Bidi Badu

Bidi Badu

Bidi Badu är ett annorlunda och originellt sportklädesmärke , inspirerat av ett magiskt och galet sätt att leva, men samtidigt positivt och autentiskt... upptäck den galna andan inom och utanför padelbanorna för sportmodet i racket

Upptäck Bidibadu tenniskollektion för män och dam full av färg. Om du gillar att sticka ut i dina spel med originella och annorlunda outfits är Bidi Badu ditt klädmärke. Inom hela textilsortimentet för män och dam hittar du t-shirts, polo shirt padel, shorts, linne, kjolar och tennisklänningar med sina imponerande design och färger.

Filtrera

Bidi Badu damer, fyrfärgsdesigner

Om en sak kännetecknar Bidi Badus damkläder så är det dess kollektion av klänningar , kjolar och ärmlösa toppar med de starka färgerna som kännetecknar varumärket, omge dig med livet på banan och njut av dina padel- och tennisspel med den bästa utrustningen för att spela din favorit racketsport.

En AW22-kollektion helt uppdaterad till dagens mode med mer färg än någonsin, damkit som kommer att göra dig annorlunda. Modemärket från Düsseldorf representerar en fräsch och informell stil i ljusa färger som du även kan bära i ditt dagliga liv som urbana kläder om det behövs... eftersom Bidi Badu kan bäras överallt.

Bidi Badu tennismode

Bidi Badu sportkläder erbjuder dig en unik och originell stil, förutom att använda tyger som ger dig utmärkt komfort i alla dina padelspel. Alla plagg är gjorda med andningsbara tyger för att förbättra utdrivningen av svett tack vare dess utmärkta andningsförmåga.

Bidi Badu tillverkar sina plagg med mycket flexibla tyger som ger total rörelsefrihet för att kunna spela i timmar och timmar på padelbanan och givetvis med den mycket speciella egenskap som företaget har, FÄRG OCH LIV!

"Livet är BIDI BADU" är inte bara vår slogan, utan också vår filosofi, inspirerad av den avslappnade afrikanska livsstilen och mentaliteten , vi tillför denna magi till var och en av deras stilar. Bidi Badu-logotypen bevisar det, ett ansikte som väcker varumärket till liv, ett ansikte som utstrålar positiv energi och ren livsglädje på och utanför banan.

Other Padelkläder Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Pris

Pris

163,00 kr - 659,00 kr

Storlek

Storlek

Spelare:

Spelare:

Color

Color