Padelvaskä bullpadel

Padelvaskä bullpadel

Köp din Bullpadel padelväskor i vår onlinebutik, märket Madrid säljer den nya 2023 kollektionen med fantastiska nyheter, oavsett om du letar efter en padelväskor eller ryggsäck för män och/eller dam, i Padel Zone hittar du dem till ett garanterat minimum pris.

Hitta din billiga Bullpadel padelväskor på rea och med fri frakt, stora som små, med den senaste Bullpadel-tekniken. Vi har alla ryggsäckar för i år , ett brett utbud av modeller i alla storlekar, färger och med en termofunktion för att skydda dig från utomhustemperaturen.

Filtrera

Bullpadel väska Kollektion 2023

Vi berättar vilka som är de mest sålda padelväskorna från Bullpadel år 2023 och skillnaderna mellan alla modeller, så att du kan köpa den bästa för dig:

  • Bullpadel BPP padelväska serien, som till exempel modell 23001, tillverkas i flera färger, svart, grå, fluorescerande orange, med en estetik som ser ut att vara av kolfiber, det är troligtvis serien med bäst pris-kvalitet förhållande, de är rymliga, relativt billiga, har termofunktion och är stora, inuti kan ni hitta en gymsack för Bullpadel kläder.
  • Stjärnmodellerna Hack och Vertex: BPP 23012 är Bullpadel Hack, det bästa från märket, den som Paquito Navarro bär och den som har ett utmärkt pris-kvalitet förhållande, den är större, tillverkas i casual svart och fluorescerande gult, dess färger är mer vågade men med en aktuell och vacker design. Den andra framstående padelväskan från 2022 skulle vara BPP-21001, med liknande egenskaper som Hack, de bästa finishen och funktionerna.
  • Stor kapacitet: Detta är toppsortimentet av Bullpadel väskor, där vi kan se den bästa tekniken och den största kapaciteten, de är de största av märket med ett billigt pris för kvaliteten de har. Designen liknar det mellersta sortimentet men med större kapacitet.
  • Mellan kapacitet: Detta är mellersta sortimentet från Bullpadel, och de som har bästa pris-kvalitet förhållande, finishen är mycket bra och kapaciteten är mellan till stor, du kommer inte att behöva mer. Den tillverkas i många färger, svart, rött, grönt, blått och Bullpadel kvinnors padelväska tillverkas i rosa eller fuchsia, men storleken är lika stor som herrmodellerna.
  • Alejandra Salazars väska, FLOW-modellen, är årets stora nyhet, den bryter med designen av resten av kollektionen och positionerar sig som en annorlunda och bekväm produkt, den tillhör den nya serien av Bullpadel kvinnor padelväskor, designad i gråa och korallfärger.

Bullpadel ryggsäckar med stor kapacitet och motstånd

Nya Bullpadel ryggsäckar från 2022-kollektionen i vår padelbutik finns nu att köpa, upptäck nyheten som Bullpadel har gett oss i år.

  • Bullpadel BPM-serien av ryggsäckar har en banbrytande ny design, det är high-end ryggsäckar, den har ett styvt område på framsidan och tyg på resten av ryggsäcken, på så sätt säkerställs att innehållet i ryggsäcken gör inte det kommer att skadas, och dessutom är de områden där axlarna vilar på ryggen gjorda av tyg och är tillräckligt vadderade för att skydda den.
  • Den svarta Bullpadel TECH-ryggsäcken är den mest sålda 2022 , den är tillverkad i svarta färger, den har en annan modell i svarta och gröna färger, naturligtvis, de innehåller en speciell sektion för att förvara din Bullpadel padel racket helt separat, en annan sektion för butikskläder och sidofickor där du kan förvara småsaker.

Finishen på ryggsäckarna är perfekta, ett av de bästa märkena för tillfället, de fungerar även som en padelväskorryggsäck för snabba spel.

Om det du letar efter är något litet eller att ge bort så har du Bullpadel-väskan eller väskan . Och om du letar efter en billig Bullpadel padel racketväskarea , kan du välja Tour-sortimentet, vilket är företagets första pris.

Bullpadelväskor och padelväskor av de bästa spelarna

Den bästa padelväskan som märket Bullpadel har är BPP 21012 Hack från prolineserien, det är Paquito Navarros padelväska som han spelar med denna säsong, det är en rymlig produkt med flera fack, termosfunktion på varje sida av påsen, och det verkar på sidan som om det vore neopren förutom att det är halvstyvt.

Bullpadel har vid detta tillfälle lyckats tillverka en perfekt padelväska , med kapacitet för två padel eller till och med en sektion för att förvara skor i Bullpadel Pro-serien och ett centralt fack för att lagra alla kläder och handduken.

Bullpadel Maxi padelväskor är en annan av de modeller som har störst försäljning i år, Vertex-serien i svarta och orangea färger för att matcha padel racket, dubbel termisk ficka för racketsna.

Other Padelväskor Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Pris

Pris

109,00 kr - 1 171,00 kr

Varumärke

Varumärke