Muñequeras Starvie Morada Star Yellow 2021
 • Muñequeras Starvie Morada Star Yellow 2021
 • Muñequeras Starvie Morada Star Yellow 2021

Armband Star Vie Lila Gul 2021

82,28 kr
Star Vie
Större stöd med dessa korta armband från Star Vie, gjorda av olika typer av tyg för att ge en bra passform och svettabsorbering
 • Recibelo antes de
  Köp idag och ta emot det Torsdag, 29 September, 2022

Armband Star Vie Lila Gul 2021

Njut av maximal absorption med de lila padelarmbanden med Star Yellow, ett komplement till den nya Star Vie 2021-katalogen. De är gjorda av elastiska och kvalitetstyger för att förhindra att padel racket glider ur dina händer.

Å andra sidan kommer de också att hjälpa oss att torka svetten i ansiktet så att inget hindrar oss. Den har en kort storlek, idealisk för att stödja leden utan att begränsa rörelsen. De bibehåller också sin prestanda längre, så att de inte håller i många spel.

Lila och gula armband, funktioner

 • Starvie Morada Star Yellow kommer i förpackningar med 2 enheter.
 • Består av 80% bomull, 15% nylon och 5% elastan.
 • Korta lila armband och gul logga.
 • Deras huvudsakliga funktion är att absorbera fukt men de ger också stöd.
 • Finns i andra färger och storlekar så att du kan välja den du behöver.
 • Ny katalog med tillbehör för Star Vie Padel 2021.

Vem är det till? De riktar sig till alla idrottare som lider av överdriven svettning i händerna, speciellt på sommaren när det är varmare. De är också till hjälp för att undvika dåliga gester och obehag i leden.

Varför kommer du att gilla det? Med dem kommer du att ha bra stöd och hög uppsugningsförmåga, så att svetten inte spelar dig ett spratt. Dessutom är designen väldigt cool eftersom den kombinerar lila med den gula stjärnan.

Ta reda på mer om varumärket STAR VIE

Gå till ett av företagen med bäst rykte inom padel: Star vie. Det har en lång historia i branschen och tillämpar alltid den senaste tekniken på sina produkter för att möta spelarnas behov.

Njut av dess nya kollektion av Padel rackets, kit, padelrack och andra tillbehör, vi är övertygade om att du kommer att hitta den som passar dig bäst. Dessutom har han stöd från topp tio spelare på World Padel Tour som Mati Díaz, Marcel Jardim eller Carolina Navarro.

Features Spelare: Kvinna År: 2021
Våra bästa produkter