Siux padelracket

Siux padelracket

SIUX padelracket har etablerat sig som ett av de mest kända varumärkena för alla padelspelare, den senaste signeringen 2023 av Sanyo Guitierrez av Siux Padel har placerat varumärket i toppositionerna av padelvärldens preferenser.

I vår webbutik kan du köpa alla Siux-modeller till bästa pris, tillverkning och material av högsta kvalitet för att njuta av de bästa racket för tillfället på banan. Siux har en av de största padelkollektionerna, som består av mer än 30 modeller, du kan få alla padelracket i Padel Zone.

Filtrera

Upptäck Siux 2023 racketkollektionen

Vi har redan alla Siux 2023-racket, den nya Sanyo Guiterrez-racket, Diablo Revolution II finns i vår butik, ett racket på toppnivå fokuserat på avancerade spelare som letar efter ett mångsidigt racket med en fantastisk bolleffekt. Men det är inte alla nyheter, vi har även andra modeller som gillas mycket.

Bland de mest sålda padelracket från Siux Padel 2023 hittar vi främst de som bärs av Premier Padel och World Padel Tour-spelare:

  • Siux Diablo Revolution II Sanyo Pro , stjärnracket i 2023 års samling och som den professionella spelaren på World Padel Tour Sanyo spelar med. Mångsidigt padelracket tillverkat av 18k kol, Siux's bästsäljare.
  • Siux Electra ST2 Stupa Pro , fortsättningen på spelarens racket Frank Stuppa, gjord av mjukt gummi, mjukare för att få bättre känsla och med 15k kolkonstruktion. Den sticker ut över resten för sin stora sweet spot och den fantastiska spelbarheten den har.
  • Siux Spyder Revolution II , två versioner, en kontroll och en attack, 12k kol för kontrollversionen och 3k kol för powerversionen.
  • Siux Fenix III , Javi Ruizs racket, ett mångsidigt racket på avancerad nivå med en mycket behaglig touch.

Det här skulle vara de 4 2023-racket som har störst efterfrågan, de är racket för alla typer av spelare, med den senaste Siux-tekniken och framför allt med högkvalitativa material.

Siux djävulens märke

Utan tvekan har den mest sålda modellen genom Siux-märkets 10-åriga historia varit Diablo- padelracket, utvecklingen kom i år med Revolution II, 2022 var den en försäljningssuccé och hittills har 2023 blivit modell nummer 1 .

Naturligtvis har Siux många fler modeller som fungerar väldigt bra och som är omtyckta mycket på grund av sin känsla, såsom Evoque 3, ett racket med mycket bra valuta för pengarna för spelare på mellannivå, eller Trilogy II 24k, racket med som han spelar. Paty LLaguno och som har en form som är tilltalande för blotta ögat, samt att den är lätt och beter sig exceptionellt på banan.

Other Padelrackets Varumärken