Joma padel skor

Joma padel skor

Joma har burit sina padelskor för fantastiska spelare, idag är Joma padelskor det första nationella varumärket och ligger i topp 10 på världsrankingen.

Det spanska varumärket erbjuder oss modellerna så att alla paddelspelare kan njuta av komforten och sensationerna som alla dess modeller ger. Flexibilitet och anpassning är några av de egenskaper som har kunnat tillfredsställa fötterna hos några av de professionella spelarna på World Padel Tour.

Filtrera

Ny kollektion Joma Padel Shoes 2022

Joma har kommit tillbaka starkt, efter sin sponsring med WPT har den smugit sig in på många padelbanor på grund av dess stora värde för pengarna, speciellt för några av modellerna som vi kommer att lista nedan och bland vilka vi lyfter fram Joma padel. skor Slam i den modell som valts av älskare av företaget.

  • Joma Slam WPT: Utan tvekan är det för närvarande den mest efterfrågade skon, den har licensen från World Padel Tour och tack vare sin unika design har den placerat den som en av de mest efterfrågade skorna av alla.
  • Slam Men: De är de mest sålda Joma padelskorna för män eftersom de tillverkar padelskor, och det är inte för mindre, nästan hela 2021 års kollektion representeras av denna modell i olika färger.
  • Slam Lady: som namnet indikerar, är det fokuserat på kvinnor, Joma kvinnors padelskor representeras av dessa modeller, med liknande egenskaper och design som herrskon men i mer neutrala färger och fokuserade på den kvinnliga publiken.

Varför välja Joma padelskors för padeltennis?

Som vi har antytt är valet av JOMA PADEL synonymt med stort värde för pengarna, de har lyckats utveckla skor för proffs till ett överkomligt pris med utmärkt prestanda för att spela padel.

Joma padelsko kännetecknas av att ha bra andningsförmåga tack vare de material som valts i hela ovandelen, vilket gör att foten alltid är fräsch. Å andra sidan har de ett väldigt bra grepp då sulan har fulländats genom åren för att uppnå en mycket bra spelupplevelse.

Joma Pádel skor recensioner : Om du letar online efter åsikter från andra användare som använder Joma skor, kommer du att kunna verifiera att de har ett gott rykte, normalt ändras den som provar detta märke sällan, deras priser ligger mellan 35 och 90 euro i inkassopris inga rabatter.

Joma padel skor för män och kvinnor

Även om Joma padelskor är billiga , kan vi inte glömma att bakom det spanska varumärket finns ett stort utvecklingsarbete inom FoU och de är engagerade i att ha den senaste teknologin.

Joma produkter är inriktade på både män och kvinnor och har blivit en storsäljare, ett bevis på detta är att det för närvarande är bland de mest populära padelföretagen, med Spanien och Italien som de viktigaste marknaderna där de når.

Nyheter och exklusiva priser padel Joma

Den viktigaste nyheten hos Joma 2021, utan tvekan, har varit SLAM WPT-skorna, med slående design, i fluorfärger som har fångat allas uppmärksamhet, om utöver det priset är väldigt billigt, gör du en av produkterna med större framgång att spela padel.

Om du funderar på att köpa Joma padelskor till ett exklusivt pris så har du hittat den perfekta butiken, på Zona de Padel är vi proffs och vi rekommenderar detta märke som en av våra favoriter.

Joma WPT skoteknik

För sin tillverkning har varumärket använt innovativa teknologier som till exempel Bound Reactive för att ge utmärkt dämpning och momentum tillsammans med Stabilis- systemet som minskar vridningen av foten och en sula av lertyp för att undvika att glida. Den kombinerar också syntetiska material med tekniska för att förbättra komforten.

Under de senaste månaderna har Joma stärkt sin position inom paddelsektorn och blivit en av de officiella sponsorerna för World Padel Tour . Således lanserar den en komplett katalog med exklusiva skor för WPT som du kommer att se på fötterna av några av dess spelare som Juani Mieres, Uri Botello, Zazu Osoro eller Alba Galán, varumärkets senaste värvning.

https://www.youtube.com/watch?v=h6PZvG3-ovk

Joma Slam Men 2103 2022

De presenterar en exklusiv design för World Padel Tour i marinblå och gröna detaljer, så att du kommer att njuta av en officiell produkt från banan. Dessutom är den nya blue slam 2103 extremt bekväm tack vare sin tygkonstruktion och sömborttagning.

På så sätt genererar de en perfekt anpassning utöver ett bra grepp tack vare sulan av lertyp, så att du inte halkar. Å andra sidan innehåller den Bound Reactive-teknologi för att minska påverkan tillsammans med Stabilis-systemet för större stabilitet i sidostöden.

Joma Slam Men 2128 2022

Vi fortsätter med en annan sko med utmärkt kvalitet/pris-förhållande : slam 2128 i gult och svart. Vid första anblicken sticker de ut för sin färgglada design samt WPT-logotypen på hälen . Den kännetecknas av sin utmärkta motståndskraft mot slitage och nötning eftersom dess föreningar är mycket motståndskraftiga.

Tack vare kombinationen av material och eliminering av sömmar är den extremt bekväm. Den har också en lersula för att undvika halkning samt en stabiliserande förstärkning som minskar stukningar. För att avsluta innehåller den ett reaktivt Bound dämpningssystem för att njuta av ett bekvämare fotavtryck.

Joma Slam Men 2131 2022

Utan tvekan den nya slam 2131 i svart och färger , en modell med de bästa teknologierna från märket som sticker ut för sin fantastiska design. Den ger en touch av färg till våra fötter och blir en exklusiv sko för de bästa spelarna på World Padel Tour .

Tack vare tygkonstruktionen är de extremt bekväma och med antinötningsblandningarna erbjuder de bra prestanda över tid och håller alla sina egenskaper intakta. De innehåller också en sula av lertyp samt Reactive-teknologi för att minska påverkan. För att avsluta ger de bra stöd med det centrala stabilisatorsystemet.

Joma Slam Men 2104 2022

Det är en annan av de exklusiva modellerna, en high-end sko som har designats för kretsen.

Den kännetecknas av sin utmärkta motståndskraft mot slitage och de är extremt bekväma eftersom de har tillverkats med tekniskt tyg och sömmarna har eliminerats. De har också ett dämpnings- och stabiliseringssystem för att trampa på med mer kraft och tack vare lersulan ger de det bästa greppet på alla banor.

Joma 2022 skor för kvinnor

Den här säsongen anpassar Joma sina bästa teknologier för kvinnor. Slutresultatet, några dampadelskor där ett par modeller med fantastiska funktioner och design sticker ut.

Joma Slam lady 2102 FIP 2022

Tack vare elimineringen av sömmar anpassar den sig mycket bra och har ett dämpningssystem för att minska påverkan. De drar också mycket uppmärksamhet för blotta ögat eftersom de kombinerar vitt, med fluorgula sulor, turkosa spetsar och små rosa gnistrar, väldigt coolt!

Å andra sidan har de ett stabiliseringssystem som förhindrar vridning samt en lersula för att inte sladda oavsett vilken bana du tävlar på. Utan tvekan är det en av de bästa padelskors för kvinnor eftersom de sitter väldigt bra på foten och designen är spektakulär.

Hög konkurrens Joma skor

Som avslutning presenterar vi ytterligare en förstklassig modell: ACE PRO , två modeller riktade till krävande spelare som söker skydd, andningsförmåga och komfort. Dess design gör det lätt för skon att flexa och andas. De är också gjorda av tekniskt tyg, nylon och högnötande KPU för att motverka slitage vid sidorörelser.

Å andra sidan är tåhättan förstärkt för att undvika tramp och förbättra dess hållbarhet. De har också 2 dämpningssystem: pulsatorn i kombination med den bundna reaktiva som genererar en mer bekväm slitbana. Sulan är av lertyp för att inte glida och den har tillverkats med extremt nötningsbeständigt DIN-40-gummi.

Inuti hittar vi en förgjuten EVA-innersula för att ge en personlig passform och större komfort. Baksidan innehåller EXO Counter-systemet; en yttre stötta som ger bättre skydd och förbättrar stabiliteten.

Other Padel Skor Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Storlek

Storlek

Nivå:

Nivå:

Spela:

Spela:

Enda:

Enda:

Spelare:

Spelare:

Color

Color

Pris

Pris

350,00 kr - 1 273,00 kr