 2021 : Den är mycket väl kompenserad av sin rivform och innehöll balans, så det är ett mycket mångsidigt padel racket. Senaste generationens kol har använts för sin konstruktion, förstärker planen med 12k tyg och mjukt gummi inuti .
  • Vibor-a Naya Edition : Det är ett padel racket för kvinnor, så det har en lägre vikt och behåller sin attraktiva design i fuchsia. Dess mål är att ge den bästa balansen mellan kraft och kontroll, så vi definierar den som ett mångsidigt padel racket tack vare dess överdimensionerade form och medium balans. Ansiktena innehåller 12k kolfibertyg och den svarta Eva Soft-kärnan för en mer bekväm träff.
  • Vibor-a Black Mamba Edition : Vi kunde inte utelämna en Vibora-klassiker , företagets mest sålda padel racket, även om den har en ny modell 2021, är Black Mamba fortfarande en storsäljare, det är det bästa padel racket som kollektionen har med stort värde för pengarna.

Om du söker i vår sektion efter billiga Vibor-a Padel rackets kan du hitta Blak Mamba från tidigare säsonger till ett offertpris.

Vibora Padel, ormens märke

Vibora Padel föddes med syftet att erbjuda padelspelare de bästa tekniska produkterna, ta hand om även de minsta detaljerna i all sin produktion, Viborá tillverkar alla sina produkter i Spanien, inklusive racket, Padel rackets eller padelkläder. Ett varumärke! med mordiska karaktär!

Det var ett av de första märkena som tog all sin produktion till SPANIEN, när resten av padelprodukttillverkarna tog all sin produktion till Asien, valde Vibor-a att ha en nationell produkt som överensstämde med högsta möjliga kvalitetskontroller för att erbjuda en produkt av högsta kvalitet, även om till en början all produktion lades ut på entreprenad, idag har Vibora Padel en egen fabrik med en yta på mer än 1000 kvadratmeter i Madrid, dess arbetslag formar och skämmer bort alla produkter som letar efter maximal detalj i varje padel racket .

Professionellt omdöme om Vibora Padel racketsna

Som en generell regel kommer du att hitta få VIbora-erbjudanden, eftersom produktionsserierna är korta, normalt tar de vid säsongsväxlingar ut likvidationer eller specifika erbjudanden som säljs ut under korta perioder, så vi rekommenderar att om du hittar ett fynd i vår Vibor-a onlinebutik, dra nytta av det så fort du ser det, det andra alternativet du har för att få en bra rabatt är att ringa oss i butiken och vi kommer att rekommendera det bästa möjliga erbjudandet, och garanterar dig alltid det lägsta eventuellt försäljningspris.

Other Padelrackets Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Spela:

Spela:

Nivå:

Nivå:

Spelare:

Spelare:

Tacto

Tacto

Material Principal

Material Principal

Rugosidad

Rugosidad

År:

År:

Pris

Pris

690,00 kr - 4 937,00 kr

Vikt:

Vikt: