Nox Padel Kläder

Nox Padel Kläder

Upptäck Nox padelkläder för män och dam från den nya kollektionen, t-shirts, byxor och träningsoveraller från märket X. Utrusta dig själv med kit från de bästa WPT-spelarna, Miguel Lamperti och Alberto Tapia .

Nox kläder har de bästa priserna och är mycket för pengarna, det är tekniska tyger som är lämpliga för att spela padeltennis och de som många padeltennislag har valt att ha sitt lags Nox- kit.

Filtrera

Nox damkläder, bra kvalitet för att tävla

Upptäck utbudet av Nox damkläder för padelträning, alltid till bästa pris och med otroliga tekniska tyger. Vi har andningsbara dam- och herrkjolar och t-shirts med exklusiv design från märket Nox.

Självklart kan du hitta din Nox padelskjorta online i din favoritbutik. Hitta de bästa erbjudandena och de billigaste priserna bland vårt stora utbud av Nox tekniska t-shirts för män och dam.

Utrusta dig med de bästa Nox herrkläderna

Utan tvekan är Nox herrkläder mycket uppskattade av spelarna, Miguel Lamperti- och Alberto Tapia-tröjorna är de föredragna då de är kopior av de de bär i officiella tävlingar.

Du har Shaftsells och matchande vindjackor för den kallaste tiden på året och kan därmed åka till banan utrustad till perfektion. Dess tyger kännetecknas av att vara lätta och mycket andningsbara, som alltid med unika och mycket färgglada mönster.

Other Padelkläder Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Pris

Pris

0,00 kr - 878,00 kr

Storlek

Storlek

Spelare:

Spelare:

Color

Color