Wristband Bidi Badu Lil Move lax
  • Wristband Bidi Badu Lil Move lax

Wristband Bidi Badu Lil Move lax

PVP: 164,00 kr
109,15 kr
-34% Bidi Badu
Wristband Pack 2 Bidi Badu Lil Move | Skaffa det nya armbandet för att spela padel Bidi Badu Lil Move laxfärg till bästa pris, de ger bra stöd såväl som en perfekt passform
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Wristband Bidi Badu Lil Move

Hitta de bästa tillbehören för att spela padel i vår webbutik.Vi har alla märken! Få i förpackningar med 2 enheter Lil Move laxfärgade padelarmband, gjorda av kvalitetstyger och med en vacker design från företaget Bidi Badu 2023.

Så de kombinerar bomull med latex, erbjuder en lös passform och är extremt bekväma. Deras design är kortare, så de erbjuder bra ledstöd utan att begränsa rörelsen. För att avsluta försäkrar vi dig om att de är mycket motståndskraftiga mot kontinuerlig användning, så att de inte förlorar sin ursprungliga kvalitet.

Wristband Bidi Badu Lil Move korta i laxton, karakteristiskt

  • Du kan få Bidi Badu Lil Move lax i andra färger och storlekar.
  • De absorberar svett från ansikte och armar.
  • Finns i ett paket med två enheter.
  • De kombinerar 85% bomull och 15% latex.
  • När de väl lagts orsakar de inte obehag eftersom de är väldigt mjuka.
  • Bidi Badu tillbehörskatalog för dam 2023.

Vem är det till? Fokuserade mer på tjejer på grund av sin estetik, de som vill bekämpa svettningar eftersom de nya Bidi Badú korta armbanden erbjuder hög absorptionsförmåga för att förhindra att svett når händerna eller faller ner i ansiktet.

Varför kommer du att gilla det? PA börjar från att bli nödvändigt under de varmaste dagarna, de kommer också att vara nödvändiga på grund av sin vackra design. Vid detta tillfälle kombinerar de en laxfärg tillsammans med den vita märkeslogotypen.De ser spektakulära ut när de bärs!

Ta reda på mer om varumärket Bidi Badu

Upptäck det nya tyska sportklädesmärket Bidi Badu, som har ett stort antal plagg för sporter som tennis eller padel. Deras kläder har tillverkats med högsta kvalitet för att ge dig tyger som står emot samtidigt som du kan spela bekvämt.

Dessutom kännetecknas hans design av att vara den mest slående eftersom de är inspirerade av den afrikanska livsstilen och hans mer avslappnade mentalitet, detta är mycket närvarande i alla hans kläder. Du kan nu hitta i vår padelbutik den nya kollektionen av kläder för både dam och män av märket Bidi Badu, du kommer att älska det!

Features År: 2023
Våra bästa produkter