Asics Padel skor

Asics Padel skor

Upptäck de nya Asics padel skorna, få tillgång till ett nytt sätt att spela padel och springa på banan, maximal komfort för din fot, de mest sålda skorna på marknaden kan nu bli dina till ett erbjudandepris och med gåvor inkluderade.

Vi har hela 2024 års kollektion, om du letar efter en billig sko rekommenderar vi Asics Gel Padel Game 9, men om du letar efter de bästa padel skor rekommenderar vi Asics Gel Resolution 9 eller Asics Gel Challenger 12, de första med termosvetsning, med gel fram och bak. Vi har alla modeller av Asics Padel, kontrollera våra storlekar och om du inte hittar en modell eller storlek, ring oss så rekommenderar vi det bästa möjliga alternativet för din spelstil och typ.

Filtrera

ASICS 2024 kollektion av padel skor

 

Upptäck den senaste innovationen inom Asics padel skor, designade för att erbjuda maximal prestanda och komfort på planen. Bland våra nyheter utmärker sig Asics Gel Challenger 12 och Asics Gel Resolution 9, där de senare är synonyma med komfort och de första är de lättaste i vår samling. Asics exklusivitet översätts till avancerad teknologi som den delade lerklossen, idealisk för att anpassa sig till de snabba riktningsskiften som padel kräver.

För spelare som söker en balans mellan lätthet och komfort, presenteras Asics Gel Resolution 9 som en perfekt fusion, inspirerade av ikoniska modeller som Asics Resolution 9 Padel och Asics Solution Speed. Asics lägger stor vikt vid skydd och hållbarhet, därför inkluderar alla Asics kvinnors padel skor och Asics mäns padel skor Gel-teknologi, vilket säkerställer överlägsen dämpning och ett säkrare och mer långvarigt spel.

Populariteten för Asics Gel Game 9 ligger i deras utmärkta pris-kvalitetsförhållande. Dessa Asics padel skor är inte bara avsedda för hög prestanda utan garanterar också en oöverträffad spelupplevelse tack vare sin design och tillämpade teknologier. För de som strävar efter att överträffa sina gränser erbjuder de nya modellerna av Asics skor den stabilitet, flexibilitet och komfort som behövs för att behärska padelbanan.

Asics padel skor för både män och kvinnor

Många kunder frågar oss om Asics kvinnors padelskor är likadana som mäns, vårt svar är att de är exakt likadana, samma modeller tillverkas i en version för män och en annan för kvinnor, men endast färgerna ändras, vanligtvis pastellfärger eller med fuchsia, men formen, de tekniska egenskaperna, vikten och funktionerna är exakt desamma.

De Asics mäns padel skor är i allmänhet det bästa valet, om du gillar en specifik modell och vi har din storlek tillgänglig i vår onlinebutik, kan du köpa den utan oro. Vi försäkrar dig att du kommer att ha högkvalitativa padelskor som kommer att hålla mycket länge.

Varför välja Asics Padel för att spela din favoritsport

Asics Padel har för närvarande en marknadsandel på över 70%, vilket placerar dem som världsledande inom padelskor, och det är inte utan anledning, eftersom de varje år presenterar stora nyheter som gör detta märke till en favorit för alla.

Märket Asics utmärker sig för att erbjuda skor av hög kvalitet, speciellt designade för att möta kraven från padel. Tack vare samarbete med elitidrottare och användningen av avancerad teknologi, är varje par skor tänkt för att erbjuda maximal komfort, stabilitet och skydd vid varje rörelse, vilket säkerställer att du kan fokusera på ditt spel och prestera på högsta nivå hela tiden.

Välj Asics padelskor för deras oöverträffade kombination av flexibilitet, stabilitet och komfort. Genom att implementera innovationer som GEL-dämpningssilikon och Trusstic-systemet, är dessa skor designade för att absorbera stötar och erbjuda stöd, vilket möjliggör snabba och säkra riktningsförändringar utan att offra komfort. Detta fokus på skydd och prestanda gör Asics till det idealiska valet för de som vill överskrida sina gränser på banan, minska risken för skador och förbättra spelkapaciteten.

Dessutom, genom att välja Asics, drar du nytta av erfarenheten och innovationen från ett märke som är pionjärer inom design av padelskor. Varje modell, från alternativen för män till Asics padelskor för kvinnor, reflekterar ett åtagande till kvalitet och kontinuerlig förbättring. Dessa skor uppfyller inte bara de mest krävande spelarnas förväntningar utan sätter också nya standarder när det gäller specialiserade sportskor.

Other Padel Skor Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Storlek

Storlek

Nivå:

Nivå:

Spela:

Spela:

Enda:

Enda:

Spelare:

Spelare:

Color

Color