Padelrackets dam

Padelrackets dam

I den här sektionen hittar du padel racket för damer som du behöver för att spela dina matcher, med en estetik och design riktad till den kvinnliga publiken . De bästa Padel racketsna för damer väntar på dig här! Oavsett din spelstil; offensiv eller defensiv, din spelnivå; initiering, medium eller avancerad, vi har Padel rackets som anpassar sig efter dig.

Vi arbetar med ledande varumärkestillverkare som Bullpadel, Asics, Adidas, Babolat, Drop Shot, Head, Star Vie eller Akkeron bland andra. De bästa märkena av högpresterande Padel rackets som inkluderar den senaste tekniken, högkvalitativa material och banbrytande design.

Filtrera

Nyheter och erbjudanden inom Padel rackets för damer 2022

Ny säsong, många erbjudanden och många nya damskyfflar har kommit, de kommer säkert att glädja er alla.

  • Adidas Adipower Light 3.1: Adidas flickracket, Martita Ortegas racket, är utan tvekan den mest kompletta modulen för kvinnor 2022, mångsidig modell, grov yta och kolkonstruktion, en storsäljare.
  • Head Alpha Motion: Ett mycket balanserat padel racket, med låg vikt och den senaste Head-teknologin.
  • Bullpadel Flow 2022: Alejandra Salzars racket, droppformad modell, mycket bra kraft och kontroll för kvinnor, en annan av stjärnracket för flickor 2021.
  • Lx Valkyria Mate 2022: Om du vill köpa ett billigt padel racket för kvinnor är det här årets bästa erbjudande, en mångsidig modell, med 3k kolfibertyg och en grov yta.

Modeller av damracket för initieringsnivå

Varje dag är det fler kvinnor som börjar utöva den här typen av racketsport , och vi hittar spelare som ger sitt bästa i varje match, för den här typen av spelare som lämnar sin hud på banan erbjuder vi Padel rackets för kvinnor i högsta kvalitetsstandarder.

padel racket för en kvinna är lättare än en mans, dess vikt är ungefär mellan 340 och 360 gram, men naturligtvis har de samma innovationer, material och banbrytande design som en manlig padel racket. Att välja rätt kommer också att bero på spelarens fysiska egenskaper. Därför är den huvudsakliga egenskapen att damernas Padel rackets har liten vikt .

Padel rackets för kvinnor, de bästa alternativen

Som vi har förklarat, liknar padel racket för damer de för män men lättare . För närvarande är det inte så stor skillnad när det gäller typ av spel, eftersom kvinnor i allt högre grad efterfrågar padel racket med mer kraft, fokuserar de inte längre bara på kontroll.

Varför är padel så bra för flickor? För det första, för att det är en sport och att träna är fördelaktigt för vår hälsa, inte bara fysiskt utan också mentalt. Att spela som ett lag kommer att få oss att känna oss som en del av en grupp som delar samma sporthobbyer och passion för denna sport.

Naturligtvis om du börjar kan du leta efter billiga damracket och prova tills du får en acceptabel spelnivå och kan avancera till medelnivån.

Padeln med mer kvinnlig närvaro, det är dags för dem

Dampadel har mer närvaro än någonsin med en alltmer internationell bana, World Padel Tour , som nu har inkluderat en Women's Open "Wopen" samt 15 damevenemang totalt per säsong. Stora spelare dominerar rankingen, systrarna Sánchez Alayeto, Marta Marrero, Alejandra Salazar, Cata Tenorio, Ariana Sánchez, Marta Ortega, Gemma Triay, Lucia Sainz, Eli Amatriaín och Pati Llaguno, är några av elitspelarna. För spelaren som är krävande och letar efter nyckelvapnet som inte kommer att göra henne besviken och inkluderar de bästa materialen, tekniken och ledande stilen, i Zona de Padel kommer hon att kunna hitta det hon behöver.

Ta reda på vilken som är bäst för dig i vår katalog med racket för kvinnor!

Other Padelrackets Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Spela:

Spela:

Nivå:

Nivå:

Spelare:

Spelare:

Rör

Rör

Huvudmaterial

Huvudmaterial

Ojämnhet

Ojämnhet

År:

År:

Pris

Pris

325,00 kr - 4 310,00 kr

Vikt:

Vikt: