Nox Padelrack

Nox Padelrack

För entusiaster av pádel presenterar sig NOX rackets kollektionen som höjdpunkten av teknisk innovation och kvalitet. Designade i samarbete med de bästa pádel-spelarna, som Agustín Tapia och Miguel Lamperti, representerar dessa rackar inte bara den sportiga andan av hög konkurrens, utan också passionen för bra spel. Den perfekta fusionen av kraft, kontroll och design, lovar varje rack i denna kollektion att förändra din upplevelse på banan.

Välj den du vill ha från vår omfattande katalog och få den levererad hem inom 24/48 timmar med gratis frakt och medföljande gåvor. Alltid till bästa pris eller erbjudanden, och med lägsta prisgaranti, är NOX padelrackets perfekta för spelare av alla speltyper eller nivåer. Om du har några frågor om att köpa NOX pádel, kan du ringa oss och vi kommer att rekommendera det alternativ som passar dig bäst.

Filtrera

Nox rackar till bästa pris

Nox lanserade 2023 en ny serie kallad Legends som återintroducerar några av de bästa rackarna de någonsin haft genom tiderna. ML10 i vit färg har varit allas favorit, och med sin nya Survivor camouflage-version, samma egenskaper men ny design, har den blivit en av de mest sålda i Nox Pádel sortiment.

Utforska den revolutionerande NOX 2024 padelracketkollektionen

Alliansen mellan NOX toppmoderna teknologi och expertisen från de bästa spelarna på World Padel Tour har resulterat i denna exceptionella kollektion. Varje modell har noggrant tänkts ut och designats för att erbjuda specifika egenskaper som passar olika spelstilar och nivåer. Från den aggressiva spelaren som vill förstärka varje slag till strategen som rör sig med precision, finns det en NOX PADEL racket som väntar på att upptäckas av dig.

 • AT10 Luxury GENIUS 18K Alum 2024 av Agustín Tapia: Riktad till avancerade spelare som söker en tekniskt avancerad racket som erbjuder perfekt balans mellan hastighet och manövrerbarhet. Idealisk för dem som söker ett snabbt och dödligt spel.
 • AT10 Luxury GENIUS 12K 2024 av Agustín Tapia: För de spelare som vill känna padelns framtid, med en kombination av balans, hastighet och en solid känsla. Särskilt lämplig för dem som söker ett snabbt och dödligt spel.
 • AT Luxury ATTACK 18K Alum 2024 av Agustín Tapia: Designad för offensiva spelare som vill maximera aggressiviteten i sina attackerande slag.
 • ML10 PRO CUP Luxury 2024. Miguel Lampertis racket: För purister som vill återuppleva den klassiska känslan med en modern touch. Idealisk för spelare som värdesätter kontroll och bekantskap med klassiska rackar.
 • ML10 Luxury BAHIA 12K 2024 av Miguel Lamperti: Tänkt för mångsidiga spelare som söker bästa balans mellan kraft och kontroll.
 • ML10 Luxury SHOTGUN 18K 2024 av Miguel Lamperti: För de spelare som önskar maximal aggressivitet i sina slag samtidigt som de bibehåller balansen mellan kraft och kontroll.
 • LA10 Future: Riktad till aggressiva spelare som söker kraft i varje slag. Idealisk för de som inte tvekar att ge allt på banan.
 • TL10 Future: Tänkt för unga talanger som söker anpassningsförmåga och mångsidighet i sitt spel, oavsett om det är från baslinjen eller vid nätet.
 • VK10 FUTURE: Idealisk för spelare som söker kontroll från botten av banan men med en touch av kraft och stabilitet i sina slag.
 • AT PRO CUP Genius: För dem som inte nöjer sig med en enda specialitet och vill kombinera det bästa av två världar: manövrerbarhet och stabilitet i en enda racket.

Nox Padel 2023, alla modeller

Här rekommenderar vi Nox racketar baserat på din spelstil. Dessa är modellerna vi oftast rekommenderar eftersom de är Nox mest sålda och har ett bra förhållande mellan pris och kvalitet. Många av dessa hade vi både under 2022 och 2023.

Generellt sett är de populära för sin mångsidighet och känsla. Nox AT10 Luxury Genius Arena är Nox favoritmodell med ett runt format och en medelhög balans, vilket ger utmärkt kontroll med en grov yta och bra kraft. Kom ihåg att vi också har Nox padelväska som matchar perfekt med din racket och Nox padelskor, den senaste tillägget från Nox Padel.

 • Kraft: Luxury Titanium Carbon 18k och Luxury Titanium 3k är de två mest kända serierna från Nox Padel för de som letar efter far padel racket, med hög balans och som är mycket responsiva nära nätet. Om du gillar racketarna från World Padel Tour-spelarna, kolla in WPT-kollektionen.
 • Kontroll: ML10 Pro Cup är Nox mest sålda racket och tillsammans med Equation erbjuder den maximal kontroll. Denna serie är perfekt för spelare som vill ha kontroll över spelet och bollen, rekommenderat för bakplanens spel och fantastiska drop shots. Dessutom finns den nya NOX ML10 Pro Cup med ett nytt format.
 • Mångsidig: Nox AT10 Luxury Genius Arena kan anses vara en modell som under 2022 blev en försäljningssuccé tack vare Agustín Tapia, i röda färger med en textur tack vare dess grovhet anpassad för sanden den bär på ytan. 2023 presenterade vi den nya NOX AT10 Genius 18k 2023. Nerbo och Stupa Luxury Full Carbon är tårdropsformade och anpassar sig till alla spelsituationer. De är Nox racketar för kvinnor, både för dem som vill ha kraft och dem som föredrar lägre balans.
 • NOX WPT: Vi har alla Nox 2023-racketar från World Padel Tour-kollektionen. Nerbo är en kraftfull racket medan Tempo WPT är mångsidig. Dessa är av högsta kvalitet och med den senaste tekniken.
 • Andra billigare modeller: Equation och X-one är två av de billigare modellerna i katalogen som erbjuder stort värde för pengarna med bra egenskaper och spelkvalitet. Självklart finns det också en serie för barn, som Stinger Junior.
 • Utgående modeller: På marknaden finns modeller från Nox Padel 2022 och 2023, som den numera utgående Ultimate, eller stora erbjudanden på 2020-modeller, som silverserien som användes av toppspelare som Ariana Sánchez.

Köp någon av de tillgängliga modellerna för att spela padel från Nox i vår onlinebutik, ett av de bästa märkena i padelns historia. Kom ihåg att många av dessa produkter finns i paket till ett lägre pris.

Other Padelrackets Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Spela:

Spela:

Nivå:

Nivå:

Spelare:

Spelare:

Rör

Rör

Huvudmaterial

Huvudmaterial

Ojämnhet

Ojämnhet

År:

År:

Pris

Pris

54,00 kr - 5 180,00 kr

Vikt:

Vikt: