Joma padel skor

Joma padel skor

Joma har etablerat sig som ett ledande märke inom padelvärlden och erbjuder Joma padelskor som är favoriter bland toppspelare. Det spanska märket presenterar ett brett utbud av modeller så att varje spelare kan njuta av komforten och prestandan som deras skor erbjuder. Flexibilitet och anpassningsförmåga är några av de egenskaper som har tillfredsställt professionella spelare i Premier Padel.

Utforska vårt urval och köp dina ideala Joma padelskor för att förbättra din prestation på banan. Upptäck erbjudandena och modellerna som finns tillgängliga för herrar och damer, och känn skillnaden i varje spel.

Filtrera

Ny kollektion av Joma padelskor 2024

Upptäck den nya kollektionen av Joma padelskor 2024, designade för att erbjuda det bästa förhållandet mellan kvalitet och pris på marknaden. Efter deras sponsorskap med World Padel Tour och Premier Padel har Joma blivit ett föredraget val på många padelbanor med sin matchande kollektion av Joma padelrackets.

Nedan presenterar vi de mest framstående modellerna, inklusive de populära Joma Slam padelskorna, valda av märkesälskare.

  • Joma Slam: Utan tvekan är detta den mest sålda skon just nu. Den har licensen från World Padel Tour och tack vare sin unika design har den blivit en av de mest eftertraktade skorna, med ett utmärkt förhållande mellan kvalitet och pris.
  • Slam Lady: Som namnet antyder är denna sko inriktad på kvinnor. De Joma padelskor för kvinnor representeras av denna modell, med liknande egenskaper och design som herrmodellen, men i mer neutrala färger och riktad till den kvinnliga publiken.
  • Joma Spin: En ny modell som kombinerar lätthet och stabilitet, idealisk för spelare som söker snabbhet i sina rörelser utan att offra stöd, och är dessutom den billigaste padelskon från Joma.

Varför köpa Joma padelskor?

Padel är en av Jomas främsta sporter, och märket har etablerat sig som en referens inom detta område tack vare kvaliteten och prestandan hos deras padelskor. Designade i samarbete med elitproffs som Alba Galán och stödda av internationella förbund, erbjuder Joma padelskor de bästa prestanda på banan.

Deras sortiment inkluderar specifika modeller för träning och tävling, vilket garanterar att varje spelare, oavsett nivå, kan hitta den perfekta skon för att förbättra sina prestationer.

Joma padelskor anpassade efter dina behov

Joma padelskor är designade för både män och kvinnor, med modeller som är anpassade till varje köns fysiologi för att ge maximalt komfort och stöd.

För män erbjuder vi Joma padelskor för män som kombinerar motståndskraft, anpassning till varje rörelse och skydd mot stötar.

Å andra sidan är våra Joma padelskor för kvinnor designade med en specifik läst som passar perfekt till kvinnans fot, vilket garanterar komfort och förebygger skador. Med Joma kan varje spelare lita på att de har den bästa utrustningen för att utmärka sig i varje match.

Teknologier i Joma padelskor

Egenskaperna och funktionerna hos dessa skor är exceptionella. De innehåller avancerade teknologier som Stabilis-systemet, som förhindrar onödiga vridningar och minskar risken för skador, och Durability-gummisulor som erbjuder optimalt grepp och slitstyrka.

Dessutom erbjuder Reactive Ball-materialet i mellansulan extra fjädring och överlägsen stötdämpning, vilket kombinerar stabilitet och prestanda i varje steg. Dessa innovationer säkerställer att Joma padelskor är idealiska för hög prestanda i padel eller vilken professionell tävling som helst.

Att köpa Joma padel garanterar inte bara kvalitet och avancerad teknologi, utan också ett engagemang för hållbarhet. En del av våra linjer är tillverkade med återvunna material, såsom återvunnen polyester, vilket hjälper till att skydda planeten.

Dessutom gör vårt breda utbud av erbjudanden och modeller i Joma padelskor outlet det möjligt för dig att hitta det perfekta paret till ett oslagbart pris. Utforska vårt urval och känn skillnaden i varje spel, och förbättra dina prestationer på banan med det bästa valet av padelskor.

Other Padel Skor Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Storlek

Storlek

Nivå:

Nivå:

Spela:

Spela:

Enda:

Enda:

Spelare:

Spelare:

Color

Color