Head padelskor

Head padelskor

I den här kategorin hittar du de bästa Head Padel-skorna för att slå dina rivaler, vi erbjuder dig de bästa erbjudandena på marknaden och vad mer är, vi har de senaste 2022-modellerna av Head-skor.

Som varje ny säsong, från 2022 och 2021, går Head utöver det och erbjuder herrskor med det multinationella företagets senaste teknologi, design och oslagbara funktioner. Unika modeller som Revolt Pro eller de från Sanyo Gutiérrez som matchar ditt Head padel racket .

Filtrera

Upptäck det bästa inom Head padelskor för att spela padel

Om du funderar på att byta skor kan du köpa Head Padel 2022 skor , där märket är bland de mest avancerade inom racketsporter, nedan beskriver vi huvudmodellerna:

  • Head Sprint Pro 3.0 : Möjligen årets stjärnmodell, de är skorna för spelaren Sanyo Gutiérrez. De sticker ut för den stora flexibiliteten i ovandelen, lättheten och framför allt för den stora komforten i varje steg.
  • Revolt Pro 3.0 : Ännu en sko som kan vara Heads mest sålda sko inom racketsporter. De sticker ut för sin fantastiska dämpning och för sin TRI-NRG-teknologi . Polyuretantyg och chassi har använts för sin konstruktion, vilket uppnår stor komfort och motstånd.

Utrusta dig själv med padel Head herrskor och upptäck komforten

Varumärket HEAD har funnits på sportmarknaden länge, vilket är anledningen till att det har blivit ett riktmärke i branschen och det är inte för mindre, om du köper några Head padelskor för män kommer du att ha ett brett utbud av produkter för spela racketsporter som rackets, skor, tekniska kläder och accessoarer.

Elitspelare på den professionella kretsen, varken mer eller mindre än Fernando Belasteguín med sina Head-racket, Eli Amatriaín, Alejandra Salazar och till och med Sanyo Gutiérrez bär stolt Head-produkter varje säsong, produkter för både män och kvinnor.

Head padelskors för kvinnor, den kvinnliga allmänheten har redan skor

Den kvinnliga publiken har också en plats i Head, Head padelskorna för kvinnor är ett utmärkt alternativ om du är ute efter komfort, som alltid med en design anpassad för kvinnor. Det är en lätt sko, värmeförseglad och med ett spektakulärt mesh för att ha flexibilitet och att foten är bekväm hela tiden, så klart för att matcha hela klädkollektionen och Head padel padelrackna .

Om du är ute efter att köpa padelskors med bra grepp och till bästa pris kan du söka i vår webbutik efter speciella säsongserbjudanden.

Huvudskoteknik för att spela padel

Fördelarna med att använda Head skor för att spela padel är tydliga, Head är ett företag med mycket erfarenhet som har vant oss vid högkvalitativa produkter till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Tidigare tillverkade man bara modeller för Hard Court Tennis, men padel representerar en viktig del av dess omsättning, så de har beslutat att gå in fullt ut, till exempel med modeller som Sanyo Gutiérrez, Revolt Pro, där man har kunnat anpassa sin sullera så att den överensstämmer med de spår och det salt som den brukar ha.

Därför är en av fördelarna med den här typen av skor att den glider väldigt bra i backen och materialet i hela ovandelen är väldigt tåligt, förutom att de har förstärkningar i de områden där de lider mest, i hälområdet, med vilket skydd för fotleden är utmärkt.

Other Padel Skor Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Storlek

Storlek

Nivå:

Nivå:

Spela:

Spela:

Enda:

Enda:

Spelare:

Spelare:

Color

Color