Bullpadel padelväskor

Bullpadel padelväskor

Köp din Bullpadel padelväskor i vår onlinebutik, märket Madrid säljer den nya 2022-kollektionen med fantastiska nyheter, oavsett om du letar efter en padelväskor eller ryggsäck för män och/eller dam, i Padel Zone hittar du dem till ett garanterat minimum pris.

Hitta din billiga Bullpadel padelväskor på rea och med fri frakt, stora som små, med den senaste Bullpadel-tekniken. Vi har alla ryggsäckar för i år , ett brett utbud av modeller i alla storlekar, färger och med en termofunktion för att skydda dig från utomhustemperaturen.

Filtrera

Bullpadel 2022 padel väskorkollektion

Vi berättar vilka som är de mest sålda Bullpadel Padelväskor 2022 och skillnaderna mellan alla modeller, så att du kan köpa den bästa för dig:

  • Utbudet av Bullpadel BPP padel padelrack, som 21001-modellen, tillverkas i olika färger, svart, grått, fluororange, med en estetik som ser ut som kol, det är möjligen sortimentet med bäst valuta för pengarna , de är rymliga, de är relativt billiga, De har termofunktion och har en stor storlek, inuti kan du hitta en gymsäck för Bullpadel kläder .
  • Stjärnmodellerna Hack och Vertex : BPP 21012, är Bullpadel Hack , den bästa av märket, den som bärs av Paquito Navarro och den som har mycket för pengarna, den är större, den är tillverkad i casual svart och fluorgula färger, dess färger är mer vågade men med en aktuell och vacker design. Den andra enastående padelväskorn från 2022 skulle vi ha BPP-21001 med liknande egenskaper som Hack, finishen och egenskaperna är de bästa.
  • Stor kapacitet : Det är det höga utbudet av Bullpadel, där vi kan se den bästa tekniken och den största kapaciteten, de är de största av märket med ett billigt pris för den kvalitet de har. Liknande design till mellanklassen men med större kapacitet.
  • Mellankapacitet : Det är mellanklassen av Bullpadel, och de som har bäst valuta för pengarna, finishen är mycket bra och kapaciteten är medelstor till stor, du behöver inte mer. Den tillverkas i många färger, svart, röd, grön, blå och Bullpadel Women's padelväskor tillverkas i rosa eller fuchsia, men i storlek är den lika stor som herrarnas.
  • Alejandra Salazars väska , FLOW-modellen, är årets stora nyhet, den bryter designen av resten av kollektionen och är placerad som en annorlunda och bekväm produkt, den tillhör den nya serien Bullpadel padelväskor för dam , designade i grått färger och koraller.

Bullpadel ryggsäckar med stor kapacitet och motstånd

Nya Bullpadel ryggsäckar från 2022-kollektionen i vår padelbutik finns nu att köpa, upptäck nyheten som Bullpadel har gett oss i år.

  • Bullpadel BPM-serien av ryggsäckar har en banbrytande ny design, det är high-end ryggsäckar, den har ett styvt område på framsidan och tyg på resten av ryggsäcken, på så sätt säkerställs att innehållet i ryggsäcken gör inte det kommer att skadas, och dessutom är de områden där axlarna vilar på ryggen gjorda av tyg och är tillräckligt vadderade för att skydda den.
  • Den svarta Bullpadel TECH-ryggsäcken är den mest sålda 2022 , den är tillverkad i svarta färger, den har en annan modell i svarta och gröna färger, naturligtvis, de innehåller en speciell sektion för att förvara din Bullpadel padel racket helt separat, en annan sektion för butikskläder och sidofickor där du kan förvara småsaker.

Finishen på ryggsäckarna är perfekta, ett av de bästa märkena för tillfället, de fungerar även som en padelväskorryggsäck för snabba spel.

Om det du letar efter är något litet eller att ge bort så har du Bullpadel-väskan eller väskan . Och om du letar efter en billig Bullpadel padel racketväskarea , kan du välja Tour-sortimentet, vilket är företagets första pris.

Bullpadelväskor och padelväskor av de bästa spelarna

Den bästa padelväskan som märket Bullpadel har är BPP 21012 Hack från prolineserien, det är Paquito Navarros padelväska som han spelar med denna säsong, det är en rymlig produkt med flera fack, termosfunktion på varje sida av påsen, och det verkar på sidan som om det vore neopren förutom att det är halvstyvt.

Bullpadel har vid detta tillfälle lyckats tillverka en perfekt padelväska , med kapacitet för två padel eller till och med en sektion för att förvara skor i Bullpadel Pro-serien och ett centralt fack för att lagra alla kläder och handduken.

Bullpadel Maxi padelväskor är en annan av de modeller som har störst försäljning i år, Vertex-serien i svarta och orangea färger för att matcha padel racket, dubbel termisk ficka för racketsna.

Other Padelväskor Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Pris

Pris

253,00 kr - 1 171,00 kr

Varumärke

Varumärke