RS Padel

RS Padel

Om du letar efter högkvalitativa padelprodukter som hjälper dig att förbättra ditt spel, behöver du inte leta längre än RS Padel , varumärket skapat av Robin Soderling.

RS Padel racket har snabbt blivit ett av de mest populära padelmärkena i Europa, tack vare dess fokus på kvalitet, design och prestanda.

Filtrera

Upptäck den nya kollektionen av RS Padel 2023 racket

Vi presenterar dig de RS Padel 2023 racketmodeller som fungerar bäst och deras huvudsakliga egenskaper så att du vet vilken som är bäst för din typ av spel.

  • RS Pro Edition Power : Detta exklusiva racket har en elegant och aggressiv design. Den har en ram i 100 % kolfiber vilket ger den stor hållbarhet och styvhet. Dessutom ger dess EVA Soft gummikärna en fantastisk bolleffekt. Det rekommenderas för avancerade spelare som letar efter en högpresterande racket.
  • RS Prime Control Edition : Som namnet antyder är detta racket designat för att ge större kontroll i spelet. Den har en ram i 100 % kolfiber och en EVA-gummikärna med hög densitet, vilket ger utmärkt stötdämpning och större precision vid träff. Detta racket är idealiskt för mellanliggande och avancerade spelare som vill förbättra sin kontroll på banan.
  • RS Pro Edition Simon Vasquez : Detta racket är designat för att ge större kraft i slagen. Den har en ram i 100 % kolfiber och en High Density EVA-gummikärna, vilket ger den fantastisk kraft och kuleffekt. Dessutom ger dess diamantformade design den en bred sweet spot, vilket gör den idealisk för spelare som letar efter ett racket med stor kraft.
  • RS Pro Edition Cayetano Rocafort : Detta racket är designat för att ge stor manövrerbarhet nära nätet. Den har en ram i 100 % kolfiber och en EVA Soft gummikärna, vilket ger den en fantastisk känsla av kontroll. Dess droppformade design ger den en medium balans, vilket gör den idealisk för spelare som letar efter ett racket som gör att de kan röra sig snabbt på banan.

Varje RS Padel-racket har specifika egenskaper som gör den lämplig för olika spelstilar och spelnivåer. Det är viktigt att välja rätt racket för din spelstil och nivå för att få ut så mycket som möjligt av varje spel.

RS Padel, Robin Söderlings varumärke

RS Pádel är ett padelmärke som grundades 2015 av den tidigare svenska tennisspelaren Robin Söderling . Efter att ha gått i pension från professionell tennis på grund av skada bestämde sig Söderling för att fokusera på sin passion för padel och skapa sitt eget varumärke. Varumärket har snabbt blivit ett av de mest populära padelmärkena i Europa, tack vare dess fokus på kvalitet, design och prestanda .

Alla märkets produkter är designade med prestanda och komfort på paddelbanan i åtanke och är gjorda med de bästa materialen. Varumärket erbjuder ett brett utbud av padelprodukter, från racket till kläder och accessoarer.

RS Padel är ett padelmärke som har blivit populärt de senaste åren. Detta märke utmärker sig för kvaliteten på sina produkter, som är designade för att förbättra prestandan på banan. Varumärket erbjuder ett brett utbud av padelprodukter, från racket till kläder och accessoarer. Alla RS Padel-produkter är tillverkade med de bästa materialen och produktionsteknikerna, vilket garanterar kvalitet och hållbarhet.

Other Padelrackets Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Spela:

Spela:

Nivå:

Nivå:

Spelare:

Spelare:

Rör

Rör

Huvudmaterial

Huvudmaterial

Ojämnhet

Ojämnhet

År:

År:

Pris

Pris

471,00 kr - 4 191,00 kr

Vikt:

Vikt: