Siux padel rackets

Siux padel rackets

SIUX padel rackets har etablerat sig som ett av de mest kända märkena bland alla padelspelare. Den nyliga värvningen av Sanyo Gutierrez av Siux Padel år 2024 har placerat märket i toppositionerna inom padelvärldens preferenser.

I vår onlinebutik kan du köpa alla SIUX-modeller till bästa pris, tillverkade med material av högsta kvalitet för att njuta av de bästa racketarna för tillfället på planen. Siux har en av de största padelkollektionerna, bestående av mer än 30 modeller, alla racketar kan du hitta i Zona de Padel.

Filtrera

Upptäck Siux padel racket kollektion 2024

Vi har redan alla Siux padelracketar för 2024, inklusive Sanyo Guiterrez nya racket, Siux Diablo 3 2024 finns i vår butik, ett förstklassigt racket inriktat på avancerade spelare som söker en mångsidig racket med stor bollutgång. Men det är inte alla nyheter, vi har också andra modeller som är mycket omtyckta.

Med införandet av banbrytande teknologier och material av högsta kvalitet, anpassar sig våra Siux padel rackets till varje spelstil. Från ren kraft till den mest precisa kontrollen, hitta racketen som bäst passar dina behov och börja förvandla ditt sätt att spela.

Bland de mest sålda Siux Padel 2024 racketarna kommer vi främst att hitta de som används av spelare i Premier Padel och World Padel Tour:

  • Siux Electra Pro ST3 2024: Idealisk för attackspelare som söker kraft i nätet. Med Franco Stupaczuk som utmärker sig med denna modell, garanterar den en exceptionell prestanda.
  • SIUX DIABLO REVOLUTION SANYO PRO 3 2024: Designad för alla typer av spelare, erbjuder den utmärkt kontroll och är Sanyo Gutiérrez val, tack vare dess balans och medelkänsla.
  • Siux Fenix PRO 4 2024: Det bästa valet för avancerade spelare som vill dominera det aggressiva spelet. Dess design förstärker varje slag, vilket gör dig ostoppbar på planen.
  • SIUX SPYDER LITE 3 HARD 2024: Med en mycket hård känsla och hög balans är den perfekt för de som vill maximera sitt anfallsspel och överraska sina motståndare.
  • SIUX DIABLO REVOLUTION LITE 3 2024: För den avancerade spelaren som föredrar baksidan av banan, erbjuder detta racket en perfekt balans mellan kraft och kontroll.
  • SIUX ELECTRA LITE 3 2024: Ett runt racket med EVA HARD gummi för de som söker precision och komfort, idealiskt för avancerade-professionella spelare.
  • Siux Trilogy Control PRO 4 2024: Erbjuder ett oöverträffat defensivt spel, med en medelkänsla och låg balans. Perfekt för de som vill kontrollera spelet från vilken del av banan som helst.
  • SIUX DIABLO REVOLUTION LITE 3 2024: Återkommer på listan på grund av sin popularitet och balans, och är återigen racketen för att dominera från banans baksida med kontroll och precision.

Att köpa en Siux racket betyder att välja kvalitet, innovation och prestige. Världens bästa spelare, som Franco Stupaczuk och Sanyo Gutiérrez, litar på Siux för att överkomma sina gränser och uppnå nya framgångar.

Dyk in i Siux världen och upptäck varför våra racketar är det föredragna valet för mästare. Med Siux blir varje match en möjlighet att visa din styrka, din teknik och ditt hjärta. Är du redo att gå med i padelrevolutionen med Siux?

Siux Diablo, det mest sålda padel racket från märket

Utan tvekan har den mest sålda modellen under de senaste 10 åren i Siux märkets historia varit racketet Diablo. Evolutionen kom i år med Diablo Revolution 3, 2023 var det en försäljningssuccé och hittills under 2024 har det blivit modell nummer 1.

SIUX DIABLO REVOLUTION SANYO PRO 3 presenteras som kronjuvelen för padelentusiaster som söker en perfekt fusion av kontroll och kraft i sitt spel. Noggrant designad i samarbete med Sanyo Gutiérrez, inkapslar detta racket essensen av det moderna spelet: en mästerlig balans mellan kirurgisk precision och råstyrka. Tack vare dess sammansättning av 15k kol placerat i 45 grader och dess sandade yta, blir varje slag en vinnande poäng, och erbjuder en explosiv bollutgång och en oöverträffad effekt.

Förutom sin exceptionella prestanda på banan, utmärker sig DIABLO REVOLUTION SANYO PRO 3 även med sin slående estetik, där det karaktäristiska röda från Diablo-serien blandas med vitt för att skapa ett unikt utseende som fångar uppmärksamheten. Denna modell är inte bara ett bevis på teknologiska framsteg inom designen av padelracketar, utan också en spegling av stil och passion för spelet.

Other Padelrackets Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Spela:

Spela:

Nivå:

Nivå:

Spelare:

Spelare:

Rör

Rör

Huvudmaterial

Huvudmaterial

Ojämnhet

Ojämnhet

År:

År:

Pris

Pris

356,00 kr - 4 388,00 kr

Vikt:

Vikt: