Joma Padelrackets

Joma Padelrackets

Upptäck den nya kollektionen av Joma Padel rackets , den här säsongen kommer den tillbaka med billiga och konkurrenskraftiga Padel rackets. Du kan välja mellan en mängd olika modeller, bland dem framhäver nya Gold Pro Power för de svåraste och Gold Pro Control för de mest tekniska.

Den har för närvarande representation på WPT-banorna tack vare sitt Joma Team och vi är säkra på att du är på rätt ställe för att köpa ett Joma padel racket till bästa pris.

Filtrera

Upptäck Joma 2022 padel racketkollektion

Denna nya kollektion av Joma 2022 racket utmärker sig för sin kvalitet och bra pris, med textreme carbon och 18k tyg för att uppnå högpresterande racket. I dess katalog kan vi hitta:

  • High-end Joma-racket : Gold Pro Power är kraftmodellen, Gold Pro Control med låg balans och bra kontroll och Gold Pro Balance, den mest balanserade i samlingen. De sticker ut för sin 100 % kolkonstruktion, 3D-spinteknologi för att förbättra effekter och eva-gummi för exceptionell touch.
  • Joma padel racket på mellannivå : du kan välja mellan Slam Pro Power, Slam Pro Control eller Championship Balance, beroende på din spelstil. Det är racket med ett utmärkt förhållande mellan kvalitet och pris som kombinerar mer flexibla material i sin konstruktion för att främja snabb anpassning. Den sweet spot i denna typ av racket är bred, fokuserad på både mellannivåspelare och professionella spelare.
  • Billiga Joma-racket : Dessa racket är idealiska för att börja spela och utvecklas spel efter match och speciellt om du letar efter ett billigt Jomapadellracket. Med Game Control kan du placera bollen med precision och njuta av de bästa sensationerna till bästa pris.

Som du kan se, om du vill köpa ett Joma padel racket har du 3 modeller med olika priser och inom varje sortiment 3 typer av spel, så att det är väldigt enkelt för dig att välja den som passar dig bäst.

Joma-racket går in i padeltennisvärlden med kraft

Hittills har det spanska företaget Joma Sport fokuserat på skosektorn, dess specialitet, och till och med blivit den officiella skon för World Padel Tour med de nya Joma Slam padelskorna som håller på att bli en storsäljare. Den här säsongen går varumärket längre och kompletterar sin produktkatalog med Joma 2021 padel racketkollektionen, som är en av årets mest kompletta.

Som om detta inte vore nog har det en stor representation på banorna av fantastiska spelare. Inom herrlådan hittar vi nummer 1 som Juani Mieres, Uri Botelo, Martín Di Nenno eller Javi Rico som tävlar med sina produkter. Angående tjejerna, Patty Llaguno, Teresa Navarro eller Aranzazu Osoro är några av WPT-spelarna som bär Joma.

Joma, utvecklande racketsportteknologier

Det spanska varumärket började i sportvärlden 1965, grundat av Fructuoso López, en 22-åring som började som skomakarlärling. Företaget började med 8 arbetare och har nu mer än 250 anställda, klär de viktigaste olympiska lagen i världen och har avtal med många klubbar.

Det är en realitet att Joma har vuxit till att bli ett av sportvarumärkena med bäst valuta för pengarna i branschen. Det började med att tillverka fotbollsskor men för närvarande tillverkar det alla typer av kit och tillbehör dedikerade till olika sportgrenar som fotboll, friidrott eller padel.

Other Padelrackets Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Spela:

Spela:

Nivå:

Nivå:

Spelare:

Spelare:

Rör

Rör

Huvudmaterial

Huvudmaterial

Ojämnhet

Ojämnhet

År:

År:

Pris

Pris

249,00 kr - 2 414,00 kr

Vikt:

Vikt: