Padel Shorts

Padel Shorts

Padelshorts från huvudmärkena, vi samarbetar med huvudmärkena på marknaden Varlion, Bullpadel, Drop shot, Asics, Adidas, Head, Joma, bland annat, få dina shorts hemskickade gratis.

Upptäck 2022 års kollektion av Padel Shorts

Filtrera

Padelshorts för män, komfort för alla

Padelshorts för män är ett av de element som vi alltid kommer att behöva leka med, på vintern kommer den i allmänhet att vara lång, men på sommaren, ja eller ja, måste vi använda padelshorts och om det är billigt och mycket bättre kvalitet.

När det gäller långa padelbyxor för män måste vi komma ihåg att rörelsefriheten som erbjuds av denna typ av plagg är mer begränsad, eftersom tyget kan hindra oss i vissa ögonblick av matchen. På sommaren kan det till exempel vara ett problem för om vi är heta kommer vi att fly från den här typen av kläder och leta efter komforten hos padelshorts , mer inriktade på att bekämpa de klimatiska förhållandena av värme.

Några väldigt representativa märken som Head, Asics, Adidas eller padel joma-shortsen är ett mycket bra alternativ om vi vill få billiga kvalitetsshorts i valfri färg, som svart, vit, röd, blå, som är mer normala färger i shorts . padel , letar alltid efter tyger som är flexibla, med ett innerfoder och om möjligt med fickor för att förvara bollarna.

Padelshorts för dam, ny kollektion tillgänglig

Även om den kvinnliga allmänheten inte är särskilt noggrann med den här typen av plagg, är det normalt att vi ibland ser det med en kvinnas shorts , vanligtvis är designen de har väldigt enkla, utan fickor och mycket bekväma. I det fall att vi letar efter padelshorts för dam med fickor, kommer vi att hitta modeller som vanligtvis bär dem inverterade, vilket kommer att vara platsen där vi kommer att introducera väskorna och vi kommer att kunna ta dem enkelt och snabbt.

Ett annat alternativ för både män och dam är World Padel Tour-short , som har väldigt cool design med anagram och logotyper för Bullpadel och den professionella kretsen.

Other Padelkläder Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Pris

Pris

0,00 kr - 1 328,00 kr

Storlek

Storlek

Spelare:

Spelare:

Color

Color