Huvud 2,5" wristbands vita
  • Huvud 2,5" wristbands vita

Huvud 2,5" wristbands vita

PVP: 76,79 kr
65,27 kr
-16% Head Padel
Head 2.5 wristbands | Utrusta dig själv med den nya kollektionen av tillbehör från märket Head där du kan hitta de nya 2,5" vita armbanden, perfekta för att ta bort svett
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 7 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Head 2,5 padel wristbands

Du har redan en bred katalog med tillbehör tillgängliga i vår online padelbutik där du kan hitta ett stort antal tillbehör att välja mellan. Inuti kan du hitta Head 2.5-armbanden, en modell som säljs i ett paket med två enheter.

De har designats i blått, men du har dem tillgängliga i en mängd olika färger för att välja din favorit. Det blir också ett perfekt tillbehör för mycket varma tider eftersom det hjälper till att förhindra att svett stör dina ögon medan du spelar.

Head 2,5" wristbands i vitt, egenskaper

  • Head 2,5" säljs i ett paket om två.
  • Kort storlek så de blir väldigt bekväma.
  • De har tillverkats med högkvalitativa material för större motstånd.
  • De hjälper till att hålla området varmt för personer som kommer från en skada.
  • Finns i fler färger så att du kan välja din favorit.
  • Ny kollektion av Head Padel 2023 tillbehör.

Vem är det till? De är perfekta för alla de människor som vill bekämpa värme och svett medan de sportar, eftersom detta tillbehör hjälper till att förhindra att det kommer in i ögonen eller händerna, vilket gör att racket glider. Inget hindrar dig från att prestera på planen. !

Varför kommer du att gilla det? Eftersom de har designats i vitt så att du kan kombinera dem med alla dina kläder, finns de även i fler färger för att välja den du gillar mest. Låt inte en av accessoarerna som kommer att bli din favorit ta slut !

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Utrusta dig själv med produkter av högsta kvalitet tack vare Head Padel, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Faktum är att den har en hel del representation på World Padel Tour tack vare spelare som Arturo Coelho eller Ari Sánchez i damlaget.

Den här säsongen satsar det österrikiska varumärket på nya material, teknologier och färgglada mönster. Upptäck i vår onlinebutik dess nya kollektion av padelracket, herrskor, damkläder och fler tillbehör för att spela padel. Du kommer inte att bli besviken!

Features År: 2023
Våra bästa produkter