PADEL KLÄDER BB av Belen Berbel

PADEL KLÄDER BB av Belen Berbel

Sportkläder för att spela padel och tennis från märket BB by Belén Berbel , tyger med unik design, bra kvalitet och 100% nationell produktion.

BB padelkläder är främst anpassade för alla racketsporter tack vare sina högkvalitativa, elastiska och andningsbara tyger . Hitta alla produkter för den nya säsongen i vår webbutik.

Filtrera

BB Padel, 2024 års kollektion

Vi har BB padel-set för dam , gjorda av kjol och topp i mycket elastiska och bekväma tyger så att du har total rörelsefrihet.

I vår butik kan du köpa de senaste modellerna från den nya 2024-kollektionen, eller BB-modeller i outlet med säsongsslutserbjudanden. Alla designade av Belén Berbel, ett varumärke fokuserat på padel och tennissporter och som tenderar att vara mycket populärt bland den kvinnliga allmänheten.

Även om den även har en herrkollektion är BB by Belen Berbel specialiserad på dam med plagg, som tights, kjolar, toppar eller baskläder i svart eller vitt som är mycket populära år efter år.

dams babypadelkläder, mode i backen

Varumärket Belen Berbel föddes från ett projekt av tre padelspelare Silvia Plasin, Belen Berbel och Felix Mantilla. Med en internationell projektion i de viktigaste länderna som Spanien, Italien, USA eller Frankrike har det blivit ett riktmärke när det kommer till att utrusta dam på padelbanan. Som alltid innehåller alla dess produkter mycket bekväma tyger som passar den kvinnliga kroppen perfekt.

Other Padelkläder Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Pris

Pris

146,00 kr - 1 054,00 kr

Storlek

Storlek

Spelare:

Spelare:

Color

Color