Asics Padelskor

Asics Padelskor

Upptäck de nya ASICS padelskorna , få tillgång till ett nytt sätt att spela padeltennis och springa på banan, maximal komfort för din fot, de bästsäljande padelskorsna på marknaden kan nu bli dina på rea och med presenter ingår.

Vi har hela 2023 års kollektion, letar du efter en billig sko rekommenderar vi Asics Gel Padel Pro 4, å andra sidan om du letar efter de bästa padelskorn rekommenderar vi Asics Bela eller Asics Lima, de första. med värmeförsegling, med främre gel och bak. Vi har alla Asics Padel modeller, kolla våra storlekar och om du inte hittar en modell eller storlek, ring oss så rekommenderar vi det bästa möjliga alternativet för din typ av spel och stil.

Filtrera

ASICS 2023 kollektion av padelskors

Den nya Asics-kollektionen för 2023 är nu tillgänglig, många nyheter inom skor och padelväskor av märket Asics där vi måste lyfta fram Asics Bela och Asics Gel Padel Lima ovanför resten av modellerna, den första är de bekvämaste Asics-skorna för spela padeltennis, de andra är de lättaste som Asics har i sin katalog speciellt för att spela padeltennis.

Asics Padel har släppt Asics Gel Court som en stor nyhet 2023, en blandning av skor mellan Bela och Asis Solution Speed E561N, mycket bekväm men samtidigt lätt med en lersula uppdelad i två delar.

En av de mest sålda modellerna av Asics padel padelskors, utan tvekan, är Asics Gelpadel Pro 5, de är de billiga Asics padelskorna par excellence, de har ett stort värde för pengarna, de är specifika för att spela padel, de innehåller lersula och de innehåller även Gel, en av de teknologier som Asics använder i alla sina avancerade modeller så att våra leder inte lider och vi kan spela mycket längre på banan.

Asics Bela, är en annan av Asics bästsäljande padel , de är de som används av Fernando Belasteguin för att spela padeltennis, och det var en av de första specifika modellerna som spelade padeltennis och som har utvecklats under åren, i 2022, Bela har inte längre sömmar, de förseglas genom värmeförsegling, en teknik som för närvarande endast tillämpar Asics i sina dyra skor, om du letar efter de bästa padeltennisskorna från Asics eller från något annat märke, utan tvekan bör du välja Asics Ultimate som är modellen som ersätter dem. Den har en juniorversion som är väldigt lik i utseende till det pris som erbjuds.

Resolution 8 1041A301 skulle vara en modell som liknar Belas skor, med samma egenskaper och dämpning men totalt förbättrad.

Asics padelskor för män och kvinnor

Många kunder frågar oss om Asics dampadelskor är samma som herr, vårt svar är att de är exakt likadana, samma modeller tillverkas i en version för män och en annan version för kvinnor, men bara färgerna ändras, generellt sett mer pastellfärger eller med fuscia, men formen, de tekniska egenskaperna, vikten och fördelarna är exakt desamma.

Asics Padelskor för män är generellt sett det bästa alternativet, om du gillar en specifik modell och vi har storleken tillgänglig i vår onlinebutik kan du köpa den utan oro, vi försäkrar dig att du kommer att ha exklusiva padelskor som håller dig länge.

Nyheter och exklusiva priser Asics Padel

Asics Padel har för närvarande en marknadsandel på över 70%, vilket placerar det som världsledande inom padelskor, och det är inte för mindre, eftersom det varje år presenterar stora nyheter som gör detta märke till favoriten av alla.

Inom Asics paddelskor kommer du att kunna hitta hela utbudet av priser, från de billigaste, som Gel Padel Pro, till de dyraste som Gel Padel Ultimate, som kröns som årets stora nyhet, eller, Gel Solution Speed, som du kan köpa i vår webbutik till ett exklusivt pris.

Other Padel Skor Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Storlek

Storlek

Nivå:

Nivå:

Spela:

Spela:

Enda:

Enda:

Spelare:

Spelare:

Color

Color

Pris

Pris

0,00 kr - 2 199,00 kr