Vairo padelrackets

Vairo padelrackets

Vairo Padel racketsna sticker ut över resten för kvaliteten i design, funktionalitet och finish, ett varumärke som är född och uppvuxen i Argentina, Padels vagga. Vairopadel racket var en av de första som inkorporerade grova ytor för att uppnå högre toppspin, kallad av Vairo, SPIN. År 2022 har Vairo släppt många modeller som vill sätta tillbaka varumärket på den plats det förtjänar, hög kvalitet, utmärkt finish, med den senaste tekniken i vår onlinebutik redo att köpa.

Filtrera

Vairo Padel 2022, återkommer med kraft

Vi har många nyheter, bland dem av märket Vairo som har lyckats ha högkvalitativa modeller med den senaste tillgängliga tekniken.

  • High-end Vairo-racket : 2022 har Vairo släppt Vairo Matrix Carbon 10.1 som sin flaggskeppsmodell, en modell som har funnits i många år och som utmärker sig för att vara ett racket med mycket bra slag och utmärkt kontroll. Vairo Columns Xtreme är märkets kontrollracket par excellence med en ram i 100 % kolfiber.
  • Mellanklass Vairo : I den här familjen har vi många modeller som har ett stort värde för pengarna och som innehåller några av teknologierna från de högsta sortimenten av märket. Vairo Everleast 9.1 mellanregister med droppformat och bra slag. Vairo Graphene Speed är en av Vairos mest sålda racket, ett kontrollracket med grafen genom hela sin konstruktion.

Vairo padel racket, kraft och kontroll

Om du föredrar att välja ditt Vairo padel racket efter typ av spel, gör vi det enkelt för dig med vår urvalsguide:

Power padel racketes : Columns Xtreme med sin karakteristiska diamantformade form. Everlast 9.1 Carbon , ytterligare en modell med svart och silverdesign som inte lämnar någon oberörd, en av de bästa Vairo Padel racketsna.

Kontrollpadel racket : Vairo Grapheno Speed 8.1 en av favoriterna för sin låga balans. Radical Max kontrollpadel racket med bästa valuta för pengarna från Vairo.

Mångsidiga padel racket : Columns X-treme 8.1 en modell som uppfinner sig själv år efter år. Vairo Genetic Power ett racket med en rund form och hög balans, kommer att glädja de som söker stor kontroll med stor kraft. Columns Comfort , liknande den första men med ett lite mjukare gummi för att göra det lättare att leka med.

Other Padelrackets Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Spela:

Spela:

Nivå:

Nivå:

Spelare:

Spelare:

Rör

Rör

Huvudmaterial

Huvudmaterial

Ojämnhet

Ojämnhet

År:

År:

Pris

Pris

569,00 kr - 3 840,00 kr

Vikt:

Vikt: