Nox Padelrackets

Nox Padelrackets

Nox-racket kännetecknas av sin stora kraft och långa hållbarhet i alla spelförhållanden, ett fantastiskt spel garanteras som stöds av deras professionella spelare från World padel Tour och den officiella WPT-serien, och racket från Miguel Lamperti , ML10 och alla dess versioner.

Välj den du vill ha från vår omfattande katalog och få den hemma inom 24/48 timmar med gratis frakt och presenter ingår. Alltid med det bästa priset eller erbjudandena, och det garanterade lägsta priset, är Nox padel racketfirma perfekt för spelare oavsett typ av spel eller nivå. Om du har några frågor när du köper NOX padel kan du ringa oss så rekommenderar vi det alternativ som passar dig bäst.

Filtrera

Nox racket till bästa pris

Nox, 2022 har släppt en ny serie kallad Legends som återutger några av de bästa racket den har haft i hela sin historia , den vita ML10 har varit allas favorit, med sin nya Survivor-kamouflageversion, samma funktioner men ny design, blir en av de bästa säljarna av företaget Nox Pádel .

AT10 Luxury Genius är årets stjärnracket, ett racket som har gjort att NOX padel har blivit ett riktmärke i padelvärlden, i år med införlivandet av ARENA kommer vi att ha fler alternativ att välja mellan.

Bland de mest framstående modellerna av denna racketsport är AT10-serien, med sin nya serie som Agustín Tapia kommer att bära, med två exklusiva modeller som sätts på samma nivå som hans varumärkespartner, Miguel Lamperti.

Och det verkar som att Tapias ungdom kommer att överträffa honom i Rankingen, de föredras av de som letar efter bra kraft och bra touch på bollen, väldigt balanserade med mycket tacksamma gummin i sitt spel som kommer att glädja alla spelare.

Kom ihåg att du även har nox paket om du letar efter ett erbjudande med bästa kvalitet och högsta möjliga rabatt.

Nox Padel 2022 - 2023, alla modeller

Därefter rekommenderar vi Nox rackets beroende på vilken spelstil du har, det är de modeller som vi brukar rekommendera eftersom de är bästsäljarna av Nox och som har bra valuta för pengarna, många av dem hade vi redan både 2021 och i 2022 .

Som en allmän regel gillar de den för dess mångsidighet och dess touch, Nox AT10 Luxury Genius Arena , är favoritmodellen av Nox som har ett runt format med en medelbalans, vilket gör att den har utmärkt kontroll med en grov yta och en bra punch. . Kom ihåg att du har Nox padel padelrack som kommer att kombineras perfekt med ditt racket.

  • Power : Luxury Titanium Carbon 18k och Luxury Titanium 3k, är de två mest kända Nox Padel-serierna för de som letar efter kraftracket, hög balans och som är väldigt nervösa nära nätet. Eller om du gillar racket från World Padel Tour-spelarna har du WPT-samlingen.
  • Kontroll : ML10 Pro Cup , som är Nox's mest sålda padel racket, och Equation kommer att erbjuda dig maximal kontroll, det är utbudet för spelare som gillar att kontrollera situationen och naturligtvis bollen, rekommenderas för att spela på baksidan av banan och gör otroliga droppar, som om det inte vore nog, kommer den nya NOX ML10 Pro Cup 2022 , som innehåller den nya formen.
  • Mångsidig : Nox AT10 Luxury Genius Arena , som kan betraktas som en modell som 2022 har blivit en storsäljare tack vare Agustín Tapia , i röda färger, med struktur tack vare den strävhet som ges för sanden i ansiktet, 2022 har vi ny 2022 NOX AT10 Genius 18k . Nerbo, Stupa Luxury Full Carbon är droppformade, de anpassar sig till alla matchsituationer, de är NOX- racket för kvinnor, både för den som letar efter ett bra slag och för den som letar efter en låg balans.
  • NOX WPT : Vi skulle ha alla 2022 Nox-racket , från World Padel Tour-kollektionen, Nerbo powerracket, mångsidig Tempo WPT är den högsta kvaliteten och den senaste tekniken.
  • Andra billiga modeller : Equation, X-one, är två av de billiga modellerna i katalogen som har ett bra pris, bra funktioner och ett bra spel, det är de som har det bästa priset. Självklart har du serien för barn som till exempel juniorstickaren.
  • Utgått, det finns Nox padel 2021 och 2022 modeller på marknaden, till exempel Ultimate som har utgått, eller bra erbjudanden på 2020 modeller, som silverserien som bärs av stora spelare som Ariana Sánchez.

Köp i vår onlinebutik några av modellerna för att spela padel från Nox, ett av de bästa företagen i padelhistorien. Kom ihåg att många av dessa produkter har det i en förpackning med ett billigare pris.

Other Padelrackets Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Spela:

Spela:

Nivå:

Nivå:

Spelare:

Spelare:

Tacto

Tacto

Material Principal

Material Principal

Rugosidad

Rugosidad

År:

År:

Pris

Pris

435,00 kr - 5 180,00 kr

Vikt:

Vikt: