Övergriper padeln

Övergriper padeln

Grips and Overgrips , vi arbetar med de viktigaste padelmärkena för detta padeltillbehör, vi har overgrips Wilson, Bullpadel, Hesacore, Varlion och grepp från märken som Drop Shot, Dunlop. Övergreppet är det enda tillbehöret du behöver för korrekt underhåll av din padel racket .

Om du behöver förbättra greppet på greppet eller bredda handtaget på ditt padel racket behöver du ett övergrepp för att uppnå ett perfekt grepp. Om du vill spara på dina inköp är det bästa sättet att köpa en kub, tillgänglig i förpackningar om 50 eller 60 enheter, på så sätt får du garanterat bästa pris.

Urval av övergrepp från de bästa märkena

Filtrera

Wilsons övergrepp för padel

Ett av de mest populära märkena bland padelspelare är Wilson overgrips för sina material, och för att de har lång livslängd, helst för att de finns i alla färger, svart, orange, vit, gul. En annan funktion är att det finns olika typer av overs, perforerade eller släta, de är giltiga för både tennis och padel och gör att vi kan hålla racket stadigt utan att halka .

  • Wilson Pro Overgrip : Det är det bästa övergreppet som märket har och det som absorberar svett bäst, det sticker ut för sitt fantastiska grepp, de är tillverkade i vitt, även om de som är mest köpta eller föredragna av alla är komforten eller sensation sådana.
  • Perforerad Wilson Overgrip : En annan av de mest älskade, det perforerade padelövergreppet gör att vi bättre kan hålla i handtaget, racket glider mindre och kommer göra att vår arm har mindre tryck, framförallt kommer det att minska svettningar i handen, detta uppnås tack vare de mikroperforerade, de små hålen de har över hela ytan.
  • Wilson sensation Overgrip : Det är det finaste övergreppet av märket, dess namn kommer från de goda sensationer och beröring den överför, giltigt för både tennis och padel.
  • Overgrip padel trumma : Om du letar efter ett bättre pris är det bäst att köpa en trumma, normalt kan de köpas för 50 eller 60 enheter, det är sättet att få de billigaste övergreppen.

Overgrips Bullpadel, Head, Nox, maximalt grepp

På marknaden kommer du att ha många alternativ med olika tjocklekar , även om Babolat-övergreppen är ett bra alternativ, ville vi fokusera på Bullpadel eftersom de är mer moderiktiga och har utmärkt komfort, de är mycket billiga och gäller för både tennis och sport för padel

  • Hesacore Grip: Det är just nu det mest sålda padelgreppet, det har inneburit en viktig förändring, eftersom det är ett räfflat grepp som tack vare sin ergonomiska form ger ett bättre grepp.
  • Bullpadel Overgrip : Även om många förväxlar dem med Bullpadel Hesacore Grip, placeras det nya Bullpadel overgrip ovanpå det för att öka tjockleken något eller om vi vill ha ett större grepp.

Padel Grip till bästa pris

Greppet är en tejp som placeras på ytan av rackets knytnäve , på handtaget, och på detta är övergreppen placerade, som en allmän regel byts de vanligtvis inte, om de inte är mycket slitna. På detta sätt kommer vi att ha näven på padel racket med rätt mått för din hand med mycket låg luftfuktighet .

Om du funderar på att köpa padelgrepp så har vi märket Dunlop, Bullpadel, Babolat, Varlion, alla tillverkare på toppnivå i padelvärlden.

Paddeltränargreppet är ett annat av alternativen som har kommit ut de senaste åren och som förbättrar vårt grepp.

Other padeltillbehör Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Pris

Pris

20,00 kr - 1 317,00 kr

Varumärke

Varumärke